x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 15 mai 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 15 mai 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

14 Mai 2013   •   19:48
Horoscop zilnic, miercuri 15 mai 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
astrolog Anca Gordin Stoica 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

________________________________________







Berbec
Casa şi familia sunt preocupările tale de astăzi. Ai dori să te ocupi mai mult de treburile gospodăreşti, să stai acasă, însă îndatoririle sociale te solicită în permanenţă. Îţi este dor de trecut, de rudele apropiate şi de locurile copilăriei. Evită stările melancolice şi bucură-te de cei dragi. După-amiază ar fi bine să planifici întâlniri sau dialoguri cu rudele. Atenţie că există tensiuni serioase în sfera domestică! Fii prudent în gânduri, vorbe şi fapte.

Taur
Se pare că ziua îţi aduce multe drumuri pe distanţe scurte. Sunt treburi de rutină pe care vrei, nu vrei, va trebui să le rezolvi. Atenţie că mentalul îţi joacă feste şi astfel poţi spune lucruri regretabile. Evită implicarea în problemele altora şi ocupă-te mai mult de sufletul tău. În acest sens, acum sunt momente favorabile pentru planificarea unor cursuri de perfecţionare, necesare atât în domeniul profesional, cât şi pentru îmbogăţirea bagajului tău de cunoştinţe.

Gemeni
Chestiunile băneşti sunt la ordinea zilei. Ori primeşti bani, bunuri sau favoruri de la un loc de muncă, ori primeşti măcar informaţii referitoare la acestea. Se conturează o perioadă cu îngrijorări serioase vizavi de câştigurile tale din munca proprie. Cheltuieşte strictul necesar, alcătuieşte-ţi planuri financiare pe termen lung şi ai încredere că universul îţi va oferi tot ce ai nevoie la momentul potrivit. Ştii bine că deocamdată în sfera muncii există conflicte greu de ţinut în frâu.

Rac
O zi cu stări contradictorii. Ba ai chef să te implici în mai multe treburi deodată, ba îţi trece cheful ca prin minune. Tensiunile tale interioare sunt evidente pentru cei din jur şi astfel aceştia vor începe să te evite. Cultivă-ţi încrederea în forţele proprii şi în Dumnezeu. Plimbările în aer liber, un masaj, un tratament cosmetic sau începerea unei diete te-ar linişti enorm. Se anunţă o perioadă în care ai şanse deosebite de îmbunătăţire a personalităţii.

Leu
Astrele îţi recomandă introspecţie, evitarea spaţiilor aglomerate şi întâlnirile importante. Sunt momente favorabile analizării evenimentelor şi oamenilor din preajma ta. Ai face bine să te gândeşti la o selecţie drastică a proiectelor sau activităţilor care nu îţi mai sunt folositoare. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului digestiv şi osos. Ţine o dietă, dozează-ţi eforturile şi odihneşte-te mai mult. Evită consultaţiile şi analizele medicale, pe cât posibil!

Fecioară
Ziua îţi poate aduce în atenţie prietenii şi persoanele care te susţin şi protejează în domeniul profesional. De reţinut că se conturează o perioadă în care ar fi bine să te bazezi mai mult pe forţele tale. Sunt tensiuni mocnite şi conflicte greu de remarcat vizavi de aceste tipuri de relaţii, aşa încât se recomandă prudenţă maximă. Pe de altă parte, eşti tentat să confunzi o relaţie de prietenie cu una amoroasă, asta fiind o altă capcană a momentului.

Bălanţa
Domeniul socio-profesional te solicită din plin. Şefii te vor chema la raport sau reprezentanţii unor instituţii oficiale vor dori explicaţii de la tine. Momentul este delicat, pentru că foarte uşor ţi se poate strica imaginea publică sau statutul social. Fii prudent, mai întâi ascultă ce au de zis ceilalţi şi apoi prezintă-ţi punctele de vedere cu calm şi vorbe puţine, dar concise. Spre seară, o conversaţie cu un prieten te poate ajuta mult. Evită cheltuielile nefondate!

Scorpion
Veştile din şi despre străinătate sunt contradictorii. Demersurile legate de călătorii sau de studii pe termen lung pot fi îngreunate sau oprite definitiv. Stai puţin deoparte, analizează în linişte ce se petrece în preajma ta şi evită momentan deciziile majore. Există temeri serioase vizavi de relaţiile cu străinătatea şi de aici poţi induce, prin forţa gândului, situaţii neplăcute. Detaşează-te de cotidian şi relaxează-ţi sufletul cu o piesă de teatru sau un film bun.

Săgetător
Chestiunile financiare legate de banii şi bunurile deţinute în comun cu alţii îţi vor da bătăi de cap. Este nevoie să achiţi în regim de urgenţă facturi restante sau datorii mai vechi. Se conturează o perioadă în care pierderile de la şi prin ceilalţi, parteneri de viaţă, de afaceri, colaboratori, vor fi frecvente. Recomandabil este să ţii o evidenţă strictă a tuturor veniturilor, cheltuielilor sau investiţiilor. Relaţiile cu instituţiile financiare devin precare!

Capricorn
Partenerul de viaţă, de afaceri sau colaboratorii te solicită din plin. Se pot isca din senin discuţii zgomotoase, replici tăioase şi reproşuri mai mult sau mai puţin fondate. Ce începe acum să se contureze a final de parteneriat, ceva mai târziu se va rupe definitiv. Fii prudent şi retrage-te din colaborările neprofitabile. Divorţul sau reconfigurările de proiecte comune cu alţii vor deveni subiecte frecvente. Dozează-ţi eforturile la locul de muncă şi ai mai multă grijă de sănătatea ta!

Vărsător
Serviciul şi sănătatea sunt două zone foarte sensibile astăzi. Pe de o parte ai multe şi mărunte de făcut, pe de altă parte, organismul îţi va da semne serioase de oboseală sau chiar de afecţiuni ale aparatului digestiv  şi ale celui osos. Dozează-ţi eforturile, evită provocările colegiale şi întâlnirile cu şefii. Dietă de sezon, exerciţiile fizice uşoare, plimbările în aer liber şi detaşarea de tumultul cotidian ţi-ar prinde foarte bine. Evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pe cât posibil!

Peşti
Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii îţi provoacă nelinişti şi stări confuze. Iubirea sub toate formele ei este pusă la încercare de contextul astral, aşa încât ar fi mai bine să stai deoparte şi să eviţi confruntările deschise cu cei dragi. Unele relaţii se pot rupe definitiv. Orientează-ţi gândurile şi eforturile către un hobby. Nesiguranţa dată de cei din jur poate scoate la iveală, din adâncurile fiinţei tale, talente deosebite.



________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic