x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 3 septembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 3 septembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

02 Sep 2013   •   21:52
Horoscop zilnic, marţi 3 septembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Cu mare băgare de seamă trebuie să fii astăzi, acum, când din prea multă bunvoinţă rişti să strici tot ceea ce este mai frumos între tine şi copiii tăi ori între tine şi persoana iubita. Reacţiile tale foarte rapide pot fi percepute drept agresive, neadecvate contextului în care te afli. Ca întotdeauna, învaţă de la experienţa ta de viaţă că vorba dulce ar putea trece şi primejdia rea, nu doar să aducă multe…

Taur
Deşi ai tendinţa de a-ţi pierde răbdarea şi de a te enerva din cauza oricărui detaliu nesemnificativ, ştii că reacţia de moment, datorată instinctului, nu este cea mai bună soluţie. Motiv pentru care reuşeşti să te abţii, acţionând conform raţiunii şi nu emoţiilor. Ceea ce se poate considera a fi un punct în plus. Dacă spre seară eşti invitat să participi la vreun mic eveniment, nu refuza participarea.
 
Gemeni
Cu cât îţi păstrezi ideile numai pentru tine, cu atât mai bine îţi va fi. Cu cât păstrezi discreţia, cu atât mai puţine puncte slabe/sensibile vei avea, slăbiciuni accesibile celor care nu te văd cu ochi buni. Situaţie valabilă în special atunci când vrei să obţii garanţii sau sponsorizări, indiferent de natură acestora. Ceea ce trebuie să faci astăzi este pregătirea pe îndelete a prezentării proiectului.

Rac
Locul de muncă este călcâiul lui Ahile în ceea ce te priveşte, astăzi. Planurile şi propunerile tale întâmpină rezistenţă, încă de la prima prezentare a acestora. Nu te aştepta să ai parte de un mediu propice, căci în jurul tău terenul este minat. Iar pe de altă parte, acest lucru ar putea atrage de la sine reacţii verbale agresive din partea ta. Calmul îţi ste cel mai bun prieten.

Leu
Şansa de a fi în mijlocul atenţiei poate deveni uşor ”riscul” de a fi în mijlocul atenţiei. Nu te lăsa orbit de laude, nu te lăsa linguşit de oamenii care până mai ieri nici nu îţi răspundeau atunci când îi salutai, ci păstrează-ţi calitatea de a fi obiectiv şi de a discerne cu uşurinţă binele de rău. Păstrează-ţi energia pentru ceea ce contează cu adevărat.
 
Fecioara
În cazul în care ai decizii importante de luat ori alegeri de care depinde viitorul tău, este de preferat să îţi mai rezervi timp de gândire, aşteptând până spre finalul săptămânii pentru acestea. În cazul în care nu îţi permiţi să aştepţi, asigură-te că îţi păstrezi sângele rece şi că ceea ce alegi nu are legătură cu latura ta subiectivă.
 
Balanţă
Ai de-a face cu o perioadă în care nu te simţi deloc confortabil în rolul de mediator. Pentru că faci parte din semnele cardinale greu încercate în aceşti ani, găsindu-ţi deja echilibrul interior şi păstrându-l şi în momentele de criză, cei din jurul tău aleg sfaturile tale că fiind literă de lege. Încearcă să treci peste ceea ce simţi şi să îţi oferi ajutorul, atunci când acesta îţi este cerut.

Scorpion
Ai de-a face cu destui oameni care nu îţi împărtăşesc părerile – un motiv în plus să nu te pronunţi sau să nu vorbeşti neîntrebat. În cazul în care ai nevoie de sfaturile acestora, gândeşte-te că deşi au răbdare să te asculte, asta nu înseamnă că vor fi de accord cu deciziile tale. Cu alte cuvinte, astăzi este o zi în care vacanţa prinde iar contur. O plimbare în natură îţi este de mai mare folos.

Săgetător
Chiar dacă anticipezi vremuri bune sau proiecte care merită dedicarea ta totală şi investirea masivă a resurselor de care dispui, astăzi nu este o zi favorabilă începuturilor. Preferabil este să mai ai răbdare, cel puţin până la sfârşitul acestei săptămâni. Nu îţi permiţi erori, în special erori de procedură, deci rămâi rezervat şi petrece-ţi ziua fără a te aventura.

Capricorn
Cel mai simplu ar fi să îţi petreci ziua la spa. Sau la plimbare, prin parc, muzee, galerii de artă sau evenimente culturale. Locuri unde te încarci cu energie şi de unde pleci cu un sistem de valori propriu mai bogat. În ceea ce priveşte intimitatea, nu da înapoi atunci când trebuie să pui la punct anumite detalii legate de persoana iubită ori de propriile temeri. O zi în care meditaţia transcendentală este binevenită.

Vărsător
Este de preferat să nu dai vina pe cel de lângă tine pentru ceea ce tu nu eşti în stare să faci. Răspunsurile sunt întotdeauna înăuntrul nostru, acolo trebuie să cauţi rezolvarea problemelor. Ideile pe care le ai sunt prea inovatoare pentru societatea în care trăim, oamenii obişnuiţi le pot considera deja utopice. Fii înţelept şi rămâi în expectativă, cel puţin până când meritele îţi vor fi recunoscute.

Peşti
Chiar dacă intuiţia-ţi legendară funcţionează la cote maxime, păstrează-ţi câteva momente pentru a trece şi prin filtrul raţiunii ceea ce se întâmplă în jurul tău, încercând să înţelegi de ce anume atragi de partea ta anumiţi oameni şi un anume tip de evenimente. Nu te încrede orbeşte în instinct. În cazul în care umbli pe cărări necunoscute, nu uita să iei cu tine şi o hartă tipărită.

Astrolog
Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!



×