x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 4 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 4 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

03 Iun 2013   •   21:50
Horoscop zilnic, marţi 4 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Ziua de azi confera tuturor pragmatism, disciplina si harnicie. Este o zi potrivita pentru activitati care cer atentie la detalii, indemanare si rabdare. Ni se ofera sansa de a face alegeri foarte bune, bazate in primul rand pe intuitie.

astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

________________________________________





Berbec
Nu te grăbi să demarezi noi activităţi astăzi, nu este o zi prielnică începuturilor. Unde mai pui şi faptul că egoul îţi este inflamat, oricât de mult ai încerca să ascunzi acest lucru… Cauţi schimbarea cu orice preţ, încercând să impresionezi pe oricine îţi apare în cale, însă gândeşte-te… chiar ai ceva de demonstrat?

Taur 
Din dorinţa de a acumula cât mai mult, din nevoia de a te simţi în siguranţă cu orice preţ, rişti să calci pe cadavre sau, cel puţin, să nu te intereseze repercusiunile acţiunilor tale. Dacă eşti implicat în mai multe proiecte care necesită a fi finalizate în acelaşi timp, aminteşte-ţi că numai disciplina te mai poate salva. Evită, deci, autoindulgenţa.
 
Gemeni
Nu întotdeauna apar capcane în drumul tău. De multe ori, tu însuţi îţi faci viaţa amară, încercând fie să fii mai catolic decât Papa, fie să vezi pata de vin (care nu există) pe cămaşa albă, abia spălată. Uneori este bine sa ai încredere în acea Forţă nevăzută, iar astăzi este una dintre acele zile. Relaxarea, în ceea ce te priveşte, este binevenită astăzi.

Rac 
Toată agitaţia din jurul tău este amplificată de multitudinea de emoţii pe care le amesteci cu raţiunea. Vestea bună este că spre sfârşitul zilei, deşi rezolvările şi soluţionările problemelor nu apar foarte uşor, liniştea ambientală te va ajuta să îţi recâştigi forţele, petrecând ceva timp cu tine însuţi şi cu prietenii foarte apropiaţi. Ideile “bune” nu sunt neapărat bine primite de şefi.

Leu
O zi în care ar fi bine să îţi vezi de treabă şi să nu te bazezi pe colegi ori pe cei cu care eşti obligat să faci echipă la locul de muncă. Pe de altă parte, este o zi în care este indicat să împărtăşeşti şi altora din experienţa ta, deoarece se pare că aceştia au nevoie de îndrumare, iar tu de oameni bine informaţi, care să te susţină.

Fecioară
Eşti fermecător şi te faci plăcut foarte uşor, astăzi. Intuitiv, greu te laşi prins în vâltoarea evenimentelor, însă nu uita că eşti un om la fel că toţi ceilalţi, iar omul este supus greşelii. Motiv pentru care este recomandabil să încerci a-ţi păstra controlul. Ce mai sigur este să îţi laşi mintea şi imaginaţia să îşi facă de cap prin sfere înalte, aducându-ţi idei dintre cele mai grozave.

Balanţă
 Încercând să îi faci fericiţi pe cei din jurul tău, astăzi, nu îţi va oferi liniştea interioară cu care eşti obişnuit şi de care ai atât de mult anevoie. Este o zi în care armonia nu se va rezuma doar la ”a lăsa de la tine”. Mai ales când ceilalţi au tendinţa de a-şi face din propria viaţă o telenovelă. Aminteşte-ţi să trăieşti pentru tine însuţi.

Scorpion
Singurătatea pare a-ţi fi cel mai bun remediu pentru Sine, astăzi. Indiferent cât de multă putere interioară ai, indiferent cât de mare este presiunea resimţită din partea celor din jurul tău, chiar dacă îţi este cerut ajutorul şi îl oferi necondiţionat, nimeni nu va pătrunde astăzi în raiul tău interior. Abia spre seară, în cazul în care te întâlneşti cu o persoană de încredere, a vorbi despre tine însuţi şi despre planurile tale de viitor nu mai reprezintă un risc.

Săgetător
Pe cât de distrat, simpatic şi agreabil eşti în prima parte a zilei, pe atât de indulgent, îngăduitor şi poate chiar leneş ai tendinţa de a fi în a doua parte a zilei. Ar trebui să nu permiţi curajului să te părăsească şi nici banilor să plece din buzunarul tău, prea uşor. Fii sincer cu tine însuţi şi evită a da naştere unor complicaţii datorate emoţiilor.

Capricorn
Nu uita că eşti un simplu om şi nu poţi îndeplini mai multe îndatoriri în acelaşi timp, decât dacă renunţi la a pretinde calitate de la rezultatele muncii tale. Astăzi este o zi în care totul se rezumă la alegeri. Cu cât acestea sunt mai inspirate şi priorităţile mai bine stabilite, cu atât mai uşor îţi va fi să te adaptezi la programul de munca pe care îl ai.

Vărsător
Tendinţa de a considera că obligaţiile zilnice îţi fac viaţa să pară un coşmar nu te părăseşte nici astăzi. Cu toate acestea, dacă eşti obiectiv şi îţi dai seamă că, având răbdare şi înţelegere pentru cei din jur, poţi aduce armonia în mediul tău, s-ar putea să descoperi ce anume te face cu adevărat nefericit. Şi să poţi elimina acest lucru din viaţa ta odată pentru totdeauna.

Peşti
Se pare că schimbări neaşteptate se vor întâmpla astăzi, în special în ceea ce priveşte anturajul tău şi copiii tăi. Nu trebuie să te sperii, nu este vorba de cine ştie ce accidente sau corvoade, ar trebui doar să înţelegi şi să accepţi faptul că fiecare are propriul sistem de valori pe care îl respectă şi îl aplică. Probabil că şi copiii sau prietenii tăi îţi vor da de înţeles că pentru ei, astăzi, altele sunt priorităţile.




________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic