x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 6 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 6 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

05 Mar 2013   •   21:12
Horoscop zilnic, miercuri 6 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Luna tranzitează azi zodia Capricornului, activându-ţi zona puterii şi a carierei. Manifeşti o fire foarte autoritară, hotărâtă, dornică să domine prin orice mijloace. Reacţiile tale ar putea fi absolut spontane şi foarte intempestive. Unele surse de venit financiar, poate îndelung aşteptate, provenite din munca prestată în colaborare, par să capete contur cât mai curând.

Taur
În cazul tău, Luna în Capricorn îşi pune amprenta energetică asupra modului în care îţi împărtăşeşti experienţa de viaţă şi convingerile. Ţi-ar putea fi dat să te confrunţi cu unele frustrări legate de gradul tău de cunoaştere, dintr-un anumit domeniu, poate chiar cel profesional în care funcţionezi. Deschide-te şi cere sprijin partenerilor profesionali.

Gemeni
Tu resimţi tranzitul Lunii prin Capricorn în zona banilor proveniţi din asocieri sau a resurselor partenerului de viaţă. Ai tendinţa de a lua lucrurile foarte în serios, nu ai timp sau răbdare pentru lucruri mărunte, ştii să pui degetul pe rană şi să îţi revendici drepturile care ţi se cuvin. Domoleşte-ţi tendinţa de a te supraevalua sau de a bate cu pumnul în masă.

Rac
Tu eşti stimulat de Luna în Capricorn în zona parteneriatelor oficiale şi a mariajului. Eşti un partener de afaceri foarte riguros, serios, dornic să îţi asumi responsabilităţi şi dispus să munceşti din greu pentru a-ţi atinge obiectivele. Nu îţi este foarte lejer să împarţi autoritatea cu altcineva sau să te supui ordinelor, ceea ce poate atrage tensiuni în raporturile cu şefii.

Leu
Pe tine, Luna în Capricorn te vizează în zona muncii şi a sănătăţii. Ai putea avea tendinţa de a te supraîncărca însă cu sarcini care mai de care mai importante şi poate urgente, din convingerea că numai tu poţi sau trebuie să le faci pe toate. Îţi recomand să îndrăzneşti să delegi, de dragul tău, acordând instrucţiuni şi termene clare colegilor sau subordonaţilor.

Fecioară

Ţie Luna în Capricorn îţi activează zona iubirii, a copiilor şi a creativităţii. În cazul în care eşti părinte, astăzi îţi este dificil să “dai în mintea copiilor”, căci jocurile sau distracţiile ar putea fi resimţite ca fiind sub nivelul tău. Verifică înainte de a trage concluziile dacă nu cumva eşti prea încordat. Evită investiţiile riscante sau speculaţiile financiare de orice natură.

Balanţă
Sub influenţa energiei degajate de Lună, traversând zodia Capricornului, raporturile din sânul familiei tale sunt destul de reci, cu emoţii controlate, exprimate poate cu stângăcie sau reţinere. Chiar dacă le-ai declarat celor dragi iubirea ta, şi asta în repetate rânduri, poate că nu ar strica o împrospătare a atmosferei. Partenerul de viaţă ar putea avea nevoie de sprijin.

Scorpion

Pe tine, Luna în Capricorn te vizează în zona gândirii şi a comunicării. Eşti destul de scump la vorbă, îţi alegi cu mare grijă cuvintele, pe care le etalezi ca pe o carte de vizită şi îţi iei foarte în serios rolul. Comunici foarte tranşant, serios, eficient, fără a te pierde în detalii inutile, dar îmblânzeşte-ţi tendinţa spre duritate, manipulare sau controlul conversaţiilor.

Săgetător
Pe tine, tranzitul Lunii prin Capricorn te stimulează în zona banilor proveniţi din munca proprie, dar şi a talentelor sau a calităţilor. Dacă simţi că slujba actuală nu te mulţumeşte, nu îţi mai permite să te manifeşti pe tine însuţi, astăzi ai putea dispune de curajul şi îndrăzneala de a căuta să exploatezi alte resurse interioare, mai creative şi mai neconvenţionale.

Capricorn
Luna este găzduită astăzi de zodia ta şi îţi imprimă o fire rece, calculată, rezervată. În ceea ce priveşte relaţiile cu familia, îţi recomand să hrăneşti cât mai mult pacea şi armonia în mintea şi în inima ta, căci atmosfera poate deveni cu uşurinţă incendiară. Sunt posibile evenimente neprevăzute, legate de spaţiul de locuit, cum ar fi accidente casnice sau poate chiar reparaţii.

Vărsător
Tu eşti stimulat de tranzitul Lunii prin Capricorn în zona cea mai delicată a horoscopului tău natal. Simţi să te reculegi în solitudine, cugetând la trecerea timpului şi încercând să îţi întocmeşti o strategie pentru viitor. Un frate sau o soră ar putea traversa o perioadă delicată şi ţi-ar putea solicita sprijinul, dar îţi este destul de anevoie să îţi exteriorizezi sentimentele.

Peşti
În cazul tău, Luna în Capricorn se proiectează în zona prietenilor, a anturajului şi a clientelei. Relaţia cu un client sau protector important pare să fie încercată. Priveşti cu un ochi pătrunzător la evoluţia ta, ca parte a grupului sau organizaţiei în care funcţionezi. Dacă rezultatele nu sunt mulţumitoare, ai putea alege să rupi legăturile într-un mod neaşteptat.

________________________________________________
● astrolog Corina Bădescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic