x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 23 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 23 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

22 Oct 2013   •   21:40
Horoscop zilnic, miercuri 23 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________


Berbec
Ziua îţi aduce multe drumuri pe distanţe scurte, fie în vizită la rude şi prieteni, fie ai nevoie să îţi rezolvi chestiuni profesionale. De astăzi, Soarele intră în Semnul Scorpionului, deschizându-ţi variante noi de câştig de la şi prin alţii. Se conturează venituri noi, rezolvarea demersurilor legate de moşteniri sau legate de partaje şi separări profesionale. Banii şi bunurile administrate în comun cu alţii vor lua o turnură benefică. Ai răbdare, fii deschis la nevoile altora şi cooperează cu inima deschisă.

Taur

Relaţiile parteneriale şi colaborările profesionale vor primi începând de astăzi susţinerea Soarelui, pentru că acesta îşi începe tranzitul prin Semnul Scorpionului. Ziua îţi poate fi umbrită de nemulţumiri financiare, însă se anunţă posibilităţi noi de câştig prin lucrul comun cu alţii. Energia vitală este minimă, aşa încât evită provocările şi concentrează-te doar pe treburile prioritare. După-amiază, răsfaţă-ţi partenerul de viaţă cu o cină romantică.

Gemeni

Emoţiile vor fi la cote mari, însă cu puţin efort le poţi controla. Soarele intră în Semnul Scorpionului şi începe să îţi lumineze sectorul muncii şi al sănătăţii. Vor apărea veşti îmbucurătoare în aceste domenii de viaţă şi activitate, însă trebuie să fii prudent în continuare. Evită tentaţia de a te implica în mai multe treburi şi mai ales nu te implica în cele ale altora. După-amiază se recomandă odihnă şi plimbări în aer liber.

Rac
Discreţia care te învăluie astăzi îţi conferă farmec şi te pregăteşte de noi evenimente. Soarele intră de astăzi în Semnul Scorpionului, oferindu-ţi căldură, lumină şi orizonturi deosebite în relaţiile sentimentale. O relaţie de iubire mai veche se poate consolida, dacă îţi este benefică sau se poate destrăma definitiv dacă nu îţi mai este de folos. Sau poţi întâlni o nouă iubire care va dura mult. Hobby-urile îţi vor aduce bucurii şi relaxare.

Leu
Ziua îţi aduce controverse legate de prieteni. Acţiunile întreprinse cu sprijinul acestora te nemulţumesc profund, existând riscul să rupi unele relaţii. Pe de altă parte, sunt momente bune pentru a-ţi revizui proiectele în care eşti implicat alături de cei dragi şi pentru a trasa noi direcţii de colaborare. După-amiază, linişteşte-ţi sufletul, fie discutând cu persoana iubită, fie jucându-te cu copiii tăi sau ai altora. Soarele intră de astăzi în Scorpion, luminându-ţi casa şi familia.

Fecioara

Pe nepusă masă apar dispute importante cu şefii sau cu autorităţile. Fie eşti convocat la o şedinţă, de care ştiai, însă ai fi vrut să o ignori, fie se iveşte o situaţie profesională care necesită acordul colegilor şi implicarea ta majoră. Rezumă-ţi acţiunile strict la ce te priveşte pe tine, deoarece eşti tentat să faci şi treburile altora. Relaţiile cu cei apropiaţi primesc razele minunate ale Soarelui care de astăzi îşi începe plimbarea prin Semnul Scorpionului.

Balanţă

Începând de astăzi, Soarele îţi va lumina domeniul financiar, deoarece va intra în Semnul zodiacal al Scorpionului. Se deschide astfel un capitol important pentru un an de acum încolo, pornind de la alte principii de viaţă, de la o abordare nouă a oamenilor şi evenimentelor din preajma ta. Sunt momente excelente de a-ţi trasa planuri noi, care ar fi bine să includă călătorii îndepărtate şi un accent mai mare pe dezvoltarea ta spirituală.

Scorpion

Este o zi minunată pentru că Soarele intră în Semnul tău zodiacal, deschizându-ţi orizonturi noi pentru toate domeniile vieţii. Cu toate că eşti tensionat, interiorizat, vei observa că începe să ţi se deschidă inima către lume şi că vei privi cu alţi ochi totul. Important este să accepţi schimbarea şi să ai încredere că cineva acolo sus te iubeşte şi veghează atent asupra ta. Bucură-te de tot ce te înconjoară şi pregăteşte o petrecere în cinstea faptului că astrul vieţii îţi este alături în această perioadă.

Săgetător
Relaţiile parteneriale şi colaborările profesionale îţi dau bătăi de cap. Mocnesc conflictele în zona profesională, însă de astăzi Soarele intră în Semnul zodiacal al Scorpionului şi îţi va da o mână de ajutor discretă, dar suficient de puternică, astfel încât să depăşeşti totul cu bine. De asemenea, este nevoie să îţi dozezi eforturile, pentru că energia ta vitală este la nivel scăzut.

Capricorn
Tumultul vieţii se mută începând de astăzi în zona relaţiilor cu prietenii şi protectorii, pentru că Soarele îşi începe periplul prin Semnul Scorpionului. Se vor linşti unele conflicte cu aceste persoane, se vor lămuri chestiuni mai vechi şi se vor contura noi proiecte comune cu aceştia. Ai răbdare, observă atent cum se desfăşoară lucrurile şi fii deschis la nou. Evită provocările colegilor de muncă şi nu îţi divulga intenţiile. Sănătatea este vulnerabilă, aşa încât îngrijeşte-te mai mult.

Vărsător

Domeniul profesional, în special relaţiile cu şefii şi autorităţile vor căpăta conotaţii minunate, deoarece Soarele te va ajuta prin intrarea sa în Semnul zodiacal al Scorpionului. Se pot contura la orizont funcţii de răspundere, relaţii noi cu persoane importante, iar imaginea ta în ochii celorlalţi va fi cu totul alta. Faptul că timp de o lună de acum încolo vei ocupa scena centrală a zonei tale profesionale te poate obosi mult. De aceea, în paralel cu activităţile profesionale desfăşurate, îngrijeşte-ţi atent şi sănătatea.

Peşti
Începe o perioadă în care vor predomina dorinţa de rafinare sufletească, de studiu pe termen lung, dar şi călătoriile în străinătate. Soarele intră de astăzi în Semnul Scorpionului, creându-ţi culoare noi de dezvoltare pe toate palierele vieţii. De asemenea, este o perioadă bună pentru a lua contact mai mult cu arta, cu oameni instruiţi la nivel înalt şi pentru a călători în locuri încărcate de energie benefică. Ascultă mai mult şi vorbeşte puţin.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×