x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 27 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 27 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

26 Feb 2013   •   18:11
Horoscop zilnic, miercuri 27 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
În prima parte a acestei zile eşti destul de solicitat la locul de muncă. Ai putea avea tendinţa de a te încărca cu diverse activităţi, te pierzi în detalii din dorinţa de a face totul perfect. Deleagă cu încredere către colegi sau către subordonaţi pentru a-ţi uşura treburile. Spre seară sunt posibile tensiuni în relaţia de cuplu, aşa că fii paşnic şi diplomat.

Taur
De dimineaţă eşti foarte centrat pe persoana iubită sau pe copii. Eşti destul de cicălitor, precaut la adresa celorlalţi, iei lucrurile prea în serios şi cauţi cu orice preţ să te faci util pentru cei dragi. Relaxează-te, zâmbeşte, slăbeşte controlul şi păstrează-ţi încrederea că unele situaţii se pot rezolva de la sine. Seara petrece-o în tihnă, prin activităţi recreative sau odihneşte-te.

Gemeni
Ochiului tău vigilent nu îi scapă nici o scamă de pe haine sau de pe covor. Deşi de regulă nu acorzi prea mare importanţă detaliilor, astăzi îţi ”sar în ochii” şi cele mai nesemnificative amănunte şi nu te lasă indiferent. Nu face din ţânţar armăsar, temperează-ţi tendinţa spre critică, în special la adresa familiei sau apropiaţilor, oricât de constructivă ţi s-ar părea ea.

Rac
Deşi de obicei nu eşti foarte exteriorizat în a-ţi exprima gândurile sau sentimentele, astăzi ai putea încerca o nouă atitudine. Alege-ţi cu înţelepciune cuvintele, căci ai putea fi înclinat spre critică, reproş sau agresivitate. Poţi face mai multe drumuri scurte, poate chiar cu maşina, dar nu îţi seta aşteptări prea înalte legat de rezultatul lor, pentru a nu fi dezamăgit.

Leu
În prima jumătate a zilei ai putea alege să faci bugetul de venituri şi cheltuieli al familiei. Ai putea chiar să planifici unele cumpărături stringente, care par imposibil de amânat sau de evitat. Eşti foarte practic şi pragmatic în investiţiile pe care le faci, dar ai putea avea tendinţa de a înclina balanţa înspre un preţ mai mic, poate în defavoarea calităţii sau standardelor tale.

Fecioară
În cursul dimineţii eşti destul de “împrăştiat”, ai putea alege să te faci remarcat făcându-te util sau prestând servicii pentru cei cu care îţi este dat să interacţionezi, în special la adresa partenerului de viaţă. Ai putea manifesta o fire preţioasă şi foarte pretenţioasă, dornică să facă o figură bună, indiferent de sacrificiile pe care le implică. Spre seară se pot ivi cheltuieli spontane.

Balanţă

Pentru tine această zi debutează cu o înclinaţie spre linişte, izolare, introspecţie şi discreţie. Empatia şi compasiunea sunt la cote ridicate astăzi, iar tu eşti dispus la orice sacrificiu pentru a oferi alinare. Spre seară eşti dependent de atenţia şi compania celorlalţi, în special a partenerului de viaţă. Raporturile pot fi destul de tensionate, dar nu permite micilor conflicte să degenereze.

Scorpion
Probabil telefonul îţi sună încă de la primele ore ale dimineţii, fiind solicitat de către prieteni sau de către cineva din anturaj, în rezolvarea unei situaţii delicate. Tu te poţi dovedi a fi omul potrivit, la momentul potrivit datorită pragmatismului şi soluţiilor ingenioase pe care le oferi. Inconvenientul ar putea fi că aloci multă energie altora, ignorând treburile tale sau partenerul.

Săgetător
Astăzi începi ziua dornic de ordine şi disciplină, fie că vorbim de drumul prin trafic înspre locul de muncă sau de angajamentele pe care le ai de onorat. Ridici ştacheta destul de sus şi nu eziţi să faci uz de critică sau cuvinte aspre pentru a-i sancţiona pe cei care nu se ridică la nivelul aşteptărilor tale. După amiază, persoana iubită ţi-ar putea provoca o surpriză de proporţii.

Capricorn
În prima parte a zilei nu eşti o companie prea lejeră datorită convingerilor rigide şi a filosofiei stricte de viaţă pe care tinzi să o impui şi celorlalţi, dar fără prea mare succes. Dacă simţi o stare de tensiune sau că lucrurile avansează greu, fii conştient de piedica mentală pe care o menţii activă, din teama de a nu îţi şifona imaginea sau pentru a obţine recunoaştere cu forţă.

Vărsător
Tu dispui de o intuiţie foarte vie şi prolifică, pe care ai putea-o folosi în a gestiona resursele altora, inclusiv a banilor. Nu te aventura la speculaţii financiare riscante, fii prudent şi precaut dar fii deschis spre ideile care vin către tine. După prânz poţi alege să te rupi de plaiurile natale şi să te aventurezi într-o călătorie în străinătate, în compania partenerului de viaţă.

Peşti
La primele ore ale dimineţii ai putea atrage situaţii care te provoacă să arunci un ochi scrutător în cadrul relaţiilor tale. Ai tendinţa de a fi perfecţionist în cadrul parteneriatelor tale. Totuşi fii atent la tendinţa de a dilua sentimentele, la platitudinea care poate dizolva pasiunea în relaţia de iubire în care eşti implicat. După amiază, eşti preocupat de egalitate şi fraternitate în colaborările tale.

________________________________________________
● astrolog Corina Bădescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×