x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 11 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 11 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

10 Oct 2013   •   20:19
Horoscop zilnic, vineri 11 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
O înţelegere făcută cu cineva în zona profesională, în urmă cu o săptămână, se cere ajustată, revizuită şi clarificată. Poate atunci ţi-ai scăpat din vedere unele detalii şi acum simţi nevoia să le aduci în discuţie sau să le întăreşti. De fapt, ai nevoie să stabileşti clar nişte limite până la care eşti dispus să mergi sau să permiţi celorlalţi să intre în viaţa şi spaţiul tău. S-ar putea ca astăzi să ţi se ceară mai mult decât vrei să faci, sau responsabilităţile să fie uriaşe. Luând lucrurile pe rând şi fiind categoric în privinţa disponibilităţii tale, vei reuşi să faci faţă foarte bine.

Taur
Prezenţa Lunii în Capricorn şi aspectele pe care le formează aduc aminte de faptul că nu poţi concretiza ceva, fără claritate şi fermitate în privinţa scopurilor tale. Aşadar, iată o zi în care ai ocazia să-ţi revizuieşti priorităţile şi să-ţi stabileşti nişte scopuri clare, conforme cu viziunea ta despre viaţă şi imaginea despre viitorul dorit. E important să rămâi ancorat în ceea ce ţi-ai propus, să iei totul pas cu pas, cu răbdare. În altă ordine de idei, astăzi ai putea înţelege că relaţiile, pentru a creşte frumos, au nevoie de ceva efort din partea ta.

Gemeni
Există o tendinţă accentuată, în cazul tău, spre a aborda cu mult prea multă seriozitate şi gravitate, tot ce ţi-ai propus să faci şi tot ce se întâmplă astăzi. Într-un fel, tinzi să te interesezi de tot ce se poate, mai puţin de ceea ce chiar contează. Aşadar, e nevoie de determinare şi concentrare, pentru a nu pierde din vedere esenţialul. Întreabă-te, deseori, astăzi, ce contează cel mai mult pentru ţine. Şi apoi fă acel lucru. În ce priveşte relaţiile şi imaginea, există posibilitatea de a-ţi fi înţelese greşit gesturile şi alegerile, însă, până la urmă, cel mai important este nu să faci pe plac, ci să te asiguri că faci ce simţi.

Rac
S-ar putea ca astăzi să ai sentimentul că toată lumea trage de tine în toate părţile. Te simţi împins în unele activităţi, înţelegeri, angajamente fără voia ta. De aceea, astăzi e necesar, pentru binele tău şi al relaţiilor tale, să stabileşti nişte limite personale foarte clare şi să le aduci la cunoştinţă celor cu care ai de-a face. În definitiv, succesul oricărui demers stă în autenticitatea alegerilor pe care le faci, “cel puţin” pe termen lung. Pe de altă parte, există predispoziţie către idei fixe, către a ţine cu dinţii de o viziune proprie la care vrei să-i aduci şi pe ceilalţi. Având în vedere că acum ai percepţii destul de confuze şi schimbătoare, nu te grăbi să tragi concluzii şi exersează flexibilitatea.

Leu
Tu ai tendinţa să pleci cu gândurile departe, într-un viitor ipotetic, pierzându-te în idei care mai de care mai nonconformiste. Numai că energia acestei zile este benefică pentru a te ocupa de activităţile de rutină, de proiectele începute deja, de sarcinile pe care ţi le-ai notat în agendă. Cu alte cuvinte, detaliile fac diferenţa astăzi, de aceea e important să stai concentrat pe acestea. Ai mult de muncă, multe de pus în ordine, mai ales că poţi avea de-a face cu oameni cărora nu le e clar ce vor, ce pot şi ce au nevoie. Prin urmare, uneori e nevoie să iei frâiele în mâini, chiar şi când nu era planificat să faci asta.

Fecioara
E posibil ca astăzi să te confrunţi cu propriile frici, limite, chiar obsesii. Unele ataşamente devin toxice când sunt duse la extrem, iar astăzi acestea devin vizibile în planul relaţiei afective şi a celei cu copiii. Dar poate fi vorba şi despre un ataşament faţă de un proiect, pe care încerci să-l controlezi până în cel mai mic detaliu. Aşadar, iată un moment în care, prin semnalele primite (ar fi bine să fii atent la ele), poţi realiza că e timpul să te detaşezi, să-ţi acorzi mai mult spaţiu şi să le acorzi celorlalţi mai multă libertate de alegere.

