x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 12 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 12 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

11 Iul 2013   •   21:00
Horoscop zilnic, vineri 12 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

 


Astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 
_____________________




 

Berbec

Astăzi dispui de simţ practic, ai capacitatea de a-ţi organiza foarte bine timpul şi activităţile, astfel că şi rezultatele vor fi pe măsură. Ştii să creşti productivitatea relaţiilor de muncă şi să aplici cele mai bune idei pentru a încheia cu bine orice lucrare. Dacă ai tot amânat să te ocupi de nişte sarcini care cer meticulozitate, acum este momentul s-o faci. În plus, este o zi excelentă pentru a te ocupa de sănătatea ta şi de echilibrul fizic în general.

 

 

Taur

E timpul să clarifici lucrurile şi să reformulezi nişte limite în relaţia afectivă şi/sau în cea cu copiii. Contextul astral te sprijină să aduci claritatea de care ai nevoie, în această zonă, mai ales în ce priveşte sentimentele dar şi modul în care le poţi exprima acum. Pe de altă parte, dacă eşti implicat într-un proiect care te inspiră, astăzi poţi stabili colaborări utile, pe care să te sprijini pentru a obţine rezultate bune pe termen lung.

 

 

Gemeni

Cu Luna în zona puterii personale şi a sufletului, astăzi ai ocazia să-ţi delimitezi foarte clar spaţiul vital şi să stabileşti pe cine primeşti în el şi în ce condiţii. E esenţial, acum, să ai grijă de tine şi de echilibrul tău, să te protejezi de energiile care nu-ţi sunt benefice. Pe de altă parte, este un moment bun pentru a planifică sau prioritiza nişte investiţii, consultându-te cu familia. Ai suficient simţ practic, încât să faci alegeri foarte bune pentru bunăstarea ta.

 

 

Rac

Pe tine, Luna în Fecioară te ajută să te foloseşti în mod inteligent şi eficient de informaţiile pe care le deţii, de resursele din imediata apropiere, de relaţii. Dibăcia cu care foloseşti cuvântul şi arta comunicării este calitatea ta forte astăzi şi te sprijină să vezi rezultate concrete într-un proiect. Este o zi bună pentru deplasări, negocieri, discuţii, întâlniri. Pe de altă parte, fii atent la revelaţiile şi mesajele subtile, căci sunt preţioase.

 

 

Leu

Pentru tine, ziua de astăzi, aflată sub influenţa Lunii în Fecioară, aduce claritate în ce priveşte exploatarea unor daruri în mod eficient. Cu alte cuvinte, astăzi ştii cum să te livrezi lumii, punând accent pe ceea ce ai mai valoros de oferit şi, în felul acesta, îţi poţi stabiliza segmentul financiar şi material. Când ai alegeri de făcut, fii atent cum te simţi cu fiecare dintre ele şi ai curajul să urmezi aceste sentimente.

 

 

Fecioara

Chiar dacă Mercur este încă în mişcare aparent retrogradă şi predispune la ajustări şi reformulări, mai ales în proiectele şi relaţiile tale, astăzi, contextul astralte sprijină să faci lumina într-o serie de activităţi şi iniţiative. Aşadar, foloseşte această energie pentru a sintetiza, clarifica şi alege. E esenţial să recunoşti faţă de tine ce direcţii merită atenţia ta în întregime şi ce e necesar să rămână acum în plan secund.

 

 

Balanţă

Cu Luna în Fecioara, eşti predispus la meditaţie, introspecţie şi izolare. Ai nevoie de linişte, de un spaţiu pe care să-l creezi special pentru tine, de companieconfortabilă. În acest context, e posibil ca astăzi să-ţi ruleze în minte tot ”filmul” ultimei perioade şi să înţelegi mai clar punctul în care te afli. Dacă te simţi ca la un final de etapă, oferă-ţi răgazul de a transmuta energia şi a te pregăti pentru un salt, pentru o etapă nouă.

 

 

Scorpion

Tu eşti ca o “locomotivă” pentru cei din jur, astăzi. Îi inspiri, îi însufleţeşti cu ideile pe care le împărtăşeşti, ai darul de a găsi aliaţii potriviţi în orice întreprinzi. Este o zi cu eficientă, claritate şi rezultate concrete. E important să ai încredere în viziunea ta şi să o faci cunoscută cu putere, însă fără a o impune cu orice preţ. E de ajuns să vorbeşti cu entuziasm despre proiectele tale şi să acţionezi din convingere, şi succesul este asigurat.

 

 

Săgetător

Luna în Fecioară activează zona puterii sociale şi carierei, oferindu-ţi suport în demersurile profesionale şi sociale. Este o zi potrivită pentru a te repoziţiona faţă de unele persoane cu autoritate şi pentru a-ţi consolida propria autoritate, fiind ferm în stabilirea unor limite pe care nu doreşti să le încalce nimeni. În plus, astăzi poţi descoperi noi mijloace de afirmare şi câştig financiar, dacă priveşti lucrurile în profunzime.

 

 

Capricorn

Te afli într-o perioadă aglomerată, cu multă zarvă în plan social, prin urmare simţi nevoia unei vacanţe sau măcar a unei ruperi de ritm. Pentru cei care se gândesc la vacanţă, astăzi e o zi excelentă pentru a o planifica. Pentru ceilalţi nativi, este o zi potrivită pentru trierea unor obiective, chiar a unor relaţii. Important este că acum chiar ştii ce vrei. De fapt, ai ştiut dintotdeauna, numai că acum o şi recunoşti.

 

 

Vărsător

Cum poţi face o relaţie să devină mai productivă? Care este calea potrivită prin care să foloseşti, în egală măsură, resursele tale şi pe alte celorlalţi? Iată întrebările cu care te poţi delecta astăzi. Găsind răspunsurile şi asumându-ţi un proces de transformare a unei relaţii, poţi obţine beneficii frumoase, atât spirituale cât şi materiale. Eşti în momentul stabilirii unui nou punct de echilibru în relaţii, mai ales acolo unde există bunuri în comun sau scopuri convergente.

 

 

Peşti

Cu Luna plasată în zona relaţiilor şi imaginii sociale, astăzi ai ocazia să te îndrepţi eficient către un obiectiv, formând echipa solidă cu o persoană inspirată de ideile tale. Sau poţi beneficia de consiliere din partea unui specialist sau a unei persoane cu experienţă în domeniul vizat. Oricum, succesul paşilor pe care-i faci se bazează pe abilitatea de a construi relaţii şi de a fi atent la toate mesajele pe care le primeşti.

×