x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 9 aprilie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 9 aprilie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

08 Apr 2013   •   21:26
Horoscop zilnic, marţi 9 aprilie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 
________________________________________

Berbec
Ai atât de multă poftă de viaţă, încât, cu greu, ai răbdarea necesară pentru a duce la bun sfârşit vreuna dintre acţiunile începute deja. Te împrăştii în prea multe direcţii, neavând starea necesară de a merge până la capăt în nici unul dintre cazuri. Este important să ştii încotro te îndrepţi, deoarece atragi mulţi oameni dornici a te urma, devenind, într-o măsură demnă de luat în seamă, responsabil de soarta acestora.
 
Taur
Te manifeşti în stilul propriu, apelând la multitudinea de noi idei care apar în mintea ta asemeni ciupercilor după ploaie. Originalitatea devine etichetă care te reprezintă, iar felul în care percepi ceea ce ţi se întâmplă se schimbă de la o oră la altă. Nu pari a avea răbdare pentru a aborda cu tact obstacolele pe care le întâlneşti, în schimb se pare că îţi doreşti libertatea cu orice preţ. Dar merită?

Gemeni
Nu lăsa gândurile negre să-ţi întunece orizonturile-ţi vaste şi nici părerile de rău sau regretele să pună stăpânire pe inima ta. Trebuie să găseşti căi inedite de a colabora cu cei alături de care lucrezi şi, în acelaşi timp, să îţi păstrezi autenticitatea. Evită să provoci valuri, chiar dacă asta presupune să joci rolul unei gheişe ori pe cel al unui filantrop. S-ar putea ca pentru tine începutul primăverii să reprezinte o nouă viaţă. Apar noi aliaţi.
 
Rac

Este momentul să arăţi lumii că poţi conduce cu succes, că ai caracterul unui lider înnăscut şi că îţi poţi asuma complexe responsabilităţi atunci când nimeni nu mai este în stare să facă acest lucru. În acelaşi timp, începi să observi cum te transformi, ieşind din anonimat şi aducând la suprafaţă sensibilitatea şi farmecul tău inegalabil. Alege-ţi cu grijă calea pe care vrei să mergi de acum încolo, judecând scenariile posibile pe îndelete.

Leu
Orice, să se întâmple orice, numai să evadezi mai repede! Fie că te îndrepţi încotro vezi cu ochii, fie că îţi cumperi un bilet de avion către prima destinaţie care îţi apare în cale, fie că visezi cu ochii deschişi la plaje cu nisip alb sau stepe nordice, ai face orice numai să dispară senzaţia că eşti legat de locurile autohtone, devenite plictisitoare. Evită a promite ceea ce nu poţi îndeplini şi învăţa din experienţele altora, asemeni înţelepţilor.

Fecioară
Se pare că găseşti cheia în ceea ce priveşte relaţionarea cu cei din jurul tău. În acelaşi timp este bine ca partenerul tău de viaţă să fie cumpătat atunci când intenţionează a face investiţii noi. Cel mai important acum, pentru tine, este să te rupi de trecut, să îţi continui drumul privind numai înainte şi să îi asculţi pe cei care au ce povesti. Chiar dacă nu te simţi confortabil încă, gândeşte-te că o situaţie neplăcută nu poate dura la infinit.

Balanţă
O schimbare bruscă în ceea ce priveşte parteneriatele tale se anunţă astăzi. Fie că este vorba despre o ruptură, fie că intervin neînţelegeri în ceea ce priveşte asocierile, fie că închei un contract la care nici nu mai visai, ziua de astăzi se anunţă plină de surprize. Aminteşte-ţi că nu întotdeauna soluţia clasică este cea mai potrivită pentru a rezolva problemele şi acţionează având încredere în propria-ţi judecată.

Scorpion
Vederea de ansamblu nu îţi este un aliat serios astăzi. Te legi de detalii, rămâi ancorat în dantelării păguboase ale situaţiilor intervenite şi pierzi din vedere esenţialul. Pe deasupra, nici nu eşti foarte hotărât în legătură cu ceea ce urmează a întreprinde. Indicat este să îţi dedici resursele şi experienţa celor alături de care lucrezi. Au nevoie de forţa ta interioară şi de capacitatea ta înnăscută de regenerare, au nevoie de un exemplu.

Săgetător
O zi în care riscul trebuie eliminat din viaţa ta. În special atunci când este vorba deapre jocuri de noroc, pariuri şi aventuri, de orice fel ar fi acestea. Unde mai pui şi dificultatea actuală de a rămâne fidel unui singur tip de distracţie... Foloseşte-ţi creativitatea şi spontaneitatea într-un mod constructiv, chiar dacă acesta pare depăşit. Ai putea – spre exemplu – să îţi petreci mai mult timp alături de copii sau practicând un sport. Chiar şi extrem.

Capricorn

Riscul unor accidente în casa în care locuieşti este destul de crescut astăzi, mai ales în prima parte a zilei. Verificarea şi asigurarea perimetrului sunt necesare, iar buna înţelegere şi convieţuirea în armonie cu membrii familiei tale, de nelipsit. Ar fi bine dacă ai putea să îţi petreci ziua de astăzi alături de cei dragi, relaxându-vă şi dând valoare acestor momente.

Vărsător
Ceea ce începi a face astăzi are rolul de a te direcţiona către un obiectiv major al vieţii tale. Ai şi forţa, şi resursele, şi cunoaşterea pentru a-ţi duce la îndeplinire proiectele. Dar, cel mai mult, ai capacitatea de a te face înţeles, uşile fiindu-ţi deschise, ceea ce îţi demonstrează faptul că eşti susţinut şi de contextul astral, nu doar de oamenii cu care ai de-a face, cunoscuţi sau nu. Este indicat ca în timpul zilei să eviţi a face gafe copilăreşti.

Peşti
Încearcă să nu faci din planurile de viitor ale altora şi din speranţele acestora propriul ţel în viaţă. Mai ales dacă sunt implicate resurse – în special finanţe sau bunuri mobile. Rolul de protector al familiei ţi se cuvine pe drept cuvânt astăzi. Nu te lasa păcălit de aşa-zisa jumătate goală a paharului şi de realitatea în care trăim, nu uita că viitorul nu există, iar şansa de a-l construi după bunul nostru plac există.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic