x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 3 aprilie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 3 aprilie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

02 Apr 2013   •   22:04
Horoscop zilnic, miercuri 3 aprilie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
O zi în care prestigiul social îţi este pus la încercare. Sunt posibile altercaţii cu şefii, de aceea fii foarte prudent. Temperează-ţi reacţiile. Debordezi de energie şi asta poate duce la tensiuni greu de aplanat cu cei din jur. De reţinut că ai nevoie să îţi schimbi concepţiile şi atitudinea vizavi de tot ce ţine de autoritate şi reprezentanţii ei. După-amiază mergi la cumpărături sau întâlneşte-te cu prietenii la o şuetă.

Taur
Sufletul tău are nevoie de rafinare şi linişte. Sunt momente bune pentru a-ţi îmbogăţi bagajul de cunoştinţe cu subiecte legate de cultura şi civilizaţia altor popoare. Studiile pe termen lung ar trebui să te preocupe constant. Dacă te afli în situaţia de a susţine examene sau interviuri, pregăteşte-te serios, dar evită suprasolicitarea fizică şi mentală. Sănătatea este vulnerabilă, iar provocările mediului în care trăieşti şi îţi desfăşori activitatea sunt la cote mari.

Gemeni
Astăzi se pune problema achitării facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii. Poţi fi nemulţumit de banii şi bunurile pe care le deţii în comun cu un partener de viaţă, însă tu eşti cel care are nevoie de modificarea concepţiilor şi atitudinilor vizavi de aceste aspecte ale vieţii. Pe de altă parte, priveşte oamenii şi evenimentele din jurul tău şi prin prisma planurilor subtile. Ai deveni mai liniştit şi ai înţelege mai repede rostul lucrurilor.

Rac

Relaţiile parteneriale îţi dau bătăi de cap. Poate fi vorba atât despre partenerul de viaţă, cât şi despre colaborările în care eşti implicat sau vrei să te implici. De reţinut că toate acestea sunt modalităţi prin care universul te ajută să devii mai încrezător în forţele tale şi mai atent la vocea ta interioară. Desprinde-te cu curaj de vechile colaborări nemulţumitoare şi pregăteşte-te serios pentru următoarele care se conturează la orizont.

Leu
Ziua este delicată la capitolul muncă şi relaţii colegiale. Ai dori să faci mai multe, mai altfel, însă de fiecare dată parcă te loveşti de tot soiul de obstacole. Hiba este la tine, pentru că este nevoie să tratezi munca şi implicaţiile ei mult mai detaşat. Provocările sunt majore şi subtile. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului osos şi pe cele ale aparatului digestiv. Dozează-ţi eforturile şi odihneşte-te mai mult.

Fecioară
Sentimentele, dorinţa de iubire şi poate chiar şi de distracţii sunt temele majore ale acestei zile. Persoana iubită parcă nu mai este pe gustul tău, însă ai nevoie de curaj şi un plan bine pus la punct pentru a schimba starea lucrurilor în acest segment de viaţă. Recomandabil este să îţi rezervi momente de relaxare şi să te ocupi de un hobby. Pe seară, adună-i pe cei dragi la o mică petrecere surpriză.

Balanţă
Cu toate că eşti foarte preocupat de colaborările şi proiectele pe care le desfăşori în comun cu alţii, astăzi va trebui să dai socoteală membrilor familiei şi să te ocupi de treburile gospodăreşti. Recomandabil este să stabileşti şi să întreţii relaţii armonioase cu neamul tău, pentru că toate evenimentele vieţii tale pornesc de la acesta. Pe de altă parte s-ar putea ca spaţiul în care locuieşti să necesite îmbunătăţiri sau reparaţii.

Scorpion
S-ar putea să fie nevoie să pleci într-o călătorie scurtă. Fie că este vorba despre vizitarea unei rude apropiate sau scopul călătoriei este profesional, mergi detaşat şi evită implicarea emoţională în teme care nu te privesc. Poţi afla veşti interesante, iar unele chiar importante pentru dezvoltarea ta personală şi profesională. Atenţie la sănătatea capului! Dozează-ţi eforturile şi evită provocările colegilor de serviciu.

Săgetător
Provocarea zilei este legată de banii şi favorurile pe care le obţii din munca desfăşurată la serviciu. Nemulţumirea atinge cote alarmante, dar depinde de tine cum reacţionezi la concluziile trase de pe urmă analizei situaţiei tale financiare. Este nevoie să îţi schimbi sistemul valorilor morale şi să priveşti oamenii şi evenimentele din preajma ta ca pe nişte instrumente preţioase, necesare dezvoltării tale pe toate planurile vieţii.

Capricorn

Stările tale de spirit se pot modifica de la o oră la altă, pentru că influentele astrale vin către tine puternic. Recomandabil este să te ocupi mai mult de treburile tale şi să eviţi implicarea în ale altora. Începe o dietă, mergi la un salon de înfrumuseţare şi întreţinere corporală sau hoinăreşte prin magazine pentru a-ţi îmbogăţi garderoba. Relaţiile cu cei apropiaţi sunt conflictuale şi în orice moment se pot strica. Temperează-ţi vorba!

Vărsător

Eşti retras şi cu nivelul energiei vitale la minim. Dozează-ţi eforturile, pentru că organismul tău are nevoie de odihnă, plimbări în aer liber şi mai ales detaşare de cotidian. Afecţiunile legate de sistemul osos şi digestiv se pot accentua. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil. Remediile naturiste, somnul şi o alimentaţie uşoară ţi-ar fi suficiente.

Peşti
Prietenii şi protectorii îţi dau târcoale. Poate fi vorba de întâlniri şi dialoguri providenţiale, chiar dacă tema discuţiei nu prea îţi place. Sunt momente favorabile pentru a afla lucruri importante legate de conduită şi cariera ta profesională. Deocamdată, mentalul îţi este confuz şi cu greu poţi face faţa relaţiilor cu ceilalţi. Notează-ţi ceea ce ţi se spune şi tine cont de sfaturile şi îndemnurile celorlalţi.



________________________________________
astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic