x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 1 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 1 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

28 Feb 2013   •   18:36
Horoscop zilnic, vineri 1 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
În ceea ce te priveşte, astăzi ai multe aşteptări de la ceilalţi, în special de la partenerul de viaţă, de la care probabil îşi doreşti multă atenţie şi răsfăţ. Acorzi o mare importanţă imaginii şi gesturilor demonstrative de afecţiune. Bucură-te din plin de compania persoanei iubite sau a partenerilor profesionali, căci ai tendinţa de a te însoţi cu cineva pentru confortul tău emoţional.

Taur
Tu eşti destul de comod pe parcursul acestei zile, găseşti plăcere în activităţile de rutină, care nu te solicită prea mult. Programul cauţi să ţi-l faci cât mai echilibrat, chiar lejer, ceea ce îţi aduce relaxare la sfârşit de săptămână. Permite timpului să treacă într-un mod cât mai agreabil, onorează-ţi treburile dar nu te aventura în noi proiecte sau provocări, până săptămâna viitoare.

Gemeni
Tu găseşti foarte reconfortante clipele petrecute alături de persoana iubită şi de copii. Dispui de multă creativitate şi inspiraţie artistică, pe care îţi recomand să le manifeşti din plin. Pune-ţi în valoare talentele actoriceşti, manifestă-ţi bucuria pentru viaţă şi petrece timp de calitate în compania celor dragi. Hrăneşte-te sănătos, dansează şi fă cât mai multă mişcare.

Rac
Atent, grijuliu şi iubitor cum eşti din fire, probabil începi ziua dăruindu-i mamei şi celor dragi un frumos mărţişor. Gesturile de afecţiune şi generozitate sunt la ordinea zilei, dar deschide-te către a primi cu aceeaşi generozitate cu care dăruieşti, pentru a menţine echilibrul. Simţi să te întorci la origini copleşit de nostalgie şi ai putea petrece clipe frumoase în sânul familiei.

Leu
Tu dispui de capacitatea de a vedea situaţiile din mai multe unghiuri, dar discernământul tău nu este prea grozav, fiind înclinat să cântăreşti mult prea mult lucrurile, înainte de a lua o decizie. Astăzi îţi recomand să eviţi pe cât posibil efortul intelectual susţinut, amână negocierile sau semnarea unor contracte importante. Dacă circuli cu maşina, fii prudent şi atent la drum.

Fecioară
Deşi eşti destul de cumpătat când vine vorba de gestionarea bugetului tău, astăzi te-ai putea întinde cu cheltuielile. Apreciezi cu adevărat lucrurile frumoase, de valoare şi ai putea alege să investeşti în plăcerile tale dar cu atât mai mult când vine vorba despre surprinderea persoanei iubite. Păstrează totuşi un fond de rezervă, căci ai putea fi nevoit să faci faţă unor provocari.

Balanţă
Ziua de astăzi ar putea părea puţin complicată pentru tine, căci ai tendinţa de a te căuta pe tine însuţi în ceilalţi şi eşti foarte înclinat spre compromis, doar de dragul de a nu deranja sau de a-i vedea pe ceilalţi multumiţi. Asumă-te cu curaj pe tine însuţi, pune piciorul în prag cu autoritate atunci când situaţia o cere şi revendică-ţi vocal drepturile care simţi că ţi se cuvin.

Scorpion
Tu azi ai putea avea tendinţa de a te abandona în voia sorţii. Eşti destul de pasiv, visător şi oarecum rupt de realitate. Te atrag foarte tare arta şi artiştii. Lasă-te mobilizat de persoana iubită sau de copii şi ieşi în oraş la un spectacol de teatru sau un film bun, care te-ar putea unge pe suflet. Gesturile de iubire ale celor dragi te mişcă până în adâncul inimii şi îţi dau optimism.

Săgetător
Astăzi ai tendinţa de a-ţi irosi energia pe seama prietenilor sau a circumstanţelor sociale pe care te străduieşti din răsputeri să le onorezi. Fii echilibrat, iubeşte-te pe tine însuţi şi acţionează în direcţia dictată de inima ta. După agitaţia de peste zi, relaxează-te în intimitatea căminului tău, fă-le pe plac copiilor făcându-ţi timp să le citeşti poveştile favorite.

Capricorn
În ce priveşte cariera şi activitatea ta profesională, situaţia pare incertă. Şefii ar putea fi ezitanţi, ceea ce îţi îngreunează capacitatea de a lua decizii, neavând o direcţie prea clară de urmat. Colegii şi subordonaţii sunt paşnici şi binevoitori, oferindu-ţi susţinere în proiectele pe care le ai de gestionat. Respiră profund în momentele delicate şi bucură-te de sfârşitul de săptămână.

Vărsător
 Aspectele astrale de astăzi ţi-ar putea deschide apetitul pentru călătorii îndepărtate, poate chiar în străinătate, într-o atmosferă romantică, alături de persoana iubită. Visează în continuare, construieşte călătoria în viziunea sau fantezia ta şi când te simţi pregătit ori inspirat, demarează.
Reuşeşti să faci impresie frumoasă prin modul în care îţi împărtăşeşti experienţa de viaţă.

Peşti
Intuiţia şi receptivitatea ta sunt fulminante astăzi şi le-ai putea exploata cu succes în gestionarea resurselor celorlalţi sau poate chiar în administrarea banilor partenerului de viaţă. Fii receptiv la energia zilei şi la mersul firesc al lucrurilor, slăbeşte controlul, în special asupra persoanei iubite. Deschide-te către a primi astăzi, fie că este vorba despre inspiraţie divină sau daruri materiale.

________________________________________________
● astrolog Corina Bădescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic