x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 12 aprilie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 12 aprilie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

11 Apr 2013   •   20:34
Horoscop zilnic, vineri 12 aprilie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
astrolog Anca Gordin Stoica 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 
________________________________________




Berbec
Sâmbăta este potrivită pentru cumpărăturile necesare traiului zilnic. Eşti nemulţumit de finanţele de care dispui, însă dacă analizezi cinstit vei constata că beneficiezi de suficiente resurse pentru a te descurca onorabil cu toate plăţile. Atenţie că energia vitală îţi joacă feste, astfel încât bine ar fi să eviţi eforturile fizice şi intelectuale. Duminică se anunţă întâlniri şi dialoguri furtunoase cu rudele şi prietenii apropiaţi. Vorbeşte cât mai puţin!

Taur
Finalul acestei săptămâni îţi aduce în atenţie faptul că ar trebui să îţi revizuieşti atitudinea şi relaţiile cu cei din jur. Eşti obosit, iar mentalul îţi este foarte încordat. Duşmanii ascunşi sunt pe fază şi tpregătesc conflicte pe termen lung. Depinde numai de tine să se deruleze lucrurile în favoarea ta. Duminică, gândurile îţi sunt atrase de câştigurile tale din activitatea desfăşurată la un loc de muncă. Îţi vin mulţi bani pare-se, însă şi cheltuielile sunt pe măsură.

Gemeni
Sâmbătă ar fi bine să te odihneşti şi să eviţi spaţiile aglomerate. Afecţiunile legate de gât şi aparat uro-genital se pot accentua. Remediile naturiste, o dietă de sezon şi hidratarea suficientă îţi sunt cele mai potrivite zilele acestea. Duminică te vei simţi mai bine, însă nu forţa nota. Programează-ţi treburile săptămânii viitoare, dar ia în calcul şi neprevăzutul. Evită discuţiile intime sau frivole cu prietenii.

Rac
La sfârşitul acestei săptămâni ai de-a face cu prietenii sau cu persoanele care pretind că te protejează şi susţin în demersurile tale socio-profesionale. Provocările acestor persoane sunt mari, au scopuri total diferite de ale tale, aşa încât evită să le dai apă la moară. Beneficiezi de şanse vizibile de ridicare în rang, dar mulţi doresc să ţi le fure. Duminică este o zi potrivită pentru odihnă, plimbări în aer liber şi meditaţii în locuri sfinte. Sănătatea este vulnerabilă.

Leu
Finalul acestei săptămâni îţi aduce evenimente mondene, cu multă lume. Sunt posibile provocări neplăcute din partea unor persoane cu funcţii înalte, dar cu puţin effort şi bunăvoinţă vei depăşi totul cu bine. Discuţii aprinse se vor isca pe teme filozofice sau de crez personal. Controlează-ţi reacţiile şi modul în care îţi exprimi opiniile. Ar fi bine să îţi reevaluezi relaţiile de prietenie şi să renunţi la cele nepotrivite.

Fecioară
Sâmbătă este o zi potrivită rafinării sufleteşti prin activităţi culturale. Vizionează un spectacol de teatru, un film bun sau îmbogăţeşte-ţi cunoştinţele cu teme noi spirituale. S-ar putea să te gândeşti la călătorii îndepărtate, însă un simplu dialog cu cineva aflat departe de ţară îţi poate alina dorul de ducă. Pe de altă parte, duminică se întrezăreşte zarvă mare în jurul tău. Ori mergi la o întâlnire importantă cu multă lume, ori la tine acasă se autoinvită la fel de multă lume.

Balantă
Weekend-ul anunţă faptul că trebuie să fii mai atent cu finanţele. Achită-ţi la timp facturile sau alte tipuri de datorii, pentru că există riscul să rămâi restant multă vreme. Există restricţii serioase la acest capitol, aşa încât fii vigilent. Duminică sunt posibile veşti din străinătate. Unele sunt neplăcute, dar şi ele îţi sunt de folos. Dacă trebuie să înveţi sau să susţii probe, pregăteşte-te temeinic.

Scorpion
Colaboratorii din cadrul unui proiect, partenerul de viaţă sau cel de afaceri te vor provoca la discuţii aprinse zilele acestea. Ţi se poate reproşa faptul că munceşti prea mult singur şi pe ceilalţi îi neglijezi. Ia aminte la ce ţi se spune şi corectează lucrurile. Este nevoie să lucrezi în echipă şi să îi laşi şi pe ceilalţi să se evidenţieze. Duminică va trebui să îţi verifici bugetul de venituri şi cheltuieli şi să planifici achitarea unor datorii restante.

Săgetător
Sâmbătă se pare că îţi vei continua activitatea de la serviciu sau te ocupi de treburile de rutină ale casei. Atenţie că sănătatea este vulnerabilă şi ar fi bine să îţi dozezi eforturile. De evitat zilele acestea consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil. Odihnă, aerul proaspăt şi o dietă uşoară îţi sunt de mare ajutor. Duminică, provocările majore vin de la partenerul de viaţă şi de la colaborările în care eşti implicat.

Capricorn
Copiii şi persoana iubită sunt temele principale ale zilei de sâmbătă. Ifosele lor te pot necăji, dar fii mai înţelegător şi ocupă-te mai mult de tine. Un hobby ţi-ar aduce momente de linişte şi voie bună. Duminică se pot accentua afecţiunile legate de aparatul respirator şi ficat. Dozează-ţi eforturile, pentru că există riscul să exagerezi cu munca şi de aici organsimul să îţi dea semnale alarmante.

Vărsător
Finalul săptămânii îţi aduce în atenţie familia şi treburile gospodăreşti. Cu unii membrii ai familiei te poţi certa serios din varii motive, de aceea fii prudent. Ţine cont şi de părerile sau problemele celor dragi. Duminică se anunţă o mică chermeză. Te afli într-o perioadă periculoasă în care amorul îţi da târcoale şi în orice persoană vezi Feţi-Frumoşi sau Ilene Cosânzene. Evită excesele de orice fel!

Pesti
Sâmbătă s-ar putea să fii nevoit să faci mai multe drumuri, fie la cumpărături, fie la vreo rudă sau la vreun prieten. Cineva îţi va cere ajutorul, dar pare-se că unul bănesc, material. Analizează situaţia celui în cauză şi oferă-ţi ajutorul numai după ce îţi rezolvi treburile tale. Duminică, familia te înconjoară şi te provoacă. Evită cheltuielile nefodate pentru casă şi grădină. Gândeşte-te la schimbarea spaţiului locativ sau la achiziţionarea de bunuri imobiliare.
________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!




×