x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 11 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 11 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

10 Dec 2013   •   21:42
Horoscop zilnic, miercuri 11 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Cu Luna în propriul semn simţi că ai toată energia din lume. Este momentul să te ocupi în mod special de persoana ta şi poţi să încerci ceva nou, de la o tunsoare şi până la a te înscrie la un curs de câteva zile. Natura ta impulsivă şi puternic emoţională ţi-ar putea crea neplăceri la serviciu, deci încearcă să accepţi cu calm schimbările apărute pe neaşteptate şi să nu reacţionezi exagerat. O analiză internă a ceea ce-ţi aduce stabilitate e necesară înainte de orice demers.

Taur
Astăzi este o zi potrivită să te ocupi de un proiect care necesită puţină muncă de cercetare. Ai suficientă energie pentru a te dedica unor demersuri spirituale, care ţin de transformarea personală şi eşti mai deschis la abordări noncomformiste. Relaţiile cu membrii familiei decurg mai armonios, pui accent pe întărirea legăturilor dintre voi şi asta se va vedea şi într-o mai mare implicare în acţiuni comune. Nu neglija mesajele subtile, visele îţi pot oferi revelaţii.

Gemeni
Acest răstimp este favorabil socializării. Eşti mai deschis şi mai dornic să te vezi cu oamenii care-ţi împărtăşesc ideile şi s-ar putea să ai ocazia de a reînvia o veche prietenie. Deşi eşti sensibil la unele aspecte din trecut, eşti provocat să faci unele compromisuri şi să soluţionezi amiabil o dispută. În final, te vei bucura de momentele plăcute ale regăsirii. La serviciu lucrezi la perfecţionarea unei metode de eficientizare a muncii de zi cu zi şi de a obţine un profit mai mare.

Rac
Astăzi îţi stă gândul la serviciu. Ai iniţiativă şi te ocupi mai uşor de sarcinile şi proiectele în curs, mai ales dacă lucrezi în domeniul comunicaţiilor. Vrei mai multă provocare dar nu eşti dispus să tolerezi accesele de autoritate ale superiorilor şi poţi reacţiona exagerat, ieşindu-ţi uşor din fire. Dacă eşti lăsat în pace, vei ieşi în evidenţă prin curajul de a adopta soluţii ingenioase. Relaţia cu persoana iubită capătă o dimensiune mai serioasă şi eşti mai încrezător priviind viitorul ei.

Leu
Te bucuri de o dispoziţie mai optimistă şi eşti mai degajat din punct de vedere emoţional, ai nevoie de varietate. Ai putea chiar să cauţi să-ţi schimbi domeniul de activitate, dorind acum să fii pe cont propriu. S-ar putea ivi deplasări neplanificate în cursul cărora să cunoşti o persoană interesantă. Acasă a venit momentul să te debarasezi de lucruri învechite, de energii negative şi poţi profita acum, de sfârşitul de an. Îţi întăreşti legăturile cu familia, fiind mai prezent în sânul ei.

Fecioara
Te preocupă chestiunile băneşti, precum şi temerile legate de acestea. Vrei să preiei iniţiativa în ceea ce priveşte veniturile, dar emotivitatea şi impulsivitatea îţi pot încurca planurile. Poţi cere sfatul familiei, rudele îţi vor oferi o viziune mai obiectivă şi te vor ajuta să nu dai curs deciziilor bazate pe ceea ce simţi. Pasiunea din relaţii, intensitatea lor te pun în dificultate, acum nefiind dispus să te ataşezi de teama de a nu fi rănit. În schimb, te dedici cauzelor umanitare.

Balanţă
Ai nevoie acum de mai multă libertate în relaţiile tale. Dacă te vezi cu cineva şi vă desparte o oarecare distanţă, acum îţi prieşte acest spaţiu, nefiind prea dispus să te legi. Vei savura deplasările frecvente ca să vă vedeţi, vei fi dispus să dialogaţi mai mult, să vă împărtăşiţi sentimentele. Acest du-te-vino ţi-ar putea crea însă conflicte cu familia punându-se în discuţie situaţia locativă. Câştigurile băneşti par să vină încet dar sigur, iar în privinţa carierei eşti mai optimist.

Scorpion
Atmosfera schimbătoare de la locul de muncă te impactează emoţional şi te întrebi dacă actuala poziţie îţi mai aduce satisfacţiile dorite. Totuşi, acum ai mai multă iniţiativă, mai multă încredere în tine în a demara ceva nou şi-ţi iei timp suficient pentru a analiza perspectivele care implică aspectul financiar. În relaţia cu colegii se cere puţină atenţie la impusivitate şi la tendinţa de a spune cuvinte grele. Mai bine concentrează-te pe transmiterea calmă a mesajelor cheie.

Săgetător
Agilitatea mentală şi dorinţa de noi provocări ar putea fi foarte bine canalizate în zona creativă, a frumosului. Ai curajul să dai frâu impulsivităţii, să ieşi din zona de confort printr-o exprimare artistică originală. Nu da ascultare sentimentului de nesiguranţă, nu poţi controla totul, trebuie să mai şi rişti. Debarasarea de tipare emoţionale negative este facilitată, eşti mai deschis către intimitate şi poţi atenua teama de a fi rănit. E un moment favorabil dialogurilor cu copiii.

Capricorn
Astăzi este o zi favorabilă centrării pe sine. Te simţi încrezător să încerci lucruri noi, să mai schimbi ceva în viaţa ta, dar pentru acest lucru ai nevoie de puţină solitudine la adăpostul protector al căminului unde poţi să fii tu cu gândurile tale. Îţi va fi mai uşor să laşi în urmă relaţii în care fiecare se îndreaptă într-o direcţie diferită, care nu mai au un viitor comun. Poţi fi surprins de o decizie din partea cuiva din familie, te va afecta şi vei acţiona în consecinţă.

Vărsător
Monotonia nu te caracterizează dar acum eşti mai agitat şi mai plin de energie ca de obicei. Ideile bune vin din interacţiunile cu grupurile pe care le frecventezi. Vei fi mai deschis dialogului chiar dacă vei avea tendinţa să te axezi mai mult pe ceea ce doreşti să transmiţi sau să auzi. Poţi să-ţi canalizezi energia şi pe înscrierea la cursuri de scurtă durată. Deşi mai puţin plăcut, ai putea să fii nevoit să clarifici o problema mai veche cu un frate sau cu cineva din familie.

Peşti
Azi eşti centrat mai mult pe tine, pe viitorul carierei tale. Eşti mai încrezător, ţi-ai propus multe şi ai conceput un plan realist. Dacă se iveşte ocazia întâlnirii cu o persoană importantă pentru evoluţia ta, vei fi tentat să cheltuieşti o sumă frumuşică de bani, dar vei face impresie. Banii îţi vor da bătaie de cap şi în relaţiile cu prietenii, dar fiind implicat puternic emoţional nu-i vei lăsa de izbelişte. Poţi fructifica creativitatea dobordantă în zona artizanatului, ai fler să-ţi foloseşti talentele.


Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________


×