x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 6 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 6 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

05 Feb 2013   •   18:36
Horoscop zilnic, miercuri 6 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Până spre seară, Luna are un mers aparent în ”gol”, ceea ce nu favorizează demararea de noi proiecte sau activităţi şi ar putea atrage frustrări, la modul că simţi că nu ai spor, că nu finalizezi ceea ce ţi-ai propus. În cazul tău, evenimentul se produce în zona studiilor superioare, a spiritualităţii, ceea ce îţi afectează capacitatea de concentrare sau de sinteză.

Taur
În cazul tău, mersul aparent în ”gol” al Lunii îşi pune amprenta asupra câştigurilor financiare obţinute ca urmare a muncii obţinute în colaborare sau asupra banilor partenerului de viaţă. Nu este o zi favorabilă socotelilor sau împărţirii beneficiilor, căci discernământul tău nu este grozav şi te-ai putea îndoi de bunele intenţii ale partenerilor.

Gemeni
Tu resimţi influenţa tranzitului Lunii în zona relaţiilor, a parteneriatelor oficiale şi a mariajului. Nu gestionezi prea bine raporturile cu şefii, ai tendinţa de a te îndoi de bunele intenţii pe care le afişează sau, dimpotrivă, ai putea fi mult prea indulgent, încrezându-te orbeşte în vorbele lor. Relaxează-te şi lasă evenimentele să curgă de la sine.

Rac
În ceea ce te priveşte, tranzitul Lunii de astăzi îşi pune amprenta asupra modului în care te organizezi. Ai putea simiţi că orice ai face îţi lipseşte
sporul, iar la sfârşitul zilei nu ai prea multe roade de cules. Încetineşte ritmul, respiră cât mai des pentru a elibera tensiunile interioare acumulate şi cere sprijin acolo unde simţi că nu faci faţă solicitărilor.

Leu

Mersul aparent în ”gol” al Lunii îţi poate aduce confuzie în zona iubirii, a copiilor şi a creativităţii. Te-ai putea simţi manipulat sau folosit de cineva din anturaj şi îţi greu să vezi ieşirea din această situaţie delicată. Noroc cu persoana iubită, care te poate sprijini şi te poate ghida. Evită riscurile sau speculaţiile financiare de orice natură.

Fecioară
Deşi eşti foarte pedant din fire, organizat şi foarte atent la detalii, astăzi poţi întâmpina greutăţi în a-ţi menţine concentrarea pe un obiectiv până la implementare. Acasă îţi place să te simţi liber, să ţi se ofere circumstanţe atenunate, căci nu eşti într-o formă prea bună astăzi. În cazul în care partenerul de viaţă nu se conformează, te poţi dezlănţui furtunos.

Balanţă
Sub influenţa astrelor de astăzi, tu manifeşti o fire foarte curioasă, dornică să ştie tot şi poate chiar bârfitoare. Activitatea de la locul de muncă este aproape imposibil de structurat sau de prioritizat, şi ai putea răbufni emoţional, din cauza presiunilor care sunt puse pe tine. Dacă circuli cu maşina, îţi recomand să nu exagerezi cu viteza şi să fii foarte prudent în trafic.

Scorpion
Tu ai putea avea un chef extraordinar de cumpărături, dar există riscul să îţi iroseşti foarte repede sau inutil resursele şi chiar să te îndatorezi. Începlineşte-ţi dorinţele pe rând, astfel încât bugetul tău să nu rămână descoperit. Unele investiţii financiare făcute în trecut s-ar putea dovedi neinspirate sau ai putea suferi chiar o pierdere financiară.

Săgetător
Părerea ta personală despre tine, despre cine eşti şi ce îţi doreşti să manifeşti în societate ar putea fi direct influenţată de tranzitele astrale de astăzi. Te-ai putea simţi deţinătorul adevărului absolut pe care ţii morţiş să îl propovăduieşti şi celorlalţi. Raporturile cu familia sunt destul de tensionate şi parcă nici nu îţi mai aminteşti de unde a pornit cearta.

Capricorn

Trăirile tale interioare sunt foarte intense. Te manifeşti cu discreţie în tot ceea ce faci şi preferi să treci neobservat. Eşti vizitat de tot felul de gânduri, frici sau iluzii care ţi-ar putea da o stare de îngrijorare pe care o proiectezi în special în zona muncii, în relaţia cu colegii ori cu subordonaţii. Reculege-te prin meditaţie, rugăciune sau făcând ceea ce îţi place.

Vărsător
Sub influenţa mersului aparent în ”gol” al Lunii, tu ai tendinţa de a irosi mult timp sau energie cu prietenii sau poate chiar cu unii clienţi mai dificili. Bugetul tău nu arăta prea grozav, dar cu toate acestea ai putea avea o listă lungă de cumpărături. Nu este un moment potrivit pentru investiţii sau pentru speculaţii şi îţi recomand să mai amâni cumpărăturile.

Peşti

În cazul tău, ziua de astăzi poate aduce încercări legate de cariera sau de colaborarea cu şefii ori cu autorităţile. Eşti foarte orgolios, îţi place să ieşi în faţă, să ţi se recunoască meritele profesionale şi nu te laşi până nu ţi se dă dreptate în cadrul dezbaterilor la care participi. Eşti foarte energic, hotărât şi nu te relaxezi prea tare nici când ajungi acasă, ci continui competiţia.
________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic