x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 5 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 5 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

04 Noi 2013   •   21:43
Horoscop zilnic, marţi 5 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Te simţi de parcă depărtările abisale ale Fantasticului te atrag într-o vâltoare de idei, gânduri, concepte... într-atât de mult încât nu mai ai stare să fii prezent. Prezent în timpul nostru, adică. Este o zi în care ai putea să pui cap la cap concluziile la care ai ajuns, construind un nou plan “de bătaie”, căci pasiunea pe care o investeşti în această acţiune îţi va aduce succesul, cât de curând.

Taur
Probabil că este una dintre zilele în care te simţi distrat, fiind neatent la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Deşi în cazul în care ceva/cineva te agasează, are şansă de a primi din partea ta reacţii pline de energie negativă şi cuvinte încărcate cu agresivitate. Toate acestea provin de la lipsa de siguranţă, lipsa resimţită accentuat în ultimii ani. Rezervă-ţi timp pentru activitate fizică, măcar la sfârşitul zilei.
 
Gemeni
Ai tendinţa de a-i vedea pe cei din jur prin prisma propriilor experienţe de viaţă. Probabil că nu este nimic rău în asta, până în momentul în care începi să cauţi în ei ceea ce nu găseşti în tine. Sfaturi, tendinţe, raţionamente... Poate că ar fi mai bine dacă astăzi ai căuta răspunsurile în ceea ce se numeşte a fi “conştiinţa universală”.
 
Rac
Astăzi ai putea avea o revelaţie. O revelaţie despre ceea ce ai de făcut de acum încolo pentru a te ridica la un alt nivel, superior celui actual. Ai putea ieşi din sărăcie (depinde ce înţelegi prin “sărăcie”), ai putea descoperi cheia tuturor problemelor tale. Dar, mai presus de toate, ai putea afla ce anume îţi face viaţa amară, privind înăuntrul propriului suflet ca printr-un portal dintre dimensiuni...
 
Leu
 O zi în care nu îţi este recomandat a te concentra foarte mult pe problemele altora. Căci ai putea să-i ajuţi fără voia lor, ai putea să-i faci să evolueze mai rapid decât este cazul. În schimb, este timpul să faci din orice activitate plictisitoare una plăcută. Să faci în aşa fel încât rutina ta zilnică să devină o încântare, atât pentru minte, cât şi pentru suflet.
 
Fecioara
Astăzi ­ mai ales în a doua parte a zilei ­ este posibil a fi nevoit să-ţi petreci timpul înconjurat de prieteni. Nu este ceva rău, însă este posibil a lăsa de izbelişte programul stabilit iniţial. În definitiv, ce altceva contează, în afara momentelor superbe şi petrecute alături de oameni dragi? Nu uita, însă, să aprinzi candela acasă, spunând şi o rugăciune pentru cei plecaţi dintre vii.
 
Balanţă
Se poate să fii nevoit a cheltui o importantă sumă de bani pentru casa în care locuieşti sau pentru a rezolva probleme legate de siguranţa unui membru al familiei tale. Într-adevăr, într-o perioadă complicată ­ cum este cea actuală ­ numai de aşa ceva nu aveai nevoie. Însă, trage aer în piept şi continuă, căci dacă cedezi tocmai astăzi, îţi va lua mai mult timp decât de obicei pentru a-ţi reveni.

Scorpion
O zi în care ar fi bine să nu te laşi convins prea uşor ­ mai ales de către cei din jur. O zi în care te laşi uşor distras de părerile altora, de curentele de idei la care ai acces. Ceea ce trebuie să iei în calcul este faptul că nu toate îţi sunt benefice. Caută să găseşti echilibrul între idealism, optimism şi viziunea viitorului, pe de-o parte, şi ceea ce poţi cu adevăr obţine, pe de altă parte.

Săgetător
Tot ceea ce ţi se întâmplă în această perioadă are rolul de a te face să îţi clarifici foarte bine atât statutul, cât şi legăturile pe care le ai cu mediul tău. Astăzi, a cere ceea ce ţi se cuvine de drept ­ în special de la familie ­ este unul dintre avantajele pe care nu ar trebui să le ocoleşti. Un alt avantaj al zilei este şansa de a te simţi bine, alături de persoană dragă, ignorând obligaţiile şi stresul cotidian.
 
Capricorn
Cu greu îţi înfrânezi poftele. Încă nu este nimic din ceea ce îţi doreşti pe care să nu îl achiziţionezi sau obţii. Totul este minunat, atât timp cât nu exagerezi. Din pământ, din iarbă verde, din senin ori de nicăieri, apar în viaţa ta oameni vechi cu noi roluri, principala lor obligaţie fiind aceea de a te proteja. Este momentul să înveţi de la aceştia. Cunoaşterea cere dedicare şi muncă.

Vărsător
Ai de-a face cu o zi destul de ciudată. Dacă în prima parte a zilei socializezi cu uşurinţă, pe măsură ce mijlocul zilei se îndepărtează, rişti momente deloc agreabile în cazul în care te mai afli încă în compania amicilor. Poate că nu ar strica dacă ţi-ai petrece după-amiaza şi seara acestei zile în solitudine, citind, practicând hobby-ul preferat ori vreun sport oriental. Sau poate chiar plimbându-te...

Peşti
Cu graţie şi farmec, faci ca cercul de prieteni în care îţi petreci timpul să fie alcătuit din persoane dependenţe de tine. Căci astăzi, îngerii şi muzele îţi suflă-n pânzele corabiei sufletului, iar inspiraţia este a doua ta natură. Zâmbetele ar trebui să nu-ţi lipsească de pe chip, chemând, la rândul lor, momente plăcute şi eliberându-i de stres şi supărări pe cei din jur. Încearcă, totuşi, să nu îţi impui punctul de vedere cu orice chip, dar nici să crezi tot ceea ce ţi se spune, fără a verifica.

Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×