x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 8 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 8 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

07 Oct 2013   •   20:23
Horoscop zilnic, marţi 8 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Ciudat, dar cu cât încerci să faci în aşa fel încât lucrurile să iasă bine, cu atât mai mult rişti să o dai în bară. Cel puţin în prima parte a zilei lucrurile decurg foarte anevoios. Spre seară, când crezi că totul se sfârşeşte, este posibil să ai parte de discuţii aprinse, fie cu copiii tăi, fie cu persoana iubită. Este de preferat să îţi păstrezi calmul, totul este o provocare din partea destinului...

Taur
Cam toate mişcările tale se află sub lupă astăzi. Tot ceea ce decizi, tot ceea ce spui, tot ceea ce intenţionezi a schimba devin chestiuni supuse judecăţii celorlalţi. Preferi să te ascunzi decât să fii luat la întrebări. Cu toate acestea, este doar o altă zi dificilă. A te ascunde după deget nu este o soluţie. Indicat ar fi să nu te intereseze ce spun cei din jur. La final, tu eşti singurul tras la răspundere.

Gemeni
Se poate ca ziua de astăzi să fie una dintre acelea în care oboseala te prinde din urmă. Seriozitatea de la locul de muncă, dăruirea cu care îţi faci meseria şi consumul energetic susţinut te pot duce direct către o cădere nervoasă, dacă nu ai grijă de propria-ţi sănătate. În consecinţă, câteva pauze în plus, astăzi, nu îţi pot dăuna. Nu aduce în discuţie subiecte care sunt neimportante pentru tine.

Rac
Te vezi într-o lumină cât se poate de bună, ceea ce este minunat, căci aşa poţi depăşi eventualele momente tensionate care pot apărea pe parcursul acestei zile. Vorba ceea, câinii latră, caravana trece. Ceea ce nu trebuie să uiţi, însă, este faptul că ar fi bine să faci în aşa fel încât sinceritatea ta să nu facă rău nimănui. Păstrează-ţi integritatea.

Leu
Probabil că simţi nevoia să te retragi departe de lumea dezlănţuită, să cobori în profunzimile propriului suflet, fie pentru a-ţi vindeca rănile, fie pentru a căuta un sens mai profund al existenţei tale. Ceea ce este minunat, căci nu trebuie să trăieşti în conformitate cu vrerea altora. Evită orice fel de regret şi, pe cât posibil, fii optimist.

Fecioara
Ca niciodată, informaţia corectă este sprijinul tău cel mai de preţ. Ceea ce ar fi bine să eviţi este amalgamul de informaţii nefolositoare, deci filtrează tot ceea ce ajunge la tine, sub formă de “noutate”. Mai ales astăzi, când eşti mai analitic şi priveşti lumea cu mai multă obiectivitate decât oricând. Fii înţelept şi scoate ce e mai bun din ceilalţi cu răbdare şi atenţie.

Balanţă –
De ce oare te simţi atât de ataşat de valorile materiale, astăzi, numai tu ştii. Oricum, se pare că toată lumea din jurul tău trăieşte cu senzaţia că ai parte de un trai îndestulat ­ poate tocmai pentru că te-ai obişnuit să trăieşti cu puţin. Ai putea să cheltui, astăzi, ceva mai mulţi bani pentru propriul tău confort, nu mai mult decât este cazul în schimb, evident.

Scorpion
O zi în care puţini pot rezista farmecelor tale şi ­ mai ales ­ puterii de persuasiune de care dai dovadă. Însă, de această dată, scopul tău nu este să îţi pregăteşti terenul pentru a cuceri ceea ce este imposibil de cucerit. Treaba ta, astăzi, este aceea de a-ţi pregăti terenul pentru ca viitorul să fie confortabil pentru tine, atunci când devine prezent. Acceptă adevărul aşa cum este el: crud.

Săgetător
Intuiţia îţi dă de înţeles faptul că va ieşi soarele şi pe strada ta, cât de curând. Cu toate acestea, a părea optimist în aceste vremuri de restrişte ar putea însemna din ce în ce mai puţină încredere din partea celorlalţi, în ceea ce te priveşte. Şi chiar dacă nu ceri părerea altora, cu siguranţă vei avea parte de ea. A rămâne rezervat este cea mai bună idee, de această dată.

Capricorn
Nu te îndoi de ceea ce simţi ­ cu siguranţă eşti pe lungimea de undă corectă. Pe de altă parte, ambiţia nu îţi este un bun aliat, asta, cel puţin nu atunci când încerci să te impui în faţă prietenilor. În ceea ce priveşte locul de muncă sau cariera aleasă, în ciuda lipsei de bani, nu este momentul să te retragi, căci poţi pierde mai mult decât îţi permiţi.
 
Vărsător
Recunoaşterea pe care de mult timp o aşteptai din partea superiorilor ar putea veni acum. Să sperăm că nu este deja prea târziu. Totul pare atât de serios astăzi, în jurul tău, încât orice formă de a încerca să te distrezi se lasă cu mustrări de conştiinţă. Mai bine te concentrezi pe a termina ceea ce ai de făcut, în special terminând ceea ce deja ai început.

Peşti
Astăzi este o zi foarte bună pentru a cerceta piaţa. Condiţia pentru găsi răspunsuri potrivite întrebărilor tale este aceea de a nu te pierde în detalii, datorită propriului subiectivism. Nu te baza pe un noroc chior, căci astăzi totul depinde de felul în care reacţionezi, iar speculaţiile cu greu pot avea urmări bune. O zi deloc potrivită visatului cu ochii deschişi, căci unde nu e cap e vai de picioare...

Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×