x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 19 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 19 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

18 Iun 2013   •   21:47
Horoscop zilnic, miercuri 19 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Ziua de azi confera tuturor pragmatism, disciplina si harnicie. Este o zi potrivita pentru activitati care cer atentie la detalii, indemanare si rabdare. Ni se ofera sansa de a face alegeri foarte bune, bazate in primul rand pe intuitie.

astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

________________________________________






Berbec
Ziua îţi aduce în atenţie achitarea facturilor, taxelor şi relaţiile cu instituţiile financiare. Sunt posibile neînţelegeri şi nereguli în documente, de aceea fii prudent. Se pare că este nevoie să faci cumpărături pentru casă sau pentru a ajuta un membru al familiei. Bazează-te doar pe câştigurile tale, pentru că de banii şi bunurile deţinute în comun cu partenerul de viaţă sau de afaceri vei beneficia peste multă vreme. Totodată, evită împrumuturile şi cheltuieşte atât cât îţi poţi permite.

Taur
Relaţiile parteneriale sunt tensionate şi pline de neprevăzut. Sunt posibile discuţii aprinse pe seama faptului că eşti preocupat mai mult de tin însuţi, în dauna activităţilor comune. Traversăm o perioadă în care foarte uşor ţi se pot reconfigura toate tipurile de relaţii. Ai fi tentat să te debarasezi de toate relaţiile, în special cele profesionale, însă nu se recomandă. Există în preajma ta persoane benefice, de care ar fi bine să ţii cont şi cărora să le cauţi compania.

Gemeni
Multă forfotă se întrezăreşte astăzi la serviciu. Este vorba despre activităţi de rutină care cer migală şi perseverenţă. Relaţiile colegiale sunt tensionate, aşa încât bazează-te doar pe forţele tale. Organismul îţi poate da semne de oboseală şi neplăceri legate de sistemul renal. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pe cât posibil, pentru că există un risc major de erori medicale. Dozează-ţi eforturile şi alternează orele de muncă cu cele de odihnă.

Rac
Eşti preocupat de relaţiile sentimentale şi de copii. Sunt posibile nemulţumiri profunde, discuţii aprinse şi chiar declanşarea unor conflicte pe termen lung. Temerile tale legate de iubire şi implicaţiile ei sunt nefondate. Detaşează-te de ceilalţi, lasă-i să-şi trăiască viaţa aşa cum doresc şi tu ocupă-te mai mult şi mai bine de ţine. După-amiază rezervă-ţi momente pentru a te ocupa de un hobby sau pentru a te întâlni la o cafea cu un prieten drag. Atenţie la duşmanii ascunşi!

Leu
Ziua este favorabilă treburilor gospodăreşti şi discuţiilor cu membrii familiei. Chiar dacă întâmpini neplăceri din partea celorlalţi, tu fii prezent în viaţa lor şi deschis oricărui dialog. Este o perioadă în care simţi multă singurătate acasă, însă pe de altă parte sufletul tău are nevoie de aceasta. Canalizează-ţi gândurile către achiziţionarea unei locuinţe noi sau către îmbunătăţirea celei actuale. Tot ce întreprinzi acum legat de casă şi familie va avea efecte pe termen lung.

Fecioara
Se întrezăresc mai multe drumuri pe distanţe scurte fie în scop profesional, fie de dragul unei rude sau unui prieten. Mentalul cotidian îţi este răscolit şi cu greu faci faţă unei discuţii serioase. Fii prudent şi evită implicarea emoţională în treburile altora. Dacă ţi se cere ajutorul, acordă-ţi câteva zile de răgaz şi abia apoi vezi cu ce poţi ajuta. Atenţie că s-ar putea să ai nevoie de îmbogăţirea bagajului de cunoştinţe prin parcurgerea unor cursuri sau prin susţinerea unor probe şi examene.

Balanţa
Ziua anunţă cheltuieli. Făcând un bilanţ al veniturilor tale din activitatea desfăşurată la un loc de muncă, nemulţumirile ating cote înalte. Munceşti mult, cu elan şi dăruire, însă banii sau favorurile vin greu spre tine, în salturi, ba uneori şi condiţiile de muncă îţi displac. Dozează-ţi eforturile în funcţie de plata pe care o obţii. Rezumă-te la cumpărăturile strict necesare şi ai încredere că vor veni şi vremuri mai bune în acest sens. După-amiază rezervă-ţi momente de odihnă alături de cei dragi.

Scorpion
Beneficiezi de multă energie. Stările tale de spirit sunt fluctuante şi cu greu te poţi înţelege cu ceilalţi. Ocupă-te de treburile tale şi evită implicarea în cele ale altora. Sunt momente favorabile pentru un tratament cosmetic, pentru un masaj sau pentru un program de exerciţii fizice uşoare. Gândeşte-te şi la începerea unei diete. Pe de altă parte, mentalul îţi este activat benefic de către astre, aşa încât te-ai simţi mult mai bine dacă te-ai cufundă într-o lectură dragă sufletului tău.

Săgetător
Astăzi ar fi bine să stai departe de zgomotul vieţii cotidiene. Sufletul tău are nevoie de singurătate şi multă odihnă. Pot ieşi la iveală nemulţumiri legate de domeniul profesional şi de relaţiile parteneriale. Este nevoie să îţi ajustezi conduita vizavi de toate acestea şi să îţi trasezi noi planuri de viitor. Atenţie la sănătatea aparatului renal, pentru că în surdină există afecţiuni greu de depistat şi ameliorat. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale!

Capricorn
Cu prietenii se pot reactiva conflicte vechi. Evită provocările lor, însă reţine tot ce se petrece şi se discută astăzi. Bine ar fi să ai în permanenţă în vedere faptul că prieteni şi susţinători adevăraţi nu ai deocamdată. Totuşi, ascultă sfaturile şi îndemnurile pe care le primeşti. Acordă-ţi un răgaz suficient pentru a te gândi pe îndelete la ce ţi se spune şi acţionează în consecinţă. Atenţie la sănătatea aparatului respirator şi la relaţiile profesionale!

Vărsător
Se anunţă o zi încărcată în domeniul profesional. Relaţiile cu şefii şi cu reprezentanţii instituţiilor oficiale sunt tensionate şi greu se ajunge la un consens. Va trebui să îţi justifici activitatea profesională, cu accent pe ultimele două luni. Pregăteşte-ţi un discurs elocvent şi totodată susţine-l cu dovezi palpabile vizavi de munca pe care o desfăşori. După-amiază retrage-te în sânul familiei şi povesteşte-le isprăvile tale de peste zi. Atenţie la sănătatea aparatului digestiv!

Peşti
Cineva de peste mări şi ţări îţi dă veşti controversate. Relaţiile cu străinătatea sunt tensionate, fie că este vorba despre călătorii, fie despre relaţii cu prieteni. Demersurile legate de acest segment pot fi amânate şi ar fi bine să nu forţezi nota. Pe de altă parte ţi se poate reaminti că ar fi bine să îţi continui studiile, în special cele universitare sau pe termen lung. Dacă eşti nevoit să susţii probe şi examene, fii prudent şi pregăteşte-te serios. După-amiază linişteşte-ţi sufletul cu o carte bună.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic