x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 18 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 18 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

17 Iun 2014   •   22:47
Horoscop zilnic, miercuri 18 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Astăzi este o zi mai degrabă potrivită pentru meditaţie decât pentru a da curs tendinţelor impulsive de a-ţi schimba în mod radical viaţa şi relaţiile. Profită de mesajele intuitive care îţi pot parveni pe diverse căi pentru a-ţi face o idee mai clară asupra motivaţiilor dar şi a aspectelor cu adevărat importante pentru viitoarele decizii. Totuşi, ai grijă la tendinţele idealiste.

Taur
Relaţiile sociale înfloresc astăzi, având câte o vorbă bună pentru fiecare şi asigurându-te de susţinerea celor cu care interacţionezi. Cum probabil va fi dificil să te conformezi unor activităţi repetitive, întâlnirea cu prietenii tăi este o bună ocazie de a descoperi concepţii de viaţă diferite, care îţi pot schimba punctul de vedere dar şi modul de abordare a spiritualităţii.


Citeşte şi CARE ESTE MESERIA POTRIVITA PENTRU ZODIA TA?


Gemeni
Dacă te-ai lămurit cam care ar fi necesităţile tale emoţionale, acum este momentul să apelezi la raţiune pentru organizarea unui plan de acţiune. Totul este să te menţii în nişte limite obiective şi fără aşteptări exagerate. Apelând la capacitatea ta creativă pentru a face impresie şi controlându-ţi bine reacţiile emoţionale, poţi obţine mai uşor ceea ce ţi-ai propus.

Rac
Lasă astăzi deoparte tensiunile din familie dar şi cele privind statutul tău social şi rezervă-ţi această zi pentru activităţi relaxante. Dacă ai ocazia să evadezi puţin din cotidian, compania plăcută a prietenilor se va dovedi cea mai potrivită, fie că optezi pentru planificarea vacanţei sau doar pentru activităţi care te fac să-ţi foloseşti în mod plăcut imaginaţia.

Leu
Flerul tău în chestiunile financiare te ajută astăzi să-ţi alegi colaboratorii potriviţi simţind cu uşurinţă cine nu e tocmai sincer sau bine intenţionat. Foloseşte-te de energia mentală ridicată specifică acestor zile pentru a-ţi reconfigura strategiile tale de viitor şi ai în vedere că poţi beneficia de susţinere suplimentară din partea unei persoane, fără să fie nevoie să soliciţi ajutor.

Fecioara
Sensibil la nevoile partenerului tău de cuplu, astăzi eşti dispus să uiţi de ţine şi să te cufunzi într-o puternică stare de romantism. Totuşi, fii realist şi nu încerca să-ţi urci partenerul pe un piedestal, astfel riscând să suferi dezamăgiri. Cariera este un alt domeniu important pentru care trebuie să apelezi atât la intuiţie cât şi la variante alternative în procesul de negociere.

Balanţă
Cu toate că eşti intens preocupat şi poate nu mai ai răbdare privind schimbările pe care vrei să le faci în legătură cu casa sau familia, deciziile impulsive nu-ţi aduc deloc beneficii. La serviciu, cu greu poţi urma cu stricteţe programul stabilit dar, cu puţin noroc, poate primeşti o nouă funcţie sau măcar un ajutor bănesc care să te ajute în realizarea planurilor tale.

Scorpion
Dacă reuşeşti să-ţi controlezi impulsivitatea şi să eviţi să intri în conflicte verbale la serviciu, mai ales cu cei care nu te simpatizează, te-ai putea bucura de o zi foarte specială din punct de vedere romantic, alături de persoana iubită. Cum nu-ţi stă gândul la lucruri serioase, profită şi bucură-te de activităţi creative dar şi recreative care-ţi pun imaginaţia la lucru.

Săgetător
Este posibil să nu ai nici energia, nici capacitatea de a fi astăzi prea implicat din punct de vedere social, aşa că a sta mai mult acasă, înconjurat de atmosfera primitoare din cămin, poate fi o soluţie potrivită. Fii alături de persoanele dragi ţie şi conştientizează valoarea momentelor petrecute împreună. La serviciu, bunele colaborări se pot solda cu unele profituri băneşti.

Capricorn
Impulsul puternic de a lua atitudine şi de a face schimbările pe care le consideri necesare şi parcă imposibil de amânat trebuie totuşi temperat prin capacitatea de a tria mai întâi oamenii pe care-i vrei alături. Fii clar atunci când trebuie să defineşti ce aşteptări ai şi nu lăsa loc de interpretări sau de neînţelegeri care apoi te vor face să te simţi dezamăgit de rezultat.

Vărsător
Ceea ce poţi afla învăţând singur dar şi filosofia de viaţă a altora îţi modelează profund şi într-o manieră puţin evidentă în exterior procesele de transformare prin care treci. Totuşi, astăzi nu este cel mai fericit moment în care să iei decizii deoarece în iubire eşti tentat să treci doar prin filtrul raţiunii sentimentele iar în chestiunile băneşti eşti poate mult prea nerealist.

Peşti
Cu Luna aflată în propriul semn, natura ta sensibilă se manifestă cu mai mare lejeritate, lăsându-te uşor purtat de stările de visare dar şi de inspiraţie. Totuşi, cumva reuşeşti să acorzi o atenţie importantă idealurilor care se pliază pe noile valori la care te raportezi. Discuţiile cu persoana iubită dar şi cele cu propriii copii îţi aduc satisfacţie prin încrederea pe care le-o transmiţi.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×