x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 27 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 27 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

26 Noi 2013   •   21:40
Horoscop zilnic, miercuri 27 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
În prima parte a zilei eşti foarte harnic, atât la serviciu, cât şi acasă dacă îţi permite timpul. Indiferent ce muncă desfăşori, fizică sau intelectuală, este nevoie să îţi foloseşti mentalul şi comunicarea. Vorbeşte strict, direct şi la obiect, deoarece există riscul ca de la cel mai neînsemnat detaliu să iasă o dispută majoră. Însă dozează-ţi eforturile din toate punctele de vedere, pentru că organismul tău este suprasolicitat de multă vreme, iar acum poate ceda uşor.

Taur
Cu persoanele din anturajul apropiat se pot ivi discuţii aprinse pe tema copiilor, a relaţiilor sentimentale sau a modului în care îţi petreci timpul liber. Gândurile şi eforturile tale sunt îndreptate către alte sectoare de viaţă, în special în cele socio-profesionale, iar pe cei dragi i-ai neglijat mult în ultimele săptămâni. Astfel s-a ajuns într-un punct în care foarte uşor se pot destrăma relaţiile sentimentale. Ocupă-te serios de latura afectivă a vieţii tale!

Gemeni
O zi în care poţi pune la punct detalii importante ale spaţiului în care locuieşti. Se pare că ai şi bani şi susţinerea colegilor sau prietenilor. Însă membrii familiei se opun planurilor tale domestice. Poate au dreptate uneori, de aceea gândeşte-te la ceea ce îţi spun aceştia şi ţine cont şi de sfaturile lor. După-amiaza este potrivită unei şuete cu rudele sau cu cineva drag sufletului tău.

Rac

Activităţile intelectuale, demersurile legate de serviciu şi relaţiile cu cei apropiaţi le poţi aduce pe un făgaş bun astăzi. Chiar dacă asta implică multă agitaţie, concentrarea mentalului numai pe aceste chestiuni, pe măsură ce se scurg orele zilei vei vedea că merită din plin toate eforturile. Pe de altă parte, ai putea pune la punct şi un plan de călătorii. Evită implicarea în treburile altora!

Leu
Datorită unor nevoi domestice va trebui să cheltuieşti o sumă importantă de bani. Ocupă-te cu drag de tot ce ţine de casă şi familie, pentru că vei reuşi să te descurci onorabil cu banii. Este adevărat că în ultimele săptămâni ai tot cheltuit pe diverse mai mult sau mai puţin folositoare, însă providenţa are grijă în permanenţă să îţi refacă atât resursele energetice vitale, cât şi cele materiale. Un membru al familiei îţi poate oferi sfaturi financiare deosebite.

Fecioara

Este o zi în care eşti contra tuturor. Ai multă energie, pe care ar trebui să o canalizezi spre activităţi folositoare ţie, dar şi celorlalţi. Evită critica excesivă, acţiunile frivole şi implicarea în treburile altora. Sensibilitatea sufletească este la cote mari, aşa încât fereşte-te de persoanele care sunt pe unde difertite de tine. Discuţiile cu cei dragi, în special cu membrii familiei, îţi pot aduce linişte, alinare şi sfaturi bune. După-amiază se recomandă băi aromatice, un masaj sau o plimbare uşoară în aer liber.

Balanţă
Contextul astral de astăzi îţi aduce informaţii noi despre evenimentele în care eşti implicat. Însă, totul ţi se dezvăluie pe căi neconvenţionale, aşa încât fii atent la toate semnele. În primul rând, despre banii obţinuţi în urma muncii depuse de tine este vorba în cele aflate astăzi. Fii prudent, deoarece există multe conflicte ascunse, greu de remediat şi înţeles deocamdată în sfera profesională. Ai mai multă grijă de sănătatea aparatului digestiv!

Scorpion
Ziua anunţă discuţii aprinse cu prietenii, însă într-un anume fel îţi vor prinde bine. În primul rând poţi primi sfaturi bune despre cum să îţi modelezi personalitatea şi cum să îţi trasezi alte planuri de viitor, mult mai potrivite ţie în etapa de viaţă în care te afli. Totuşi, de unele persoane care ţi-au fost prieteni până mai ieri este cazul să te desprinzi şi să fii deschis către altele, care aşteaptă cuminţi în fundalul vieţii tale. După-amiază, odihneşte-te şi detaşează-te de cotidian.

Săgetător
Astăzi, dialogurile şi întrevederile cu şefii sunt tensionate. Este adevărat că ai dreptate în cele susţinute şi prezentate de tine, mai ales în sfera socio-profesională, însă este dificil deocamdată să fii crezut şi susţinut făţiş de ceilalţi. Ai încredere că providenţa are grijă de tine în umbră şi îţi trimite ajutoare când te aştepţi mai puţin şi prin cine te aştepţi mai puţin. După-amiază ţi-ar prinde bine o discuţie amicală cu un prieten drag.

Capricorn

Discuţiile pe teme filozofice, cu oameni experimentaţi în ale vieţii îţi deschid noi viziuni asupra destinului tău. Într-un fel greu de explicat, deşi poate nici nu trebuie explicat, eşti pus în situaţii în care sistemul tău de valori şi mentalitatea ta sunt răstălmăcite. Astfel eşti nevoit să îţi găseşti alte baze morale şi să vezi situaţiile cotidiene dintr-o altă perspectivă. Evită tendinţa de a respinge ideile altora, de a fi prea critic şi ascultă şi părerile altora.

Vărsător

Este o zi în care tot te mai gândeşti la cheltuielile comune pe care trebuie să le împarţi cu alţii. Ar trebui ca, măcar din când în când, să laşi pragmatismul deoparte şi să îţi îndrepţi atenţia către laturile mai puţin vizibile ale vieţii cotidiene. Spre exemplu, dacă ai cerceta la nivel ezoteric de ce te afli într-o anume situaţie financiară şi ai începe să ai o altă atitudine faţă de bani şi implicaţiile lor, ai observa că viaţa ta ar fi mai uşoară, iar banii ar sta mai mult în buzunarele tale.

Peşti

Se întrezăresc discuţii importante pe teme financiare, cu partenerul de viaţă sau de afaceri. Chiar dacă deocamdată există animozităţi între tine şi ceilalţi, animozităţi care pornesc de la aceştia, ai suficient sprijin astral de a întoarce lucrurile în favoarea ta. Renunţă la colaborările nepotrivite, însă în mod amiabil. După-amiază, răsfaţă-i pe cei dragi cu mici cadouri sau stai de vorbă cu ei şi ascultă-le cu interes doleanţele.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________


×