x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 19 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 19 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

19 Dec 2012   •   00:01
Horoscop zilnic, miercuri 19 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Sub influenţa tranzitelor astrale de astăzi, tu eşti discret, acţionezi din umbră şi eşti foarte uşor impresionabil de oamenii aflaţi în situaţii de viaţă delicate. Eşti înclinat spre compasiune şi sacrificiu, lăsându-te pe tine şi interesele tale pe ultimul loc. În cazul în care eşti implicat într-o formă de învăţământ, masterat sau alte cursuri, nu te îngrijora dacă nu dispui de o bună capacitate de sinteză.

Taur
Luna în Peşti de astăzi îţi insuflă plăcere pentru activităţi spirituale sau umaniste de grup. Empatizezi foarte uşor cu dorinţele sau suferinţele celor din anturaj şi ai putea fi uşor de atras în cercuri cu preocupări oculte sau mistice. Unele cheltuieli neprevăzute şi nebugetate s-ar putea ivi pe neaşteptate astăzi, poate chiar provenind din taxe sau impozite.

Gemeni
Ascensiunea socială din ultima vreme şi creşterea popularităţii de care te bucuri ţi-ar putea atrage gesturi neprietenoase sau vorbe acide din partea unora. Latura bună este că aceştia se manifestă deschis şi sincer, ceea ce îi face uşor de identificat. Fii diplomat, acordă atenţie şi importanţă oamenilor cu care relaţionezi, căci eşti direct impactat în imaginea publică.

Rac
Astăzi te dedici căutărilor intelectuale elevate, spirituale sau religioase. Ai putea visa la un drum la depărtare de casă, poate chiar în străinătate, cu scop iniţiatic sau poate în interes de studiu. Eşti extrem de idealist, intenţiile tale ar putea fi exprimate cu tărie, dar gândurile sunt extrem de volatile şi lipsite de pragmatism, de capacitatea de a pune bazele unei strategii.

Leu
Eşti atras de tainele Universului, cauţi să desluşeşti orice mister, dar cu cât te afunzi mai tare în gândurile tale, cu atât mai greu îţi este să ajungi la liman. Intuiţia şi senzitivitatea îţi sunt aliaţi de nădejde şi ar fi bine să le urmezi ghidarea, în defavoarea raţiunii pure, care astăzi nu funcţionează la adevăratul său potenţial. Evită riscurile sau speculaţiile financiare.

Fecioară
Oamenii cu care îţi este dat să relaţionezi, începând cu partenerul de viaţă, pot părea alunecoşi, fantezişti sau lipsiţi de spirit practic. Ţi-ai putea pierde răbdarea uşor şi poţi simţi că oricât de clar sau detaliat comunici, parcă nu eşti înţeles de către ceilalţi. Temperează-ţi tendinţa spre conflict, în special în relaţia cu cei dragi, către care îţi îndrepţi săgeţile.

Balanţă

Modul în care munceşti şi te administrezi astăzi, suportă o mai bună şi pragmatică organizare. Programul de lucru este haotic şi ţi-ar putea scăpa aspecte importante. Amână pe cât posibil semnarea de contracte sau documente, până când vei dispune de mai multă luciditate. Nu te încărca şi cu sarcinile colegilor, până nu le-ai dus la bun sfârşit pe ale tale.

Scorpion
Teatrul, muzica, dansul sau orice altă formă de manifestare artistică te inspiră în mod profund şi eşti dispus să cheltui oricât pentru a-ţi hrăni această arzătoare dorinţă. Poţi resimţi “lupta” interioară dintre dorinţa de a-ţi face aceste mici plăceri şi nevoia de a face economii la bugetul familiei care pare depăşit de situaţie. Ascultă-ţi inima şi vei găsi soluţia.

Săgetător
Familia şi domiciliul sunt zonele tale de refugiu, în cadrul cărora îţi petreci cel mai mult timp. Cineva drag din familie ţi-ar putea stârni compasiunea, eşti extrem de emotiv, sensibil şi nu precupeţeşti nici un efort pentru a-i sări în ajutor. Ai putea avea tendinţa de a-ţi sacrifica energia, doar de dragul celorlalţi. Aşteaptă să fii solicitat înainte de a oferi sprijin.

Capricorn
Modul în care gândeşti şi comunici astăzi ar putea funcţiona cu sincope. Nu este o zi favorabilă pentru negociere sau pentru formalizarea unor contracte, căci aspecte importante ar putea scăpa percepţiei tale. Gândirea simbolică ţi-ar putea aduce mai multe conexiuni decât gândirea logică. Comunică în scris căci te-ai putea exprima mai bine şi poţi corecta.

Vărsător
Te trezeşti cu gândul la bani, faci tot felul de calcule şi nu prea înţelegi pe ce s-au dus. Unele surse de câştig financiar, provenite ca urmare a muncii prestate, întârzie să apară ceea ce îţi poate îngreuna şi mai mult situaţia. Valorifică-ţi celelalte resurse de care dispui ­ intelectuale, spirituale ­ şi poţi deveni mai conştient de valoarea ta personală, dincolo de banii deţinuţi.

Peşti
Tu ai putea fi învăluit într-o stare generală de confuzie. Nu prea ştii ce te motivează, eşti pasiv şi îţi lipseşte spiritul de competiţie. Şeful nu se arată prea mulţumit de atitudinea ta şi ţi-ar putea-o spune franc, pe un ton autoritar şi coercitiv. Primeşte feedback-ul superiorului ierarhic sau solicită-i sprijinul, dacă simţi că nu faci faţă provocărilor ivite.

________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic