x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 1 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 1 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

31 Oct 2013   •   21:38
Horoscop zilnic, vineri 1 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Ziua de astăzi poate aduce tensiuni, în sensul că eşti dispus, ca în urma unor nemulţumiri care s-au tot acutizat, să iei măsuri în ce priveşte poziţia profesională sau relaţiile cu şefii. Cert este că e timpul să pui capăt unor compromisuri, chiar dacă asta presupune pierderi pe termen scurt. Pe de altă parte, e indicat să cauţi mereu calea optimă de a spune şi a acţiona în acord cu ceea ce simţi.

Taur

Se pare că vei avea ceva bătăi de cap, fie în ce priveşte sănătatea, fie în ce priveşte relaţiile de la locul de muncă sau derularea unor activităţi profesionale. Este posibil ca sarcinile de la serviciu să ţi se pară prea solicitante, mai ales dacă ai de obţinut nişte aprobări sau ai de făcut demersuri juridice. Deşi eşti foarte abil în a găsi soluţii, se pare că unele uşi rămân încă închise. Aşadar, răbdarea şi înţelepciunea sunt de preferat încrâncenării. Sănătatea necesită atenţie deosebită.

Gemeni
Simţi nevoia să faci nişte schimbări legat de relaţia sentimentală sau de relaţiile cu prietenii, mai ales că tinzi să fii “Toma necredinciosul” şi să faci tot felul de investigaţii pentru a află dacă o persoană dragă este complet sinceră faţă de tine. În plus, posesivitatea te poate face să emiţi pretenţii uşor exagerate, aşa că nu te grăbi să dai verdicte şi să iei decizii. La locul de muncă, te afli încă în reformulări, dar vestea bună este că intuiţia este excelenţă şi te ajută să găseşti cele mai creative soluţii.

Rac
Ziua de astăzi se anunţă destul de încordată, cu zbateri interioare, datorate poate unor amintiri care devin foarte vii, sau unor experienţe trecute care te-au marcatşi care acum par să se repete. Cu alte cuvinte, o zi în care poţi călători mult în trecut, pentru a vindecă şi depăşi diverse blocaje. Orice experienţă pe care otrăieşti, fie că e legată de părinţi, de casă şi cămin, sau de trecut, te ajută să-ţi reconsideri priorităţile şi să iei nişte decizii în această perioada, legat de o relaţie sentimentală şi/sau un proiect profesional.

Leu
Aspectele tensionate de astăzi se instalează, în cazul tău, în zona comunicării, drumurilor, schimbului de informaţii. Chiar dacă poţi avea sentimentul că nu eşti bineînţeles de către cei din jur, nu e cazul să dramatizezi sau să iei prea în serios eventualele neînţelegeri. Este un prilej minunat pentru a învaţă flexibilitatea, transmiterea cât mai coerentă a unui mesaj şi expresivitatea. În altă ordine de idei, evită suspiciunile exagerate şi despicarea firului în patru.

Fecioara
Îţi este activată cu precădere zona financiară, ceea ce e posibil să te oblige la nişte renunţări, la paşi înapoi, sau la retrangerea cheltuielilor. Poate că nu-ţi place că eşti contrâns să renunţi la ceva, dar eşti convins că asta este soluţia cea mai bună pentru a dormi liniştit. Oricum, recomandarea mea este să te uiţi ce e de ajustat şi schimbat în atitudinea faţă de muncă şi bani, sau cum poţi să-ţi şlefuieşti şi cultivi mai bine calităţile şi talentele.

Balanţă
Astăzi tinzi să vezi totul prin filtrul pesimismului, încordării, neîncrederii. Sau eşti nerbadator cu privire la unele dorinţe pe care le vrei mai repede împlinite. În orice caz, acesta stare, la care se adaugă atenţia acordată în special lipsurilor nu fac decât să le accentueze. Prin urmare, ţi-ar prinde bine un exerciţiu de cocentrare asupra lucrurilor frumoase care există acum în viaţă ta şi asupra ocaziilor care se ivesc în perioada asta, referitor la “punerea în scenă” a unor talente şi abilităţi, cu ecou şi în zona financiară.

Scorpion
Pentru tine, contextul astral de astăzi este că o oportunitate de a învaţă smerenia, acceptarea, iubirea, dincolo de orice aşteptare. Oricât de puternică este tendinţa de a te înverşuna, de a judeca sau de a te opune unor experienţe prezente, nu faci decât să-ţi adânceşti nemulţumirile. Aşadar, acceptă că nu poţi deţine controlul de fiecare dată şi lasă lucrurile să fie. Apoi, e important să te concentrezi asupra ideilor ingenioase care-ţi pot aduce bunăstare în această perioada.

Săgetător
O zi delicată, sub aspectul relaţiilor sociale şi de prietenie. Astăzi, dincolo de eventuale dezamăgiri care vin dinspre prieteni şi cunoştinţe, partea bună este că afli pe cine poţi conta, cu cine poţi merge la drum în scopul derulării şi dezvoltării unui proiect. Totuşi, având în vedere că Luna din zona prietenilor se află în relaţie tensionată cu segmentul banilor, îţi recomand să eviţi orice fel de împrumut sau acord financiar.

Capricorn
În ce te priveşte, Luna activează zona puterii şi afirmării profesionale. În acest context, s-ar putea să-ţi fie testate integritatea, sinceritatea, responsabilitatea. Cu alte cuvinte, e necesar să dai dovadă de toate aceste calităţi, în timp ce iei decizii sau stai de vorba cu şefii sau colaboratorii. De asemenea, este posibil să te confrunţi cu consecinţele unor decizii şi acţiuni din trecut, care, chiar dacă nu-ţi plac, te ajută să vezi ce e nevoie să schimbi în abordarea şi atitudinea ta.

Vărsător
Ziua de astăzi poate fi destul de încordată. Tinzi să-ţi faci tot felul de scenarii, să priveşti cu teamă spre viitor sau să aştepţi cu înfrigurare rezultatul unei expertize. Este totuşi un moment important, în care poţi scăpa de nişte temeri, prin conştientizarea şi înfruntarea lor. În altă ordine de idei, dacă ai de dat examene sau mergi în audienţă la o persoană oficială, pregăteşte-te conştiincios, documentează-te şi evită compromisurile.

Peşti

Zona care primeşte cele mai puternice influxuri este, în cazul tău, cea a banilor altora. Este posibil să nu obţii finanţarea dorită pentru un proiect sau suma să nu fie cea la care ai sperat. De asemenea, unii nativi se pot trezi că primesc mai puţini bani pentru o activitate prestată în trecut, decât au stabilit iniţial. Aşadar, o zi în care aşteptările par să fie blocate, de aceea, atitudinea cea mai sănătoasă este să accepţi situaţia prezenţa şi să ai răbdare. Veştile bune nu vor întârzia să apară.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×