x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 16 ianuarie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 16 ianuarie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

15 Ian 2013   •   19:01
Horoscop zilnic, miercuri 16 ianuarie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Astăzi te manifeşti cu multă discreţie. Preferi locurile izolate, unde să nu te poată ajunge privirile curioşilor. Eşti extrem de senzitiv şi dispui de o intuiţie foarte bună. În ceea ce priveşte cariera, munca ta din ultima perioadă pare sădea roade şi ai putea fi promovat sau ai putea primi sarcini suplimentare, care să îţi crească autoritatea şi să îţi consolideze poziţia.

Taur
Tu astăzi ai putea bate palma cu un client, poate chiar din străinătate, pe care îl curtai de ceva vreme. Poţi pune bazele unui parteneriat solid, de lungă durată, care te provoacă să accesezi şi să investeşti întreaga ta
experienţă de viaţă acumulată, precum şi resurse financiare dintre cele mai consistente. Eşti protejat din umbră de o persoană influentă, probabil o femeie.

Gemeni

Astăzi te bucuri de mare trecere la şefi sau autorităţi. Ştii să te “vinzi” foarte bine şi ai putea fructifica munca asiduă şi sacrificiile din ultima perioadă printr-o promovare profesională. Primeşti acces la o sponsorizare, credit, moştenire, banii partenerului ori altă formă de finanţare. Fii receptiv şi primeşte ceea ce se revărsă cu generozitate către tine.

Rac
Tu dispui de o imaginaţie foarte bogată, îţi place să îţi pui cunoaşterea acumulată în folosul omenirii, eşti foarte senzitiv şi aproape că citeşti gândurile partenerului de viaţă. Relaţiile şi parteneriatele tale sunt înfloritoare, graţie calităţilor umane profunde pe care le manifeşti. Dacă visai la o călătorie în străinătate în compania partenerului, ea s-ar putea materializa.

Leu
Tranzitele astrale de astăzi ar putea materializa pentru tine unele câştiguri financiare ca urmare a activităţii prestate în asociere sau în colaborare. Relaţiile de la locul de muncă sunt armonioase, dar cauţi şi reuşeşti să fii tu cel care conduce evenimentele. Totuşi nu recurge prea mult la manipulare sau control, ci alege calea motivării pentru a avea rezultate durabile.

Fecioară

Ziua de azi pare să îţi aducă mai multă armonie în relaţiile afective. Persoana iubită pare învăluită de un farmec aparte, iar copiii te încântă pur şi simplu cu prezenţa lor. Dacă ai făcut investiţii financiare de natură speculativă, este posibil să nu te fi înşelat, iar acum să încasezi dividendele. Nu face prea multe sacrificii de dragul apropiaţilor, ci ai grijă şi de tine.

Balanţă
În cursul acestei zile, atenţia ta pare să rămână centrată pe raporturile de la locul de muncă şi pe activităţile cotidiene pe care le ai de îndeplinit. Manifeşti o fire indulgentă, prietenoasă şi preferi să îţi tratezi colegii de la serviciu ca pe o familie extinsă. La domiciliu, atmosfera pare să fie
caldă, paşnică şi armonioasă, iar tu dedici multă atenţie şi pasiune relaţiei cu cei de acasă.

Scorpion
Tu eşti uşor de mişcat de orice activitate de natură artistică, fie că este vorba despre muzică, dans sau teatru, aşa că profită de această predispoziţie şi răsfaţă-te cu un spectacol. Schimburile sau contractele pe care le închei astăzi sunt de bun augur şi ţi-ar putea aduce câştiguri frumoase în timp. Alege calea prudenţei şi a cumpătării în relaţiile comerciale.

Săgetător
Stimulat de tranzitele astrale de astăzi, tu ai tendinţa de a-ţi idealiza familia, apropiaţii sau locul în care locuieşti. Prin intermediul unui membru al familiei sau cineva foarte apropiat ai putea culege roadele financiare ale muncii proprii prestate pentru un anume proiect. Situaţia ta financiară cunoaşte o ameliorare şi devii ceva mai cumpătat la cumpărături.

Capricorn
Tu eşti înclinat să visezi cu ochii deschişi, eşti idealist dar profită de această stare de spirit pentru a-ţi pune dorinţe importante şi pentru a face paşi importanţi către îndeplinirea lor. Te simţi probabil foarte norocos astăzi, debordezi de optimism şi te faci uşor remarcat prin modul spumos în care gândeşti sau comunici. Poţi pleca într-o călătorie scurtă, de bun augur.

Vărsător

Dacă vine vorba despre bani sau bugete, ai putea să te încurci uşor în calcule. Banii circulă într-un mod destul de greu de controlat, aşa că simte-te bine şi desparte-te cu drag de ei. Unele griji financiare ţi-ar putea fi spulberate prin apariţia unor surse suplimentare de venit. Ai putea fi mai relaxat văzând că nu toate problemele pe care ţi le-ai făcut sunt şi justificate.

Peşti
Mişcarea astrelor de astăzi îşi pune amprenta asupra personalităţii şi a atitudinii tale. Îţi place foarte mult să socializezi şi te regăseşti cel mai bine în compania oamenilor mai în vârstă, mai experimentaţi sau cu o poziţie socială superioară. Intri uşor pe sub pielea oricui şi ai putea câştiga foarte uşor un sponsor sau protector care te susţine pe termen lung.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic