x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 13 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 13 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

12 Noi 2013   •   20:14
Horoscop zilnic, miercuri 13 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Eşti imprevizibil şi greu te poţi integra astăzi în peisajul cotidian. Cu toate că ai dori să te ocupi numai de tine, se pare că eşti foarte solicitat la serviciu, neavând nici o clipă de răgaz pentru sufletul tău. Dozează-ţi eforturile şi selectează-ţi priorităţile de la locul de muncă. După-amiază, recomandabil este să mergi la un masaj, la o piscină şi să îţi alcătuieşti o listă cu articole personale de care ai momentan nevoie şi pe care le vei putea procura zilele următoare.

Taur
Ţi-ar prinde bine câteva ore de odihnă, meditaţie şi introspecţie. Se pare că relaţiile sentimentale şi cele cu copiii te provoacă încontinuu, aspect care te oboseşte şi pe alocuri chiar te necăjeşte mult. Uită-te doar la partea plină a paharului vieţii tale şi bucură-te de ea. Pe de altă parte, este nevoie să îţi adaptezi din când în când personalitatea pentru a putea ţine pasul cu cei dragi. După-amiază plimbă-te în aer liber, planifică-ţi analize şi consultaţii medicale şi dormi mai mult.

Gemeni

Prietenii sunt o sursă importantă de informaţii, în special informaţii care privesc casa, investiţiile imobiliare, asigurările, dar şi relaţiile cu membrii familiei. Este bine să te sfătuieşti cu aceste persoane vizavi de achiziţionarea unor bunuri patrimoniale, pentru reamenajări interioare sau în privinţa soluţionării unui conflict cu o rudă apropiată. Concluziile pe care le desprinzi astăzi în urma discuţiilor cu prietenii te vor conduce spre variante noi de abordare a casei şi familiei.

Rac
Ziua îţi aduce întâlniri importante cu şefii. Foarte greu îţi este să te subordonezi unor ierarhii care se dovedesc a fi ineficiente de multă vreme. Faptul că destinul insistă să te aducă în contexte socio-profesionale perimate înseamnă că trebuie să îţi stabileşti alte ţinte profesionale şi să-ţi reconsideri poziţia socială. Deocamdată, reţine informaţiile vehiculate în preajma ta, vorbeşte puţin şi protocolar, însă în culise pregăteşte-ţi alte direcţii de lucru.

Leu
Veştile din şi despre străinătate se pare că te vor pune la cheltuieli serioase. Fie trebuie să achiţi plata unei călătorii de agrement, fie cineva drag aflat în altă ţară are nevoie de sprijinul tău material. Pot intra în discuţie şi bani cheltuiţi pe un program de instruire pe termen lung sau care se desfăşoară departe de spaţiul în care locuieşti. În orice situaţie te-ai afla, controlează-ţi reacţiile, analizează atent ce se petrece, pentru că există riscul să exagerezi.

Fecioara
După câteva zile cu aspecte tensionate în cadrul relaţiilor parteneriale, astăzi vei reuşi să obţii concluzii pertinente legate de relaţiile tale parteneriale. Ia în calcul varianta de a te desprinde de unii colaboratori profesionali şi chiar de partenerul de viaţă. Intervin chestiuni băneşti în care eşti implicat sau trebuie să ţii cont de alţii: partenerul de viaţă, de afaceri, rude. Poate fi vorba de achitarea unor facturi, taxe sau se revine asupra discuţiilor legate de credite, moşteniri sau partaje.

Balanţă
Ziua aduce răsturnări de situaţie în relaţiile parteneriale. Sunt posibile discuţii aprinse cu partenerul de viaţă sau cu cei de afaceri, însă nu prea se va înţelege motivul real al disputelor. Există în umbră conflicte mocnite mai ales în zona profesională. Totuşi, un şef sau un reprezentant al unei instituţii oficiale îţi va veni în ajutor, când te aştepţi mai puţin. Orice este posibil în sfera partenerială, aşa încât fii deschis la schimbări.

Scorpion
O zi cu multă treabă la serviciu, dar şi acasă. Datorită unor colege mult prea vorbăreţe poţi întâmpina neplăceri serioase la locul de muncă. Imprevizibilul este la cote înalte în sfera profesională. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă pe segmentele capului, de aceea fii prudent şi evită provocările de orice fel. Nu se recomandă consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pentru că există un risc crescut de erori.

Săgetător
Eşti dornic de distracţii şi de aventuri de orice fel. A-ţi găsi parteneri pentru astfel de lucruri este destul de greu, mai ales că tu apelezi cu precădere la persoana iubită sau la copii. Cei dragi îţi vor tăia elanul, fie amintindu-ţi că ai multe îndatoriri profesionale neonorate încă, fie că bugetul nu îţi permite să faci cheltuieli extravagante. Bine este să organizezi în secret o mică petrecere la care să inviţi oamenii de pe aceeaşi lungime de undă cu tine.

Capricorn

Contextul astral de astăzi îţi aduce o mare dorinţă de a sta mai mult acasă, printre cei dragi. Sunt momente favorabile pentru a-ţi pregăti casa şi cămara pentru sezonul rece. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate, de aceea fii prudent. Totuşi, nostalgia trecutului, dorul de copilărie şi de locurile natale îţi vor oferi o aură minunată, reuşind astfel să îţi atragi susţinători în planurile familiale, printre rude şi apropiaţi.

Vărsător
Se conturează multe călătorii pe distanţe scurte. Pe de o parte ai de rezolvat chestiuni profesionale, pe de altă parte este nevoie să ajungi şi pe la o rudă sau un prieten pentru a-ţi oferi sprijinul. Ai idei bune şi soluţii pentru orice situaţie care ţi se prezintă. Treburile tale ar fi bine să ţi le rezolvi singur şi să fii mai scump la vorbă. După-amiază, invită-ţi apropiaţii la o discuţie, amicală pe teme de larg interes.

Peşti
Chestiunile financiare sunt la ordinea zilei. Din când în când îţi vine cheful pentru a cheltui mult, iar zilele acestea, acest chef este la cote înalte. Pe de o parte îţi analizezi veniturile, concluzionând că este momentul să găseşti noi variante de a le mari. Pe de altă parte s-ar putea să primeşti bani, cadouri sau favoruri neaştepate. Deocamdată câştigi ceva mai mult din colaborări profesionale sau te susţine material partenerul de viaţă.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×