x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 4 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 4 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

03 Dec 2013   •   21:36
Horoscop zilnic, miercuri 4 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Berbec
În prima parte a zilei te gândeşti cum să-ţi planifici vacanţa dar îndatoririle de la serviciu îţi încurcă socotelile, colegii de serviciu de asemenea şi poţi avea parte de câteva conflicte. Şi ca să nu dai curs provocărilor, pune-te serios pe treabă putând să-ţi asumi un volum mai mare de muncă. Dacă ai oameni în subordine alocă-ţi timp să-i asculţi, altfel ai putea fi perceput ca fiind insensibil la nevoile lor. Spre seară, lasă-te ghidat de intuiţie pentru luarea deciziilor.

Taur
Ziua începe cu unele poticneli în relaţia cu persoană iubită. Îţi stabileşti aşteptări prea mari de la aceasta. Este favorizat dialogul şi dacă atingeţi subiectele sensibile, acum le puteţi rezolva împreună. Poţi, de asemenea, să-ţi canalizezi energia cu succes către activităţi creative şi să nu te laşi pradă emoţiilor puternice. Poate fi o provocare să ieşi din cotidian, dar ai putea pune la cale o evadare de câteva zile în care să călătoreşti şi să te inspiri din alte culturi.

Gemeni
De dimineaţă, atmosfera din cămin poate fi încărcată de tensiune, existând neconcordanţe între nevoile tale şi implicarea în treburile casnice. Momentul este trecător şi apoi te vei implica activ, muncind cot la cot pentru bunăstarea familiei, fiind chiar tu acela care îi va aduna pe toţi la treabă. Găseşti oportunităţi de colaborare la mai multe proiecte care îţi rotunjesc venitul. Efortul depus şi banii investiţi cu înţelepciune, realizarea unor lucruri trainice îţi vor aduce satisfacţii.

Rac
La serviciu, discuţiile cu interlocutorii pot aluneca uşor spre conflicte, dar încearcă să-ţi temperezi emoţiile, să nu ceri prea mult riscând să fii dezamăgit. Faci multe deplasări şi faci faţă cu brio la un volum mare de informaţii pe care le poţi specula în interes propriu. Mai târziu, îţi revine buna dispoziţie, te remarci prin expunerea ideilor într-o manieră convingătoare şi atragi admiratori. Poţi realiza parteneriate reuşite datorită diplomaţiei dar şi simţului umorului.

Leu
În prima parte a zilei eşti tentat să te implici în acţiuni riscante din punct de vedere financiar şi asta ar putea stârni conflicte cu persoana iubită sau cu copiii. Bazează-te mai mult pe intuiţie şi vei reuşi să găseşti soluţia optimă. Poate apărea din senin şansa unei călătorii pe meleaguri îndepărtate dar acest lucru contravine cu programul tău încărcat şi cu livrarea la timp a rezultatelor. Poţi câştiga uşor o sumă de bani din colaborări în domeniul resurselor umane.

Fecioara
Începi ziua plin de energie, eşti pus pe treabă dar şi impulsiv, fapt ce ţi-ar putea cauza conflicte cu mama sau cu persoanele feminine din familie. Încearcă să-ţi temperezi emoţiile. Poţi face faţă cu succes oricărui tip de examen, concentrarea este la cote înalte, iar conexiunile mentale se realizează cu uşurinţă. În plan social nu-ţi scapă nimic, eşti la curent cu toate informaţiile. Spre seară debordezi de inspiraţie şi sunt favorizate acţiunile creative dar şi cele recreative.

Balanţă
În prima parte a zilei eşti nevoit să desfăşori diverse activităţi şi să faci deplasări scurte dar îţi lipseşte energia necesară şi ai prefera să lucrezi de acasă. Poţi profita de linişte să-ţi canalizezi energia către elaborarea planurilor detaliate sau speculaţiilor financiare. Familia este sursă de echilibru şi a sentimentului de siguranţă iar relaţia cu părinţii decurge acum armonios, în special cu mama. În schimb, relaţia cu partenerul îţi poate oferi momente provocatoare.

Scorpion
Dacă de dimineaţă eşti stresat de chestiuni financiare realizate în parteneriat cu prietenii, poate ar trebui să nu mai contezi atât de mult pe implicarea lor. Fii atent însă că eşti subiectiv în evaluarea resurselor. La serviciu nu prea te poţi conforma programului prestabilit, îţi lipsesc răbdarea şi concentrarea. Ziua se prefigurează plină de activităţi, poate chiar scurte deplasări, ocazie favorabilă unor întâlniri romantice sau demersurilor creative precum artă sau muzică.

Săgetător

Porneşti cu o abordare ambiţioasă a carierei tale şi-ţi concentrezi toată energia pentru atingerea scopurilor. Fereşte-te totuşi de conflicte cu superiorii în prima parte a zilei şi mai ales nu pune la suflet criticile acestora. Dacă depăşeşti acest moment mai tensionat, te vei face apreciat pentru elaborarea strategiilor şi pentru observarea detaliilor importante care scapă privirii. Eşti sensibil la frumos şi probabil vei fi tentat să cumperi ceva pentru cei dragi.

Capricorn

Ai în vedere unele contacte cu străinătatea, poate o deplasare, dar nu dispui de dispoziţia necesară, aşa că te mulţumeşti pentru moment să plănuieşti totul cu atenţie. Poţi să o faci cel mai bine recurgând la internet sau cerând sfatul unor prieteni pe care te poţi baza.
Acasă, sunt multe lucruri care necesită o înnoire şi poţi să profiţi de energia de care dispui să faci aceste demersuri. Fii doar atent la impulsivitate şi nu lua decizii pripite. Lasă-te ghidat de inspiraţia artistică.

Vărsător
Dacă ai o afacere în parteneriat cu un prieten şi ai trasat toate detaliile planului, încearcă să păstrezi o abordare moderată. Ideile tale avangardiste pot fi considerate exagerate şi se pot isca unele discuţii. În a două parte a zilei, deşi sunt multe lucruri de care vrei să te ocupi, energia ta e în scădere şi ar fi mai potrivit să fructifici timpul studiind subiecte pe teme spirituale. Poţi face o analiză interioară, apoi să faci schimbările necesare şi să găseşti surse de bani din aceste activităţi.

Peşti
Eşti tensionat din cauza nevoii de a obţine mai multă stabilitate din partea partenerului. Încearcă să nu ceri prea mult, mai ales dacă eşti la începutul relaţiei. Sunt favorizate contactele cu străinătatea precum şi negocierile. În a doua parte a zilei dirijează energia de care dispui pentru a duce la bun sfârşit proiectele îndrăzneţe pe care vrei să le demarezi împreună cu un grup de amici. Ai grijă totuşi la riscurile financiare. Eşti mai sensibil şi mai preocupat de acţiuni caritabile.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________


×