x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 24 aprilie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 24 aprilie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

23 Apr 2013   •   22:10
Horoscop zilnic, miercuri 24 aprilie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

 astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 
________________________________________







Berbec
Relaţiile parteneriale îţi pot da de gândit. Ar fi bine să îţi reevaluezi poziţia într-o colaborare sau proiect care implică atribuţii profesionale. Eşti nemulţumit de banii câştigaţi din acţiunile întreprinse cu alţii şi asta chiar îţi poate dăuna sănătăţii. Pe deasupra, partenerul de viaţă îţi poate reproşa faptul că eşti prea puţin implicat în cuplu. Evită cheltuielile nefondate!

Taur
Multă zarvă se anunţă la serviciu. Dorinţa ta de a-ţi asuma mai multe responsabilităţi decât este cazul poate duce la relaţii conflictuale cu ceilalţi. Se pare că traversezi o perioadă în care orice ai face, tot apare câte ceva destabilizator. Îndreaptă-ţi atenţia şi eforturile mai mult către propria-ţi fiinţă şi lasă în pace lumea. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale!

Gemeni
Iubirea şi implicaţiile ei îţi vor atrage în mod special gândurile. Sunt momente favorabile pentru dialoguri cu fiinţa iubită sau pentru activităţi care implică şi copiii. Chiar dacă pot apărea neplăceri, cu puţin efort şi bunăvoinţă le vei depăşi fără urmări. După-amiază rezervă-ţi momente pentru un hobby sau organizează o petrecere pentru cei dragi. Protejează-ţi sănătatea şi imaginea publică!

Rac
O zi favorabilă treburilor gospodăreşti. Cineva apropiat îţi poate da sfaturi interesante vizavi de achiziţionarea unei case sau a unui teren. Emotivitatea este la cote înalte şi ţi-ar putea fi greu să te gândeşti la schimbarea spaţiului locativ cu care eşti obişnuit. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate, însă sunt momente pasagere care doar îţi condimentează puţin cotidianul.

Leu
Se anunţă mai multe drumuri pe distanţe scurte. Este vorba despre rezolvarea unor chestiuni profesionale care nu mai suportă amânare. Fii prudent şi înţelegător cu ceilalţi. Un şef îţi poate propune parcurgerea unor forme de instruire, care să te ajute să te dezvolţi mai mult atât personal, cât şi profesional. Dacă eşti deja implicat în vreun curs, atenţie că procesele de învăţare-evaluare sunt distorsionate.

Fecioară
Veniturile din munca proprie ţi se pot îmbunătăţi. Ori primeşti o primă, ori un cadou sau afli veşti interesante legate de schimbarea condiţiilor de muncă. Lucrul în străinătate ar trebui luat în calcul de acum încolo. Poţi primi şi oferte de studiu sau schimb de experienţă peste mari şi ţări. Evită eforturile majore, deoarece nivelul energetic îţi este destul de fluctuant.

Balanţă
Stările tale de spirit se schimbă foarte des astăzi. Ba ai chef să faci toată treaba din lume, ba îţi muţi centrul de interes pe propria-ţi persoană. Controlează-ţi reacţiile şi fii prudent în relaţiile cu ceilalţi. Îţi sunt favorizate tratamentele de înfrumuseţare, exerciţiile fizice uşoare şi adoptarea unei diete de sezon. Atenţie la cheltuieli şi evită investiţiile, creditele sau împrumuturile!

Scorpion
O zi în care ar trebui să fii cât mai retras. Relaţiile cu ceilalţi te solicită foarte mult. Evită spaţiile aglomerate şi eforturile mari. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele rinichilor şi capului. Nu se recomandă consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pe cât posibil. Plimbă-te în aer liber, mănâncă sănătos şi dormi mai mult. Atenţie la conflictele de la serviciu!

Săgetător
Relaţiile cu prietenii şi protectorii au de suferit astăzi. Sunt posibile discuţii contradictorii şi sfaturi care nu îţi sunt pe plac. Un susţinător din sfera profesională îşi poate retrage intervenţia asupra ta. Recomandabil este să te ocupi serios de îndatoririle de la serviciu şi să te bazezi mai mult pe forţele tale. Ai mai mult grijă de sănătatea aparatului uro-genital şi gât!

Capricorn
Vrei nu vrei, eşti chemat la rampă pe parcursul întregii zile. Sunt posibile discuţii aprinse cu un şef sau cu o autoritate publică. Imaginea ta în ochii celorlalţi poate avea de suferit, datorită copiilor sau unei relaţii sentimentale mai vechi. Fii prudent, ascultă ce ţi se spune şi susţine-ţi punctele de vedere cu explicaţii pertinente. Atenţie la relaţiile profesionale!

Vărsător
Cineva din străinătate îţi poate da veşti alarmante legate de rudele apropiate. Selectează informaţiile primite şi ai răbdare. Eşti tentat de munca sau studiul în ţări străine, însă deocamdată sunt momente favorabile doar pentru alcătuirea planurilor în acest sens. Mai bine  ocupă-te serios de problemele şi nevoile membrilor familiei. Fii mai prudent în relaţiile sentimentale!

Peşti
Îţi poţi achita cu succes facturile restante sau alte tipuri de datorii. S-ar putea să fii nemulţumit de banii şi bunurile pe care le deţii în comun cu un partener de viaţă sau de afaceri. Evită să te destăinui celor apropiaţi vizavi de planurile tale financiare. Deocamdată câştigi suficienţi bani din munca ta proprie, astfel încât să îţi duci traiul fără probleme.




________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


×