x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 14 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 14 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

14 Iun 2013   •   09:00
Horoscop zilnic, vineri 14 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Ziua de azi confera tuturor pragmatism, disciplina si harnicie. Este o zi potrivita pentru activitati care cer atentie la detalii, indemanare si rabdare. Ni se ofera sansa de a face alegeri foarte bune, bazate in primul rand pe intuitie.

astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

________________________________________





BERBEC

Pentru tine, contextul astral de astăzi promite o zi frumoasă, cu bucurie de viaţă şi creativitate. Eşti foarte inspirat, ştii să faci conexiuni inteligente între informaţiile pe care le primeşti sau le deţii deja, să te foloseşti de conjuncturile favorabile, aşa că e un moment excelent pentru face alegerile pe care le-ai tot amânat până acum. Unii nativi au parte de succes şi strălucire, alţii trăiesc experienţe minunate alături de persoana iubită sau pur şi simplu se simt minunat în pielea lor.

TAUR
Luna în Leu şi aspectele ei armonioase vizează zona familiei, unde pot avea loc evenimente fericite. E posibil să ai ceva de sărbătorit împreună cu cei dragi, să primeşti o veste bună legată de locuinţă sau de o afacere, ori pur şi simplu trăieşti momente de armonie, echilibru şi bunăstare. O altă dimensiune este aceea a sufletului, care te cheamă să te conectezi la el, fiind atent la sentimentele tale. Reamintirea şi recunoaşterea puterii interioare e preţioasă, ajutându-te să manifeşti ceea ce simţi.

GEMENI
Luna plasată în Leu te ajută astăzi în toate interacţiunile cu cei din jur. Fie că e vorba de întâlniri de afaceri şi negocieri, fie că interacţionezi cu prieteni sau cunoştinţe, umorul şi farmecul personal deosebit fac din tine o companie agreabilă şi îţi aduc rezultate de excepţie în toate demersurile care ţin de comunicare. Puterea ta stă în cuvânt şi în măiestria cu care îl faci auzit şi cunoscut. De asemenea, abilitatea de a te folosi de mijloacele din imediata apropiere este un atu aducător de succes.

RAC
Ţie, Luna în Leu îţi aduce noroc în demersurile financiare şi te ajută să atragi prosperitatea prin diverse mijloace creative. E posibil ca întâlnirile secrete, accesul în cercuri restrânse sau pătrunderea unor înţelesuri profunde universale să te inspire şi să te ajute să identifici nişte metode noi de câştig. Te bucuri de experienţe revelatoare şi benefice, care îţi deschid mintea şi te ajută să-ţi conştientizezi valoarea, potenţialul şi resursele interioare.

LEU
Luna aflată în zodia ta se afla în relaţii armonioase cu zona prietenilor şi protectorilor, conferindu-ţi încredere, optimism, farmec în exprimare, curaj şi voinţă. Ori de câte ori Luna trece prin Leu, e bine să te concentrezi pe cine eşti, cum poţi să-ţi manifeşti individualitatea şi care e cea mai potrivită cale de a te exprima fără constrângeri şi limitări. Astfel, e posibil ca ziua de astăzi să fie bogată în idei, iniţiative, dorinţe, la care aderă cu uşurinţă şi alţii.

FECIOARĂ
Pentru tine, ziua de astăzi aduce bucurie interioară, linişte şi un sentiment de siguranţă pe care nu l-ai mai avut demult. Astăzi pur şi simplu ştii ce e de făcut şi care este calea cea mai bună de urmat, atât profesional cât şi în plan personal. De asemenea, primeşti confirmări ale alegerilor făcute în ce priveşte cariera. Cu toate acestea, nu e momentul să acţionezi, ci mai curând să observi, să strângi date, să sondezi interiorul pentru a găsi răspunsurile necesare.

BALANŢA
O zi minunată sub aspectul relaţiilor sociale, prietenilor şi aspiraţiilor. Astăzi te simţi inspirat să aduci ceva nou într-un proiect, să îţi revizuieşti aspiraţiile, să-ţi doreşti mai mult şi mai bine pentru tine. Ai susţinerea unor oameni de calitate, ai o mulţime de idei şi priveşti înainte cu optimism şi încredere. Interacţiunile cu oamenii, fie în cadru oficial, fie în context familiar, sunt de bun augur şi te ajută să capeţi încredere în ideile tale sau să-ţi revizuieşti filozofia de viaţă.

SCORPION
Ţie, ziua de astăzi îţi poate aduce satisfacţii de natură socială, profesională şi financiară. Astăzi ştii exact ce alegeri să faci, cum să te promovezi şi, mai ales, cum să obţii resursele necesare pentru proiectele tale. Este o zi a asumării succesului şi autorităţii, dincolo de temeri, stângăcie şi nesiguranţă. E timpul să renunţi la plângeri şi scuze şi să faci ce e de făcut pentru atingerea scopurilor tale. Cel mult poţi eşua, dar măcar va fi experienţa ta şi vei învăţa cu adevărat ceva din asta.

SĂGETĂTOR
Ţie ţi-e gândul la viitor. Contextul astral de astăzi îţi conferă entuziasm, optimism şi încredere, mai ales în ce priveşte dorinţele şi aspiraţiile tale. Este o zi potrivită pentru a-ţi hrăni visele, dar şi pentru a trasa o nouă direcţie în viaţa ta, măcar la nivel de conştiinţă. Activităţile cu public, demersurile juridice şi studiile înalte sunt bine susţinute astral şi aducătoare de satisfacţii. Dacă apar blocaje, fii sigur că-ţi sunt utile şi acestea. Dacă îţi vine o idee nouă, urmeaz-o fără ezitare.

CAPRICORN
Tu eşti răsfăţat astăzi. Fie primeşti un dar, fie ai acces la tot felul de câştiguri facile, fie ţi se fac favoruri când te aştepţi mai puţin. În orice caz, ai toate resursele la dispoziţie, indiferent că vorbim de un proiect profesional sau de planul personal. Nu trebuie decât să întinzi mâna şi să iei ce ţi se oferă, fiind convins că meriţi. Spre seară, fie înveţi ceva nou, fie eşti călăuzit de către un prieten pe drumul potrivit, fie îţi revizuieşti priorităţile.

VĂRSĂTOR
Te bucuri de succes, admiraţie, apreciere şi atenţie din partea celor cu care interacţionezi. Dacă te implici în activităţi cu public, primeşti aplauze la scenă deschisă. Dacă ţi-ai propus să începi o colaborare nouă, acum e momentul să negociezi termenii aceştia. Cu alte cuvinte, nimic nu-ţi stă în cale astăzi, dacă ştii ce vrei şi eşti dispus să renunţi la unele convingeri toxice sau la proiecţii pesimiste. E timpul să ”te livrezi” lumii aşa cum eşti, cu ce ştii şi poţi.

PEŞTI

În cazul tău, Luna în Leu aduce conjuncturi favorabile la locul de muncă. E posibil să primeşti veşti bune, să ţi se facă o propunere avantajoasă sau să culegi roadele muncii din ultima vreme. În orice caz, astăzi fii atent la tot ce se întâmplă în jur şi fii gata să foloseşti fiecare oportunitate. Spre seară, Luna în Fecioară aduce confirmările pe care le aşteptai, întărindu-ţi încrederea că eşti pe drumul cel bun. Pentru unii nativi, seara este un sfetnic bun şi îi ajută să găsească nişte soluţii pentru rezolvarea unei probleme parteneriale sau juridice.
_______________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×