x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 14 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 14 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

13 Dec 2012   •   18:08
Horoscop zilnic, vineri 14 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Luna este astăzi în zodia Capricornului şi îţi aduce încercări în zona carierei, a puterii. Şefii pun foarte multă presiune pe tine, au tot felul de solicitări, sunt foarte impozanţi, distanţi şi greu abordabili, ceea ce poate îngreuna colaborarea. Vezi-ţi de treabă şi acceptă orice provocare, căci dispui de o minte sprintenă şi poţi găsi soluţii dintre cele mai ingenioase.

Taur
Ţie, tranzitul Lunii prin Capricorn îţi activează zona studiilor superioare, a principiilor morale şi a idealurilor. Iei foarte în serios orice întreprinzi astăzi, te implici trup şi suflet şi pretinzi acelaşi lucru şi celor din jur. Poţi atrage, pe neaşteptate, situaţii delicate, prin care ai ocazia să îţi manifeşti compasiunea şi solidaritatea, iar acestea ar putea implica străini.

Gemeni

În cazul tău, Luna în Capricorn se oglindeşte în zona transformării şi regenerării. Trăirile tale interioare de astăzi sunt foarte intense, ai capacitatea de a pătrunde în esenţa lucrurilor şi eşti imposibil de abătut de la calea ta. Slăbeşte controlul, urmează-ţi intuiţia şi permite lucrurilor să se întâmple. Poţi rupe brusc legătură cu un prieten sau cineva din anturaj.

Rac
Susţinut de poziţionarea Lunii în Capricorn, proiectată în zona relaţiilor şi a parteneriatelor, azi eşti foarte hotărât şi poţi privi cu ochi limpezi la oamenii cu care eşti în contact. Profită de acest moment de luciditate pentru a-ţi evalua evoluţia socială şi profesională, iar în cazul în care nu te mai regăseşti pe acest drum, ascultă-ţi inima şi nu ezita să îţi croieşti o altă cale.

Leu
Stimulat de Lună în Capricorn, te dedici muncii, activităţilor de zi cu zi şi relaţiei cu colegii de muncă sau subordonaţii. Viziunea şi planurile tale se întind pe termen lung. Poţi tria acum activităţile şi parteneriatele care nu mai corespund principiilor sau idealurilor tale. Proiectele şi parteneriatele în care te implici sunt atent selectate şi se consolidează în timp.

Fecioară
Ţie, Luna în Capricorn îţi trimite influenţele în zona iubirii şi a copiilor. Ai tendinţa de a-ţi sonda inima până la cele mai profunde şi curate sentimente de care eşti capabil. Exteriorizarea trăirilor tale nu este foarte uşoară, şi este posibil să te manifeşti cu reţinere sau stângăcie. Poţi suferi o pierdere materială, dar se creează doar spaţiu pentru ceva mai bun.

Balanţă
Tu resimţi predispoziţiile tranzitului Lunii în Capricorn, cu precădere în zona familiei şi a căminului. Faci planuri pe termen lung în ceea ce priveşte amenajarea locuinţei. Componenţa membrilor familiei cu care locuieşti îşi poate modifica structura, fie cineva se mută în altă parte sau un nou membru s-ar putea instala la domiciliul tău pe neaşteptate.

Scorpion

Modul în care gândeşti şi comunici astăzi poartă amprenta Lunii în Capricorn. Te manifeşti cu sobrietate, profesionalism şi nu îţi place să îţi pierzi timpul cu lucruri mărunte. Eşti destul de autoritar, este posibil chiar să baţi cu pumnul în masă pentru a te face ascultat. Nu prea ai control asupra programului tău şi poţi fi luat prin surprindere de evenimentele de la muncă.

Săgetător
Tu resimţi tranzitul Lunii prin Capricorn în sectorul banilor obţinuţi din munca proprie şi al valorii personale. Eşti foarte creativ şi ingenios la ”inginerii” financiare, dar nu îţi asuma riscuri prea mari, căci rezultatele ar putea fi sub aşteptările tale. Alege calea înţelepciunii şi a prudenţei în ceea ce priveşte investiţiile financiare, fiind favorabile cele pe termen lung.

Capricorn

Luna e găzduită azi de zodia ta şi îşi pune amprenta asupra personalităţii tale. Ai putea lăsa impresia unui om impunător, chiar autoritar, prin atitudinea vehementă pe care o abordezi. Acasă sunt posibile discuţii încordate care pot aduce dezbinare în sânul familiei. Instalaţia electrică sau echipamentele electronice de la domiciliu îţi pot rezerva surprize.

Vărsător

Tu eşti predispus de Luna în Capricorn la introspecţie şi meditaţie, în izolare, ferit de ochii curioşilor. Trăieşti emoţii răvăşitoare şi foarte consumătoare energetic. Cufundă-te în conştiinţa ta, dă voie trăirilor să te pătrundă şi eliberează frustrările, pentru a le putea conştientiza şi vindecă. Dacă circuli cu maşina, fii atent la drum şi fii prudent în trafic.

Peşti
Modul tău de a socializa, de a te implica în activităţi de grup primeşte energie şi dinamism datorită tranzitului Lunii prin Capricorn. Adopţi o atitudine extrem de serioasă, iar prietenii sau cei din grupul din care faci parte trebuie să se supună dorinţelor tale, pe care le-ai putea exprima pe un ton ordonator. Fii cumpătat la cumpărături, evită cheltuielile exagerate.

________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic