x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 5 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 5 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

04 Iun 2013   •   22:16
Horoscop zilnic, miercuri 5 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Ziua de azi confera tuturor pragmatism, disciplina si harnicie. Este o zi potrivita pentru activitati care cer atentie la detalii, indemanare si rabdare. Ni se ofera sansa de a face alegeri foarte bune, bazate in primul rand pe intuitie.

astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

________________________________________





Berbec
Ziua îţi aduce cheltuieli. Poate fi vorba despre cheltuieli domestice, despre un ajutor material oferit unui membru al familiei, însă şi facturile sau datoriile la bancă pot intra în conul de interes. Activitatea desfăşurată la un loc de muncă pare-se că îţi aduce bani puţini şi în salturi. Fii prudent şi cheltuieşte strictul necesar, întrucât există restricţii atât la câştiguri, cât şi la ajutor din partea altora. Energia vitală este fluctuantă, recomandabil fiind să îţi dozezi eforturile şi să eviţi suprasolicitarea mentală.

Taur 
Ai multă energie, însă şi momente în care cu greu ţi-o poţi canaliza către o activitate anume. Ar fi bine să îţi ordonezi priorităţile şi să te ocupi strict de treburile tale. Tendinţa de a te înfiltra în treburile altora este mare. Trebuie evitat acest lucru pentru că rişti să ai parte de replici tăioase sau chiar unele persoane se pot îndepărta definitiv de tine. După-amiază, rezervă-ţi momente pentru un tratament de îngrijire corporală, pentru un program de exerciţii fizice uşoare sau o vizită prin magazinele preferate.

Gemeni
Astrele îţi recomandă discreţie şi multă interiorizare. Eşti combativ, sufletul doreşte să înfăptuiască multe şi mărunte, însă trupul este vulnerabil astăzi. Ocupă-te doar de activităţi uşoare. S-ar putea să descoperi conflicte ascunse în sfera muncii, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă vei reuşi să aduci lucrurile în favoarea ta. Adoptă o dietă, hidratează-te suficient şi rezervă-ţi momente pentru odihnă. De evitat pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale.

Rac
Întâlnirile şi dialogurile cu prietenii te vor pune pe gânduri. Poţi afla informaţii interesante fie despre unii apropiaţi, fie despre asociaţii, organizaţii, grupuri de interes comun. Ar fi bine să îţi selectezi atent informaţiile şi să vorbeşti cât mai puţin. Eşti sensibil vizavi de remarcile şi acţiunile celorlaţi. Controlează-ţi reacţiile şi dezvoltă-ţi permanent încrederea în tine. Atenţie la sănătate şi la conflictele mocnite din domeniul profesional. E adevărat că providenţa te sprijină discret, însă fii şi tu prezent în viaţa ta.

Leu
Astrele te vor împinge în lumina reflectoarelor. Cu toate că eşti cufundat în gândurile şi treburile tale, va trebui să faci faţă unor dialoguri importante legate de sfera profesională. În culisele locului de muncă sunt tensiuni care din când în când ies la iveală destul de zgomotos. Fii prudent, îndeplineşte-ţi sarcinile de lucru cu seriozitate şi bazează-te mai mult pe forţele tale. Trupul îţi este vulnerabil, existând în fundal sensibilităţi la aparatul digestiv şi şi sistemul osos.

Fecioară
Veşti interesante despre străinătate. Ori vorbeşti cu cineva aflat departe de graniţele ţării, ori planifici călătorii sau studii pe termen lung. Dacă eşti implicat în vreo formă de instruire, sunt posibile altercaţii cu profesorii sau colegii de studii. Neînţelegerile pot porni de la faptul că viziunile, ideologia de viaţă sunt diferite şi cu greu îţi poţi stăpâni impulsul de a replică. Controlează-te şi acceptă că fiecare individ are propria sa filozofie, poate total diferită de a ta.

Balanţa
Ziua este favorabilă achitării facturilor, taxelor sau relaţiilor cu instituţiile financiare. Sunt posibile erori în documentele financiare, de aceea verifică-le atent. Cheltuieşte strictul necesar şi încearcă să faci economii. Veniturile tale sunt modeste în această perioadă, chiar dacă munceşti mult şi şefii sunt de partea ta. Eşti bine văzut în societate, iar la serviciu primeşti laude şi sarcini noi. Mentalul îţi este neliniştit, mai ales când vine vorba despre chestiunile profesionale, de aceea fii prudent şi vorbeşte puţin.

Scorpion
Relaţiile parteneriale sunt prioritare astăzi. Poate fi vorba despre relaţii cu parteneri străini, despre colaborări care se desfăşoară pe termen lung sau parteneriate în străinătate. Există tensiuni, deocamdată, între tine şi aceste persoane, de aceea fii prudent. Demersurile legate de călătorii pot fi îngreunate, însă doar pe moment. Partenerul de viaţă îţi poate reproşa faptul că îl neglijezi. Acordă-i timp şi afecţiune, pentru ca lucrurile să revină la normal.

Săgetător
Ziua predispune la activităţi de rutină, atât acasă, cât şi la serviciu. Relaţiile colegiale sunt tensionate, aşa încât bazează-te doar pe forţele tale. Dozează-ţi eforturile, pentru că organismul este obosit, fiind posibil să se accentueze afecţiunile legate de gât şi aparatul renal. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil. Sunt momente pasagere pe care le poţi depăşi uşor cu ajutorul remediilor naturiste, plimbărilor în aer liber şi odihnă.

Capricorn
Persoana iubită şi copiii te pot necăji, din cauză că în ultimul timp i-ai neglijat destul de mult. Este adevărat că eşti implicat în colaborări promiţătoare, ai multe treburi la serviciu, însă atenţie că toată forfota din sfera profesională îţi afectează atât toate tipurile de relaţii, cât şi sănătatea. Rezervă-ţi momente pentru a sta mai mult cu cei dragi. Spre exemplu, organizează după-amiază o petrecere surpriză.

Vărsător
Acasă este nevoie de sprijinul tău, atât moral, cât şi material. Discuţiile cu membrii familiei îţi vor aminti faptul că eşti foarte implicat în activitatea profesională, neglijând treburile casei şi nevoile celor dragi. Ascultă ce au de zis ceilalţi şi acordă-le timp şi efort. Ai avea succes la curăţenii generale, la reparaţii şi la planuri de achiziţionare a unor bunuri patrimoniale. Sănătatea îţi este vulnerabilă, iar pe fondul neînţelegerilor familiale poţi comite erori greu de controlat şi remediat la serviciu.

Peşti
Ziua anunţă multe drumuri pe distanţe scurte. Pe de o parte ar trebui să îţi rezolvi chestiuni profesionale, pe de altă parte un prieten sau o rudă apropiată te învită în oraş. Rezolvă-ţi pe îndelete treburile, însă ai grijă la ceea ce spui. Mentalul îţi este bulversat şi cu greu îţi aduni gândurile. Studiile şi formele de instruire personală sunt o altă temă demnă de luat în calcul, aşa încât planifică-ţi cursurile necesare.





________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic