x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri, 13 mai 2015. Orice lucru a existat mai intai in imaginatia cuiva

Horoscop zilnic, miercuri, 13 mai 2015. Orice lucru a existat mai intai in imaginatia cuiva

12 Mai 2015   •   20:25
Horoscop zilnic, miercuri, 13 mai 2015. Orice lucru a existat mai intai in imaginatia cuiva
Horoscop 13 mai. Berbec
Toate cele pentru care te framanti contin o cale de iesire. Pentru a o vedea, e necesar sa renunti la preconceptii, judecati, puncte de vedere vechi… altfel spus, sa accepti ca nu stii ce sa faci in situatia asta…. In acel moment te deschizi catre o noua cale, o noua solutie care era deja acolo asteptandu-te. Asadar, fii gata s-o primesti pastrandu-ti spatiul mintii cat mai curat si avand incredere in ceea ce apare din… tine. Inspiratia nu-ti lipseste, curiozitatea si combativitatea nici atat… Totusi, ar putea fi util sa asculti mai mult si sa vorbesti mai putin.

Horoscop 13 mai. Taur
E posibil ca prietenii sau participarea la evenimente de grup sa reprezinte surse de inspiratie pentru tine, astazi. Indiferent ca te preocupa situatia financiara sau derularea unei afaceri, acum e momentul sa te opresti, sa privesti si sa asculti cu atentie, in loc sa fortezi lucrurile si sa adaugi presiune in situatia respectiva. Fii atent la mesaje, mai ales la cele pe care le culegi citind printre randuri si ascultand pe sub cuvinte… Odata ce renunti la dorinta de a controla, incep sa se lege lucrurile si totul incepe sa capete sens… chiar daca un sens nou.

Horoscop 13 mai. Gemeni
Te afli intr-o perioada de ajustare in ce priveste imaginea ta in lume si atitudinea in relatii, dar macar acum, dupa cateva saptamani de confuzie, incepi sa intelegi cu ce te confrunti, ce e de schimbat si incotro te indrepti. Totusi, desi rabdarea nu e punctul tau forte, in contextul actual al vietii tale este absolut necesara. In alta ordine de idei, in ce priveste cariera, ai senzatia ca mergi pe nisipuri miscatoare si chiar asa este. Nu e insa momentul pentru a face o miscare decisiva in acest sens, ci observa totul cu atentie si lasa lucrurile sa curga.

Horoscop 13 mai. Rac
Multe detalii iti sunt ascunse auzului si vazului in aceasta perioada, asa ca nu-ti mai e chiar de nici un folos controlul. E momentul sa te bazezi pe celalalt simt, foarte puternic in cazul tau, intuitia. Sa simti, mai degraba decat sa vezi si sa auzi. Sa asculti dincolo de ceea ce spun ceilalti, sa vezi in spatele actului pe care-l joaca. Imaginea de ansamblu este importanta acum, si viziunea, caci astfel vei capata o intelegere noua asupra contextului in care te afli si vei sti incotro doresti sa te indrepti. In alta ordine de idei, permite banilor sa vina din surse necunoscute si neasteptate.

Horoscop 13 mai. Leu
Activitatea sociala se intensifica, se ivesc tot mai multe ocazii de a impartasi si afla tot felul de vesti si informatii utile. S-ar putea sa fie necesara si reglarea unor conturi, negocierea pozitiei tale in anumite relatii si proiecte, precum si clarificarea intentiilor tale in forul interior. Ziua de astazi este generoasa in oportunitati, daruri si idei, pentru cei care sunt dispusi sa renunte la control si rezistenta, primind cu seninatate tot ce apare si adaptandu-se din mers.

Horoscop 13 mai. Fecioara
Astazi s-ar putea sa te prinzi, ca din senin, ce sau pe cine ai lasat sa-ti stea in cale. Capeti o viziune mult mai clara, ai tot felul de revelatii si constentizari cu privire la un drum ales, mai ales daca inaintarea pe el implica si pe altcineva ca insotitor. E ca si cum iti cade un val de pe ochi si poti sa vezi, dintr-odata, care este minciuna pe care ti-ai spus-o pentru a stagna si care sunt iluziile pe care le-ai hranit. Daca isi face loc vreo dezamagire in mintea ta, multumeste-i, pentru ca este de fapt un punct nou de creatie pentru tine.

Horoscop 13 mai. Balanta
Luna in Pesti activeaza zona muncii si a rutinei zilnice, aducand o energie creatoare numai buna de folosit, mai ales daca te-ai saturat sa ai acelasi program zilnic. Asadar, dincolo de sentimentul de confuzie care poate fi preganant astazi, uita-te ce ai putea crea pentru sufletul tau, in aceasta zi. Ce te-ar face sa te simti conectat cu tine? Ce vise ai putea hrani, legat de serviciul si contributia ta in lumea asta? Cui i-ai putea face ziua mai frumoasa, prin inspiratia care esti?

Horoscop 13 mai. Scorpion
Orice lucru a existat mai intai in imaginatia cuiva. Aminteste-ti asta astazi, si ai curajul sa-ti imaginezi absolut orice. Fara limite. Cu bucuria si inocenta unui copil. Cu indrazneala si nonsalanta incepatorului, intr-o zona despre care nu stii inca nimic. Cu cat mai liber iti permiti sa fii, cu atat mai inspirat te vei simti si cu atat mai multe idei vei aduce la lumina. Tot ce pare blocat in viata ta acum este de fapt rezultatul rezistentei pe care o opui clipei prezente. Dar daca macar astazi te-ai lasa in voia curentului?

Horoscop 13 mai. Sagetator
Energia acestei zile te invita sa-ti acorzi mai multa atentie observandu-ti emotiile, recunoscandu-ti si onorandu-ti nevoile. Chiar daca e o perioada agitata, in care pare ca toata lumea vrea ceva de la tine, mai ales explicatii, si toti au ceva de spus cu privire la viata ta, e esential sa te lasi cat mai putin distras si sa te asculti in primul rand pe tine. Zumzetul exterior nu poate fi oprit, dar tu poti sa te extragi din el si, mai ales, sa faci liniste in interiorul tau.

Horoscop 13 mai. Capricorn
Capacitatea de a privi cu compasiune si de a accepta punctul celuilalt de vedere este esential sa fie antrenata astazi. Cu cat mai putina presiune pui pe ceilalti, cu atat mai usor se vor aseza toate de la sine. Pentru asta, e necesar sa-ti micsorezi asteptarile de la ceilalti si uneori sa vezi perfectiunea in imperfectiune. Astazi, absolut toate experientele par sa aiba un mesaj important pentru tine, daca esti dispus sa asculti si sa privesti cu atentie.

Horoscop 13 mai. Varsator
Desi ideile si avantul tau creator par sa intampine rezistenta celorlalti sau pur si simplu nu intalnesc mediul propice pentru manifestare acum, este totusi un moment excelent pentru a crea. Dar… e mai mult o perioada de coacere, de incubatie… care te ajuta sa vezi mai intai ce e nevoie sa ajustezi, inainte sa iesi la rampa. Prin urmare, rabdarea, odata cu permiterea anotimurilor fiecarui proiect sa se deruleze… iti aduc binecuvantari imense. Doar sa lasi lucrurile putin sa respire… si sa te lasi si pe tine…in pace.

Horoscop 13 mai. Pesti
Poate ca a sosit momentul sa parasesti postura confortabila de victima, sa incetezi sa-ti plangi de mila si sa faci ceea ce stii ca e corect si bine pentru tine. Astazi pur si simplu se evapora multe dintre scenariile in care te-ai afundat… si poti vedea mult mai clar care e urmatorul pas de facut, care sunt oamenii care te pot inspira si sprijini, ce e posibil sa creezi cu energia acestui moment. Ideile sunt ale tale, terenul este pregatit de altii. Tu doar exprima ce vrei.
 
Astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro     
  

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 13 mai