x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 17 aprilie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 17 aprilie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

16 Apr 2013   •   18:45
Horoscop zilnic, miercuri 17 aprilie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

 astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 
________________________________________






Berbec
Ai multă treabă de făcut acasă. Este nevoie să te ocupi pe îndelete de curăţenii generale, de pregătirea casei şi grădinii pentru sezonul cald sau pentru reparaţii capitale. Membrii familiei nu prea îţi susţin elanul domestic, dar te poţi descurca foarte bine şi fără ajutorul lor. Discuţiile cu ceilalţi sunt tensionate, de aceea fii prudent. Evită combativitatea, contradicţia şi subiectivismul.

Taur
Se anunţă mai multe drumuri scurte astăzi. Ori este nevoie să mergi la cineva drag pentru a-i oferi sprijin, ori de la serviciu eşti trimis într-o mică delegaţie pentru a rezolva chestiuni profesionale. Fii prudent şi evită discuţiile aprinse. Emotivitatea îţi este accentuată şi asta va contribui serios la tensionarea mentalului tău. Acordă o atenţie deosebită conflictelor din sfera muncii.

Gemeni
Astăzi îţi vin bani, favoruri sau cadouri de la cei dragi. Deocamdată eşti nemulţumit de veniturile tale, pentru că se pare că munceşti mult, însă cu siguranţă vor veni şi vremuri mai bune. Bazează-te mai mult pe forţele tale şi evită divulgarea secretelor sau planurilor tale. Energia vitală este fluctuantă, de aceea dozează-ţi eforturile. După-amiază mergi la cumpărături şi răsfaţă-te cu un mic dar pentru sufletul tău.

Rac
Ar trebui să fii în formă astăzi, chiar dacă stările tale de spirit sunt schimbătoare. Controlează-ţi reacţiile şi evită să te implici în treburile celorlalţi. Sunt momente favorabile pentru a-ţi răsfăţa simţurile cu un tratament cosmetic, un masaj sau cu planuri pentru dezvoltarea ta personală. Fii atent la imaginea pe care o afişezi în public. Sunt posibile discreditări din partea unor cunoştinţe vechi.

Leu
Ar fi bine să te izolezi, pe cât posibil, de iureşul cotidian. Eşti obosit, mentalul îţi e răvăşit şi cu greu îţi poţi aduna gândurile şi vorbele. Dozează-ţi eforturile, adoptă o dietă de sezon şi hidratează-te suficient. S-ar putea să descoperi mici conflicte în sfera muncii, însă ele au rolul de a te ajuta să îţi schimbi concepţiile şi atitudinea vizavi de muncă şi implicaţiile ei. Deocamdată, filozofia ta de viaţă este total diferită de a celor din jur.

Fecioară
O zi bună pentru întâlniri şi dialoguri cu prietenii. Chiar dacă vor ieşi scântei, tot vei reuşi să valorifici momentele create de astre. Poţi afla lucruri interesante despre cei dragi. Ia aminte la informaţiile primite astăzi! Gândurile tale sunt îndreptate numai spre beneficiile pe care le ai în comun cu alţii şi astfel neglijezi celelalte domenii ale vieţii. Evită să dai sau iei bani cu împrumut.

Balanţă
Şeful te solicită destul de mult astăzi. Îţi poate cere explicaţii vizavi de acţiunile şi declaraţiile tale publice din ultimul timp. Pregăteşte-te serios pentru această întâlnire, mai ales că beneficiezi de suficient suport astral pentru a te descurca excelent. Chiar dacă imaginea ta în ochii celorlalţi se poate deteriora puţin, susţine-ţi punctele de vedere cu vorbe puţine, dar concise.

Scorpion
Relaţiile cu străinătatea sunt tema principală a zilei. Ori iei legătura cu cineva aflat departe de ţară, ori îţi faci planuri pentru călătorii. S-ar putea să întâmpini neplăceri în acest sens, dar cu puţin efort lucrurile vor ieşi în favoarea ta. După-amiază mergi la un spectacol de teatru, la un film sau lecturează o carte bună. Sunt momente bune pentru a-ţi lărgi orizontul cunoaşterii.

Săgetător
Sunt momente bune pentru a-ţi verifica situaţia financiară şi pentru a-ţi achita facturile, taxele sau alte tipuri de datorii. Ar fi bine să te orientezi către alte surse de venit, pentru că cele existente sunt nesatisfăcătoare. Eşti prea distrat, dornic de aventuri şi câştiguri uşoare. Asta îţi poate crea neplăceri pe termen lung în relaţiile cu cei dragi, iar stabilitatea ta socială poate avea de suferit.

Capricorn
Relaţiile parteneriale îţi dau ceva de furcă, însă cu puţină atenţie vei reuşi să depăşeşti totul cu bine. ţi se poate reproşa faptul că eşti preocupat mai mult de interesele tale proprii. De reţinut că te afli într-o perioadă care durează de ceva ani şi mai durează încă nişte ani, în care te transformi radical vizavi de relaţiile cu ceilalţi. Este posibil ca acum să îţi placă ceva, să iei anumite decizii alături de alţii şi foarte curând să te răzgândeşti total.

Vărsător
Multe şi mărunte ai de făcut astăzi la serviciu. Bazează-te doar pe forţele tale, deoarece colegii mai degrabă ţi-ar pune beţe în roate decât să te ajute. Şefii îţi oferă şi mai multe responsabilităţi. Atenţie că organismul îţi este vulnerabil, în special pe segmentele sistemului digestiv. Dozează-ţi eforturile, hrăneşte-te sănătos şi dormi mai mult. Evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil!

Peşti
Cheful de distracţii te va face remarcat în anturaj. Persoana iubită sau copiii te pot necăji, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă vei depăşi totul cu bine. Sunt momente pasagere, însă tratează serios nevoile şi doleanţele celor dragi. Energia vitală îţi fluctuează mult şi de aici şi stările tale de spirit sunt schimbătoare. Un hobby îţi poate aduce momente de relaxare şi chiar satisfacţia realizării unei activităţi plăcute. Seara adună-i pe cei dragi la şuetă.
 


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 



×
Subiecte în articol: horoscop zilnic