x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 19 aprilie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 19 aprilie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

18 Apr 2013   •   19:44
astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 
________________________________________







Berbec
Dacă modul în care ai abordat lucrurile până acum se dovedeşte a fi fost neconstructiv, a venit vremea să priveşti totul dintr-un unghi nou. Astăzi s-ar putea să te simţi constrâns, limitat, încorsetat de tot felul de sarcini şi datorii, astfel că nevoia de independenţă şi libertate devine tot mai puternică. De aceea, dacă reuşeşti să te detaşezi de tot ce a fost până acum şi să iei în calcul noile idei şi iniţiative, ai şanse să-ţi recapeţi încrederea în tine şi entuziasmul.

Taur
Luna se află astăzi în Leu, în zona casei şi familiei. Contextul astral este provocator şi e posibil să genereze tensiuni în relaţiile cu cei dragi sau schimbări bruşte ale unor decizii ale acestora, pe care va fi nevoie să le gestionezi înţelept. Astăzi, cel mai greu este să fii flexibil şi adaptabil, însă, dacă reuşeşti să te plasezi în afara preconcepţiilor, convingerilor rigide şi judecăţilor, apar soluţii neaşteptate şi mijloace noi de soluţionare.

Gemeni
O zi cu tensiuni şi nemulţumiri în ceea ce priveşte locul de muncă, activitatea profesională şi relaţiile cu colegii. Orgolii mai vechi pot căpăta amploare astăzi, mai ales dacă îţi simţi ameninţată poziţia sau autoritatea. Soluţia cea mai bună în aceste condiţii este să te desprinzi de un mod vechi de gândire şi abordare, să renunţi la frică şi să fii dispus să abordezi totul într-un mod nou. Nu-ţi foloseşte să te agăţi de nişte convingeri rigide, dar îţi poate folosi nespus de mult să asculţi cu atenţie, să-ţi exprimi adevăratele intenţii şi să te orientezi către soluţii noi.

Rac
Piedicile şi stagnarea cu care te confrunţi în derularea unui proiect sunt un prilej bun pentru a te repoziţiona faţă de acesta. Cineva spunea că “într-o situaţie lipseşte doar ceea ce nu ai pus tu”, prin urmare, astăzi identifică ce poţi aduce nou în acel context de viaţă, ce poţi schimba, ce adevăruri e nevoie să fie spuse, fără ocolişuri şi fără a te chinui să salvezi aparenţele. Astăzi poţi să repolarizezi energia, chiar şi cu un singur cuvânt.

Leu
Eşti pus faţă în faţă cu opiniile şi percepţiile celor dragi, foarte diferite de ale tale. Probabil te simţi presat, constrâns, condiţionat în anumite situaţii prezente în viaţa ta. Pe de altă parte, e posibil să te vezi într-un punct în care ai mai fost şi în trecut, ceea ce înseamnă că ceva este de lămurit acolo. Aşadar, soluţia nu este să respingi tot ce e neconvenabil, ci să cauţi o cale nouă de abordare, fără a ocoli adevărul propriu şi fără a te abate de la valorile în care crezi.

Fecioară
Astăzi e necesar să faci un pas înapoi, indiferent de punctul în care te afli, mai cu seamă dacă în ultimele zile ai avut de gestionat tot felul de neînţelegeri, tensiuni şi blocaje în comunicarea cu cei din jur. Aşadar, fă un pas înapoi, pentru a putea privi detaşat la imaginea de ansamblu şi a înţelege rolul pe care aceste experienţe îl au acum în viaţa ta. Dacă faci asta, dacă eşti dispus să te dai la o parte şi să renunţi la un punct de vedere rigid, te poţi bucura de sprijin providenţial neaşteptat.

Balanţă
Luna se află în zona prietenilor şi aliaţilor. E posibil să constaţi că unii oameni pe care i-ai avut în preajmă nu au chiar cele mai bune intenţii, ba ţi-au mai provocat şi pierderi de tot felul. Partea bună în toate astea este că astăzi ţi se ia un val de pe ochi şi vezi realitatea într-un mod nou, iluminator. Iar asta poate transforma o tensiune într-o eliberare. Aşadar, fii gata să dai cărţile pe faţă, să spui ce simţi şi crezi, apoi să acţionezi în consecinţă.

Scorpion
Toată atenţia ta pare să se îndrepte către zona carierei, statutului social şi profesional. Ideile tale, foarte inspirate şi ingenioase, de altfel, par să se izbească de frici mai vechi sau de circumstanţele prezente, nu tocmai favorabile. Cu toate acestea, a venit vremea să ai încredere în viziunea ta. Mintea ta poate crea lucruri extraordinare, cu precădere în aceste zile, dacă o laşi şi dacă nu te fereşti de adevărurile pe care le scoate la iveală, despre tine şi despre alţii, chiar dacă acestea, odată descoperite, implică o schimbare de traiectorie.

Săgetător
Chiar dacă anumite contexte tensionate, prezente în viaţa ta de ceva vreme, par fără rezolvare, astăzi poţi găsi o portiţă de ieşire. Cercetarea atentă a unui cadru legislativ, a unor termeni contractuali sau a unor convingeri personale îţi poate aduce un moment “aha”, cu uimirea aferentă, de a nu fi văzut până acum acea soluţie. Doar deschide-ţi mintea şi sufletul către a primi inspiraţia necesară, fii atent la mesajele care ajung la tine şi fii gata să îmbrăţişezi o idee şi o viziune nouă.

Capricorn
Dacă ai urcat pe cineva pe un piedestal, dacă ai avut aşteptări mari de la el sau ai crezut că e mult mai bun decât tine, astăzi ai putea suferi din cauza dezamăgirii. De fapt, totul îşi are sursa în ceea ce ai aşteptat, ai gândit şi ai proiectat asupra celorlalţi, privându-i de dreptul firesc de a fi oameni ca şi tine. Aşadar, dincolo de dezamăgirea inerentă, caută înţelepciunea care ţi se dezvăluie în aceste experienţe şi las-o să te însoţească de acum înainte.

Vărsător
O zi în care imaginea şi autoritatea îţi pot fi afectate, mai ales în zona profesională, dar şi în faţa oamenilor apropiaţi. Cu alte cuvinte, cei din jur te pot vedea altfel decât până acum, îţi pot vâna greşelile, mai ales dacă te laşi mânat de un fals curaj în ceea ce priveşte rostirea adevărului. E o perioadă în care e esenţial să exprimi ce simţi, însă la fel de important e să fii atent la tonul şi cuvintele folosite. Aşadar, fără a te feri de adevăr, găseşte calea optimă pentru tine şi pentru ceilalţi prin care să-l exprimi.

Peşti
Dacă te întrebi de ce te-ai blocat, de ce unele proiecte profesionale stagnează, fiind învăluite în confuzie şi un sentiment acut de nesiguranţă, astăzi poţi afla răspunsuri valoroase în acest sens. De asemenea, ţi se poate deschide un nou culoar profesional, pe care ar fi bine să-l îmbrăţişezi, mai ales că vine la pachet şi cu beneficii materiale. Însă pentru asta e nevoie să renunţi la teama de viitor, de nereuşită sau chiar de succes. Şi poate că e nevoie şi de o observare atentă a gândurilor şi calităţii lor.



________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 



×
Subiecte în articol: horoscop zilnic