x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 18 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 18 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

17 Dec 2013   •   21:53
Horoscop zilnic, miercuri 18 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Dacă ai putea astăzi se le împaci pe toate ar fi minunat, dar vei fi surprins de o avalanşă de emoţii încercând tot felul de jonglerii ca să fii acasă trup şi suflet, să armonizezi relaţia cu partenerul, să deţii controlul la serviciu şi să şi respiri şi din aerul libertăţii personale. În plus, dispoziţia ta emoţională este cam volatilă aşa că ar fi indicat să te retragi puţin în intimitatea casei, eventual alături cu cei apropiaţi şi să evaluezi obiectiv ce este mai important şi ce este de făcut în continuare.

Taur
Multă agitaţie şi mult consum nervos caracterizează ziua de astăzi. La serviciu poţi intra în nişte dispute aflând ceva neplăcut despre un coleg dar încearcă pe cât posibil să nu-ţi ieşi din fire fiindcă acum raţiunea îţi este perturbată de emoţii mai mult ca de obicei. De asemenea prudenţă crescută în deplasări, mai ales dacă eşti la volan şi nu te enerva în trafic. Utilizează surplusul de energie implicându-te mai mult în comunitatea ta şi acordând ajutor celor nevoiaşi.

Gemeni
Astăzi nu prea ai dispoziţie să te ocupi de responsabilităţile zilnice. Doreşti să rezolvi chestiunea cadourilor pentru cei dragi, fie ei copii, iubiţi sau prieteni şi ai vrea să-i suprinzi plăcut cu ceva special, total neaşteptat. Însă, copleşit de acest entuziasm ai putea scăpa din vedere aspectul financiar. Dacă va fi cazul să te împrumuţi, ocoleşte aspectele riscante şi persoanele în care nu ai încredere deplină, evitând astfel conflicte şi discuţii neplăcute ulterioare.

Rac
Numai tu ştii cât de mult eşti dedicat celor dragi şi cât eşti dispus să laşi de la ţine pentru ei. Totuşi, astăzi te vei simţi prins la mijloc încercând să menţiiechilibrul şi intimitatea în relaţia partenerială, fără a te trezi că îl coplesesti cu afecţiunea ta pe celălalt. Chiar şi acasă nu vor lipsi furtunile emoţionale stârnite pe tema unor chestiuni funciare, riscând să te afecteze vorbele aruncate la nervi. Mai bine profită de timpul petrecut cu cei dragi pentru găsirea amiabilă a unor soluţii.

Leu
Foloseşte-te de energiile acestei zile pentru a încerca să-ţi dirijezi afecţiunea către persoanele cele mai apropiate ţie. Nu ezită să convoci o restrânsă reuninune de familie sau o invită la cină prieteni intimi. Astfel vei reuşi să te încarci energetic după o zi în care vei fi nevoit să te implici activ în comunitatea ta, să susţiiprezentări sau discursuri sau să faci deplasări neaşteptate. Nu uită să te menajezi cât poţi fiindcă al tău corp se va resimţi după o zi încărcată şi agitată.

Fecioara
Astăzi vei fi provocat să împaci avântul libertin cu responsabilităţile şi implicarea în demersuri care să-ţi sporească veniturile. Negăsirea unui echilibru te va irita destul de mult. Chiar şi cu prietenii ai putea să intri în contradictoriu încercând să-ţi susţii opiniile cu prea multă convingere sau discutând o chestiune bănească. Poţi însă să îţi foloseşti excesul de energie implicându-te împreună cu ceilalţi într-un efort umanitar comun, stabilit de ceva timp.

Balanţă
Cam greu să împaci astăzi entuziasmul şi determinarea în scopul demarării unor noi proiecte personale şi viziunea familiei. Vei dori să te sfătuieşti cu părinţii saucu cineva cu autoritate privind evoluţia carierei tale şi ai nevoie de susţinerea lor dar divergenţele lor de opinie te vor afecta emoţional negăsind înţelegerea la care te aşteptai. Nu pune prea mult la suflet vorbele acestora şi încearcă doar să-ţi exprimi nevoile emoţionale fără să ai ieşiri necontrolate.

Scorpion
Cauţi de ceva timp variante inovative şi abordări originale legate de activităţile tale zilnice şi astăzi vei încerca să găseşti soluţii. Nu-ţi convine că nu te poţideplasa în voie să-ţi îmbogăţeşti experienţă personală dar poţi profita de câteva momente de singurătate petrecute acasă că să reflectezi şi să evadezi în lecturi carete vor ajută să compensezi această dorinţa de a intră în contact cu alte culturi. Dacă n-ai planificat vacanţa de iarnă, fă-o acum, împreună cu familia.

Săgetător
Astăzi vei fi mai atent la starea ta emoţională şi te vor preocupa subiectele cu adevărat importante pentru tine. Vei fi provocat să găseşti o soluţie de compromis în relaţiile tale afective, fiind prins la mijloc între nevoia de independenţă şi ataşamente. Abordează toate situaţiile cu tact şi încearcă să nu dai frâu liber impulsivităţii şi cuvintelor spuse cu patos deoarece traversezi o perioadă mai delicată. Canalizează energia şi resursele interioare către activităţi în grupul de prieteni.

Capricorn
Astăzi simţi nevoia să te implici mai mult alături de partenerul tău de viaţă. Ai o atitudine mai protectoare, eşti mai receptiv la nevoile sale afective şi este un moment favorabil rezolvării oricăror probleme dintre voi pe care le-ai amânat până acum. În schimb, relaţiile cu şefii nu sunt atât de roz, aceştia cerându-ţi dedicaretotală în proiectele începute. Ai arătat că te implici şi că poţi mai mult iar acum trebuie să te ridici la înălţime. Păstrează-ţi calmul.

Vărsător
Relaţiile colegiale sunt prioritare astăzi. Încerci să fii mai protector cu cei cu care împărţi munca, să le dai sentimentul că sunteţi o mare familie. Dar asta nu-ţieste suficient şi vrei să ieşi din rutină, să ai şansă să te dezvolţi mai mult şi să urmezi forme noi de învăţământ. Până vei găsi o soluţie viabilă, încearcă să-ţi dirijezi energia către o bună organizare a activităţilor. Te preocupă sănătatea şi ai putea găsi o soluţie terapeutică inedită la o problemă medicală mai veche.

Peşti
Toată atenţia şi energia ta se îndreaptă spre copii şi spre nevoile lor. Ai vrea să petreceţi mai mult timp împreună, să va lăsaţi purtaţi de jocuri creative şi să concepeţi ceva frumos, poate nişte cadouri originale. Vei fi provocat să faci faţă responsabilităţilor zilnice şi de asemea poţi fi tentat de demersuri riscante dinpunct de vedere financiar. În relaţiile intime sau cu prietenii apropiaţi încearcă să nu fii atât de posesiv doar pentru că ai nevoie mai multă de ei.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×