Balanţă
Luna se află în Capricorn, în relaţie tensionată cu Soarele natal, aducând în prim plan unele tensiuni mai vechi din familie, care nu au fost rezolvate la timp, sau unele nemulţumiri, inhibiţii şi temeri care te opresc să te bucuri de ceea ce eşti şi ai acum. În orice caz, emoţiile sunt puternice, de aceea, nu e indicat să tragi concluzii finale şi să faci alegeri radicale, întrucât eşti predispus, la fel cum şi ceilalţi sunt, la exagerări de tot felul. Aşteaptă să se limpezească lucrurile, să-ţi fie clar ce simţi, şi apoi poţi acţiona în consecinţă.

Scorpion
O zi aglomerată, cu multe treburi care ţin de comunicare şi schimb de informaţii sau editare de documente. Având în vedere că gândirea nu este foarte clară acum, e important să rămâi concentrat asupra detaliilor şi să faci lucrurile pe rând. De asemenea, ţi-ar prinde bine să-ţi păstrezi încrederea în tine şi în capacitatea ta de a face bine orice îţi propui. Mai ales că acum există tendinţa de a te vedea distorsionat şi de a te lăsa prea uşor influenţat de opiniile celorlalţi. În altă ordine de idei, evită investiţiile, cheltuielile nejustificate şi alergarea după himere.

Săgetător

Te confrunţi cu o discrepanţa între nevoia de siguranţă şi claritate pe de o parte, şi dorinţa de aventură pe de altă parte. Cum Luna se află astăzi în Capricorn, energia acestei zile poate fi folosită pentru a-ţi pune în ordine nişte chestiuni de natură financiară, a clarifica nişte detalii în cadrul unor colaborări şi a găsi, eventual, noi surse de câştig bazându-te pe experienţa şi priceperea ta. E necesar să fii conştient de priorităţile tale, mai ales atunci când eşti tentat să scoţi bani mulţi din buzunar pentru vreun moft de moment. În altă ordine de idei, acum singurul pe care să-l urmezi eşti tu, aşa că acordă mai puţin credit sfaturilor altora.

Capricorn
Cu Luna în zodia ta, astăzi emoţiile tale sunt fluctuante şi poţi fi destul de imprevizibil, mai ales când vine vorba de gestionarea unor situaţii legate de casă, cămin, familie sau confort personal. Ai vrea să fii lăsat în pace, să uiţi de toate responsabilităţile, să nu-ţi spună nimeni nici ce să faci, nici ce să nu faci. Cu toate acestea, ţi se pretind tot felul de lucruri în sfera profesională, aşa că e nevoie să găseşti punctul de echilibru, între comportamentul cu tentă rebelă şi cel responsabil şi serios cu care i-ai obişnuit pe cei din jur.

Vărsător
E posibil ca în această perioadă să ai tendinţa să vezi ceea ce ţi-ai dori să existe, în oamenii din jur, şi nu cine sunt ei în realitate. Deşi ştii că unele relaţii sunt doar de complezenţă, tinzi să te iluzionezi în privinţa lor şi să închizi ochii din nou şi din nou. E momentul acum să recunoşti ce ştii deja şi să faci alegerile potrivite. Luna prezentă în zona discreţiei şi izolării te îndeamnă să faci o pauză, să te odihneşti mai mult şi să te repliezi. Asta te va ajută să stai departe de gândurile negre la care eşti predispus acum.

Peşti
Luna în Capricorn activează zona prietenilor şi proiectelor. Se pare că dorinţele şi aspiraţiile tale nu se acordează cu resursele pe care le ai la dispoziţie în acest moment. În plus, e posibil să nu-ţi fie foarte clară direcţia în care vrei să mergi, din punct de vedere profesional. Poate că vin spre tine propuneri, ai idei, dar totul este ambiguu. E necesar să ai răbdare, până când îţi devine clar ce vrei. Între timp, nu refuza ocaziile care apar, şi fă-ţi ordine în relaţii. Esenţial acum este să-ţi stabileşti nişte limite ale generozităţii, care uneori virează în sacrificiu de sine şi asta poate fi cauza neîmplinirilor personale.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×