x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 16 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 16 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

15 Oct 2013   •   21:23
Horoscop zilnic, miercuri 16 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________


Berbec
Astrele îţi recomandă discreţie şi interiorizare. Organismul tău este obosit, mentalul confuz şi astfel îţi este destul de greu să fii atent la dialogurile cu ceilalţi sau la treburile zilnice. Se pot accentua afecţiuni ale picioarelor sau ale sistemului digestiv. Marte, planeta acţiunii, se instalează în Semnul Fecioarei şi anunţă pentru tine mult de lucru la serviciu, dar şi relaţii colegiale tensionate. Îţi sunt de mare folos o dietă uşoară, o plimbare în aer liber şi mult somn.

Taur
Ar fi bine să îţi faci ordine în relaţiile cu prietenii şi cu protectorii. Foarte greu de stabilit cine îţi este loial, cine te ajută şi cine joacă teatru în preajma ta. Se anunţă o perioadă în care echilibrul dintre relaţiile de prietenie şi cele sentimentale va fi perturbat, pentru că Marte intră de astăzi în Semnul zodiacal al Fecioarei, activându-ţi mult aceste tipuri de relaţii. Fii prudent, detaşează-te de cunoscuţi, dar încă nu te apropia de alţii.

Gemeni
Discuţiile cu şefii sau cu reprezentanţii unor instituţii oficiale te pot pune pe gânduri. Vin informaţii importante către tine, însă nu toate îţi sunt de folos şi puţine se vor concretiza. Există o mare probabilitate că peste câteva zile toate cele discutate astăzi să ia o altă turnură. Marte intră de astăzi în Semnul Fecioarei, impulsionându-te să te ocupi pe îndelete de îmbunătăţirea condiţiilor de trai din casă. Fii prudent în relaţiile familiale.

Rac
Sunt momente bune pentru a-ţi reformula filozofia de viaţă. Gândurile îţi pot fi umbrite de concluziile obţinute, însă orice experienţă îţi este de folos şi te ajută să devii mai înţelept. Se conturează, la orizont, călătorii pe distanţe scurte, dar şi o mare deschidere către asimilarea informaţiilor şi învăţarea unor subiecte noi. Planeta Marte intră de astăzi în Semnul Fecioarei şi pe lângă călătorii şi învăţare îţi animă mult şi relaţiile cu cei apropiaţi.

Leu
Prima parte a zilei este favorabilă rezolvării chestiunilor financiare legate de banii şi bunurile administrate în comun cu alţii. Poţi descoperi nereguli în documentele financiare sau constaţi că partenerul de viaţă cheltuieşte cam mult. De undeva din planurile subtile primeşti informaţii bune. Planeta Marte intră de astăzi în Semnul Fecioarei şi agită mult spiritele în sfera financiară, mai ales în latura ce priveşte banii şi bunurile comune cu alţii.

Fecioara
Marte, planeta acţiunii, se instalează de astăzi în Semnul tău zodiacal oferindu-ţi multă combativitate, dar şi capacitatea de a acţiona planificat, corect şi la momentul potrivit. Tentaţia de a respinge tot ce vine din partea altora va fi destul de mare, de aceea fii prudent. Pe de altă parte, relaţiile parteneriale se tot reconfigurează. Activităţile care necesită lucrul în echipă se vor desfăşura mai dificil astăzi, dar cu puţin efort şi bunăvoinţă vei depăşi totul cu bine.

Balanţă
Este o zi cu multe treburi de rutină atât acasă, cât şi la serviciu. Efervescenţa de care dai dovadă în rezolvarea îndatoririlor profesionale îţi poate declanşa neplăceri în relaţiile colegiale. Fii prudent, deoarece de astăzi planeta Marte îşi începe plimbarea prin Semnul zodiacal al Fecioarei, deschizându-ţi posibilitatea dezvoltării unor conflicte ascunse la serviciu. Recomandabil este să te ocupi discret şi serios de munca ta şi să eviţi provocările şi discuţiile nefondate.

Scorpion
Ziua anunţă preocupări legate de copii, discuţii aprinse cu persoana iubită, dar şi posibilitatea de a te ocupa de un hobby. Pe de altă parte, vin către tine informaţii deosebite legate de călătorii în străinătate. Fie că va trebui să călătoreşti tu, fie că cei dragi vor pleca departe, într-un anume fel sufletul tău se va bucura şi linişti. Acordă o atenţie deosebită prietenilor, pentru că de astăzi planeta Marte intră în Semnul zodiacal al Fecioarei, complicând aceste relaţii.

Săgetător
Sunt momente favorabile treburilor gospodăreşti, dar şi dialogurilor cu membrii familiei. Ar fi bine să vorbeşti puţin şi să asculţi atent ce îţi spun ceilalţi. Pe de altă parte, evită să faci treburi de anvergură, pentru că este posibil ca peste câteva zile să fii nevoit să le reiei. Organizează-ţi programul, astfel încât să te poţi ocupa şi de îndatoririle profesionale. Asta deoarece, începând de astăzi, planeta Marte intră în Semnul Fecioarei, oferindu-ţi mult de lucru la serviciu.

Capricorn
Se prefigurează relaţii tensionate cu cei apropiaţi: rude şi prieteni. Disputele pot apărea de la divergenţa opiniilor legate de mersul lucrurilor în viaţă, dar şi de la cele mărunte, care nu ar trebui luate în serios. Detaşează-te de problemele altora şi de modul lor de gândire şi ai mai multă încredere în tine. Călătoriile pot deveni un subiect frecvent, deoarece planeta Marte intră în Semnul Fecioarei, mărindu-ţi astfel dorul de ducă.

Vărsător
Subiectul principal al zilei este legat de veniturile tale din munca desfăşurată la un serviciu oficial. Poţi primi bani, cadouri, dar şi veşti importante legate de cheltuielile comune cu partenerul de viaţă sau cu colaboratorii profesionali. Planeta Marte intră de astăzi în semnul Fecioarei şi îţi va activa mult aceste tipuri de cheltuieli. Alcătuieşte-ţi un plan financiar pe termen lung şi respectă-l întocmai.

Peşti

Stările tale de spirit sunt fluctuante şi de aici şi reacţiile tale la fel. Ar fi bine să te ocupi doar de treburi uşoare şi să eviţi discuţiile cu ceilalţi. Se anunţă dispute în relaţiile parteneriale. Marte intră de astăzi în semnul Fecioarei şi îţi va agita mult aceste relaţii. Ar fi bine să te gândeşti pe îndelete ce parteneri sau ce colaborări mai păstrezi în preajma ta, intrând în discuţie şi partenerul de viaţă nu numai cei profesionali.

Astrolog Anca Gordin Stoica

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×