x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 3 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 3 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

02 Iul 2013   •   21:46
Horoscop zilnic, miercuri 3 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Ziua de azi confera tuturor pragmatism, disciplina si harnicie. Este o zi potrivita pentru activitati care cer atentie la detalii, indemanare si rabdare. Ni se ofera sansa de a face alegeri foarte bune, bazate in primul rand pe intuitie.

astrolog  Ana Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

________________________________________





Berbec
Ziua te predispune la cheltuieli şi la reevaluarea bugetului. S-ar putea să fie nevoie să faci mai multe cumpărături scumpe, de aceea fii prudent. Pe de altă parte, cineva apropiat îţi poate solicită ajutor material. Atenţie că domeniul financiar este slăbit deocamdată. Rezumă-te doar la cheltuielile strict necesare şi evită planurile financiare de lungă durată şi împrumuturile. Energia vitală este fluctuantă, aşa încât dozează-ţi eforturile şi rezervă-ţi momente de odihnă.

Taur
Stările tale de spirit sunt fluctuante. Eşti nemulţumit de tot ce se petrece în preajma ta, însă numai tu poţi schimba lucrurile în mod favorabil. Atenţie că mentalul îţi este tensionat şi eşti foarte subiectiv în modul în care abordezi situaţiile de viaţă cu care te confrunţi. Controlează-ţi reacţiile şi evită discuţiile importante şi mai ales cele publice. Ziua este bună pentru a începe o dietă, un program de întreţinere fizică şi psihică prin exerciţii uşoare sau abordarea unor cursuri de dezvoltare personală.

Gemeni
Eşti retras şi cu greu se poate ajunge astăzi la sufletul tău. Bine ar fi să te ocupi doar de treburi uşoare şi să eviţi aglomeraţiile şi eforturile fizice şi psihice. Gândurile îţi zboară la întâmplare, iar ceilalţi pot considera că visezi cu ochii deschişi. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele gâtului şi aparatului renal, de aceea fii prudent. Nu se recomandă consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pe cât posibil. Sunt momente pasagere pe care le poţi depăşi cu odihnă, plimbări în aer liber şi remedii naturiste.

Rac
O zi în care prietenii te pot surprinde mult. Fie reapar în preajma ta persoane cunoscute de mult, de care nu mai ştiai nimic, fie cei apropiaţi îţi oferă informaţii bulversante legate de domeniul profesional în care activezi. Vechii prieteni îţi vor reaminti de vremurile petrecute împreună şi îţi vor cere detalii despre viaţa ta actuală. Ar fi bine să fii scump la vorbă şi să eviţi să îţi divulgi planurile de viitor. Cei apropiaţi îţi aduc veşti bune legate de câştigurile din munca ta. Fii circumspect vizavi de tot ce afli astăzi.

Leu
Vrei, nu vrei, eşti în luminile rampei astăzi. Şefii te pot chema la discuţii importante, purtate de tonuri ridicate. De asemenea poţi lua legătura cu reprezentanţii unei institurii oficiale pentru o colaborare în desfăşurare sau pentru altă nouă. Evită începerea unor activităţi profesionale noi sau semnarea documentelor importante. Pe de altă parte, subiectele discutate, deciziile luate în ultima săptămână pot cunoaşte răsturnări sau amânări intempestive. Detaşează-te de tumultul cotidian şi sfătuieşte-te cu membrii familiei pe orice temă.

Fecioara
Sunt posibile veşti din şi despre străinătate. Poate fi vorba despre demersuri necesare unei călătorii de agrement sau în scop profesional. Unele informaţii te pot necăji sau îţi pot da peste cap planurile făcute mai demult. Înţelept ar fi să nu pui bază pe cele discutate astăzi, pentru că răsturnările de situaţie sunt la cote înalte. Comunicarea este defectuoasă pentru toată lumea şi una se gândeşte, alta se spune şi alta se înţelege. După-amiază, delectează-ţi sufletul cu vizionarea unei piese de teatru, cu vizitarea unei expoziţii de pictură sau lecturează o carte bună.

Balanţă
Capitolul financiar îţi solicită atenţia şi eforturile. Este nevoie să îţi achiţi facturi, taxe sau alte datorii mai mult sau mai puţin oficiale. Atenţie că se pot produce erori în documente, de aceea recomandabil este să verifici fiecare document, chiar dacă în aparenţă este unul minor. Evită cheltuielile nefondate, împrumuturile şi deciziile importante, parafate cu acte. Pe de altă parte, eşti nemulţumit de banii şi bunurile pe care le deţii cu partenerul de viaţă sau de afaceri, însă nu ai motive serioase de îngrijorare, deocamdată.

Scorpion
Relaţiile parteneriale te solicită mult şi bine. Sunt posibile altercaţii, neînţelegeri şi discuţii care pot duce la rupturi de contracte sau despărţiri definitive de un partener de viaţă sau de afaceri. Fii prudent, deoarece la tine este hiba. Este adevărat că te provoacă şi ceilalţi, însă reacţiile tale sunt exagerate în această perioadă. Eşti foarte preocupat de propria-ţi persoană, iar toţi cei din preajma ta se simt abandonaţi. Echilibrează-ţi acţiunile, controlează-ţi stările şi fii alături de cei dragi, pentru că, undeva, cândva, vei avea nevoie de toţi cei pe care îi respingi acum.

Săgetător
Multă muncă şi forfotă se întrezăreşte la orizontul acestei zile. La serviciu, colegii te provoacă, şefii sunt de neabordat, iar tu eşti nevoit să rezolvi multe şi mărunte de unul singur. Ocupă-te de priorităţi şi dozează-ţi eforturile, pentru că organismul este slăbit. Se pot accentua afecţiunile gâtului şi aparatului renal. Evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil, deoarece este un risc crescut de erori de diagnostic şi tratament. După-amiază retrage-te în tihna casei, plimbă-te în aer liber şi hrăneşte-te cu o dietă uşoară.

Capricorn
Eşti pus pe şotii şi aventuri. Veselia de care dai dovadă îţi poate crea neplăceri cu cei în jur însă, dacă îţi foloseşti farmecul nativ, îi poţi bucura pe cei dragi, fie oferindu-le mici cadouri, fie invitându-i la o petrecere surpriză organizată în după-amiaza zilei.Totuşi fii prudent în relaţia cu persoana iubită sau vizavi de copii. Sunt posibile neplăceri din partea acestora. Dacă îţi laşi deoparte aşteptările afective şi îi laşi pe cei dragi să îşi vadă nestingheriţi de viaţa lor, totul se va termina cu bine pentru toată lumea.

Vărsător
Ziua îţi aduce spor şi succes în treburile gospodăreşti. Ocupă-te de curăţenii generale, de reparaţii curente şi de reorganizări ale spaţiului locativ. Ai fi tentat să cheltuieşti suplimentar pe obiecte decorative sau chiar te gândeşti şi la noi bunuri imobiliare. Deocamdată alcătuieşte planuri şi cheltuieşte doar strictul necesar. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate, însă cu puţin efort şi bunăvoinţa poţi depăşi orice neplăcere. Adună-ţi rudele la o masă festivă şi provoacă discuţii pe teme familiale, dar amuzante. Atenţie la sănătatea întregului organism!

Peşti
S-ar putea să fii mai mult pe drumuri. Colegii de serviciu, o rudă sau un prieten apropiat te vor ruga să le faci mai multe comisoane. Selectează priorităţile şi evită implicarea în treburile altora. Există tensiuni în relaţiile cu apropiaţii, de aceea fii prudent. Pe de altă parte, ar fi bine să te debarasezi de persoanele care îţi pun beţe în roate şi care profită de pe urma ta. Dacă eşti nevoit să susţii examene, probe sau interviuri pregăteşte-te serios, pentru că mentalul îţi joacă feste când te aştepţi mai puţin.

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic