x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 22 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 22 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

22 Mar 2013   •   09:04
Horoscop zilnic, vineri 22 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
De astăzi, Venus se alătură celor trei planete prezente deja în Berbec (Soare, Marte, Uranus). Luna în Leu nu face decât să susţină acest “buchet” planetar, generând un spaţiu propice pentru creativitate, entuziasm, dorinţa de schimbare şi înnoire. Este o zi cu un potenţial fabulos, în care nativii Berbec pot avea idei minunate şi pot descoperi un nou culoar de exprimare de sine. Marte se întâlneşte cu Uranus la grad perfect, prin urmare schimbările pot fi spectaculoase.

Taur
Pentru tine, ziua de astăzi reprezintă punctul de plecare într-un puternic proces de transformare. Poţi descoperi care sunt limitele autoimpuse, care sunt contextele pe care nu ţi le mai doreşti în viaţa ta, la ce e necesar să renunţi pentru a te elibera şi ce ai nevoie să păstrezi şi să foloseşti în
continuare. E posibil ca agitaţia interioară să atingă cote greu de gestionat, aşa că respiraţia conştientă şi diverse alte mijloace de relaxare sunt binevenite.

Gemeni
Zona prietenilor, protectorilor, proiectelor şi aspiraţiilor este tot mai puternică, prin urmare, astăzi şi în zilele următoare, poţi vedea foarte clar cum o dorinţă devine realitate, prin mâna destinului acţionată de persoane care apar în locul potrivit, la momentul potrivit. Fie primeşti o propunere inedită, fie chiar tu eşti cel care iniţiezi cu curaj, un proiect la care ai tot visat. Cert este că barierele se dizolvă, iar tu nu mai eşti dispus să te laşi oprit, constrâns, blocat.

Rac
Segmentul carierei şi statutului socio-profesional primeşte o uriaşă infuzie energetică de la planetele din Berbec, bine susţinute de prezenţa Lunii în Leu. Unde mai pui că astăzi Marte îşi da mâna cu Uranus, în acelaşi punct al cerului astral, generând posibilitatea unui salt incredibil şi a unei schimbări de traiectorie profesională mult aşteptată. Cu alte cuvinte, astăzi se pot ivi oportunităţi minunate de creştere şi avansare, cu impact şi asupra segmentului financiar. Fii gata să-ţi expui talentele şi să le valorizezi.

Leu
Oportunităţi şi idei de zile mari se arată şi pentru tine. Luna se va afla în zodia ta, conferindu-ţi putere şi poftă de viaţă, planetele din Berbec ajută la depăşirea graniţelor atât mentale, cât şi fizice, iar conjuncţia Marte-Uranus poate deschide uşi de existenţa cărora nu ai ştiut până acum. E posibil să intri în contact cu o organizaţie străină, să apară ocazia unei călătorii, să vină veşti extraordinare sau, pur şi simplu, să ai revelaţii preţioase şi extrem de utile pentru creşterea şi evoluţia ta de acum încolo.

Fecioară
Ziua de astăzi poate aduce diverse favoruri şi avantaje prin intermediul unor oameni cărora le-ai făcut la rândul tău servicii în trecut sau care pur şi simplu cred în tine şi te admiră. În această perioadă beneficiezi de sprijin, chiar şi material şi financiar, prin urmare nu e nevoie decât să ştii să ceri. Resursele altora îţi sunt accesibile în diferite forme şi contexte. Cu toate acestea, e foarte important să laşi lucrurile să se aşeze de la sine, fără a-ţi forţa norocul şi fără a-ţi crea aşteptări.

Balanţă
Pentru tine este o perioadă a bătăliilor câştigate, a expunerii, schimbărilor în cadrul parteneriatelor. Planetele din Berbec aduc posibilitatea începerii unor colaborări noi, dar şi a unor rupturi. În orice caz, se pare că percepţiile celorlalţi în ce te priveşte se schimbă, aceştia venind în întâmpinarea ta cu fel de fel de propuneri. Unii nativi pot îmbrăţişa, brusc, un nou drum, un nou fel de a fi. Unii se decid, brusc, să se căsătorească, iar alţii să se elibereze din strânsoarea unor angajamente oficiale.

Scorpion
Zona muncii este cea care primeşte influenţa puternică a planetelor din Berbec în cazul tău. Poate fi o zi agitată, dar e vorba despre o agitaţie constructivă, căci multe se vor schimba în mediul de lucru în sens benefic. Sigur că e nevoie de curaj, mai ales că se arată oportunităţi nonconformiste, dincolo de ceea ce ştiai tu că e posibil să ţi se întâmple, care necesită responsabilităţi mari. Se pare că toate provocările din ultimele luni se distilează în putere, curaj, dorinţa de nou.

Săgetător
Excelentă zi, extraordinară perioadă! Toate planetele din Berbec îşi dau mâna pentru a aduce aer proaspăt de respirat, idei noi de explorat, riscuri de asumat, sentimente puternice de manifestat. Vin veştile pe care le aşteptai de atâta vreme, primeşti confirmări şi aprobări în urma unor demersuri iniţiate de mai mult timp. Răsar în faţa ta culoare noi de exprimare a individualităţii. Deşi acestea ar putea părea înfricoşătoare, sunt exact ce ai nevoie pentru a-ţi croi un viitor strălucit.

Capricorn
Ţie, în această zi, ţi se pun la dispoziţie resursele altora, beneficiezi de tot felul de favoruri şi avantaje, astfel încât să faci schimbările pe care le simţi şi doreşti cu atâta putere. Unii nativi îşi pot schimba radical stilul de viaţă, decorul în care trăiesc şi muncesc, componenţa familiei. Alţii decid să se rupă de un loc sau de nişte oameni, pentru a-şi recăpăta libertatea, realizând că s-au încorsetat singuri prin tot felul de acumulări materiale şi ataşamente.

Vărsător
Luna în Leu întreţine focul creativităţii şi inspiraţiei, magnetismul pe care-l exerciţi asupra celor din jur, bucuria de a-ţi împărtăşi ideile şi mesajul. Este o zi cu importante revelaţii, în care informaţiile circulă cu o viteză uluitoare, iar oamenii sunt extrem de receptivi la ce ai de spus. Pe de altă parte, nu este exclus să primeşti o propunere de asociere şi colaborare care te inspiră. Vărsătorii care scriu sau vorbesc în public pot avea succese nebănuite.

Peşti
Te afli în mijlocul unei perioade cu excelente oportunităţi de creştere, mai ales din punct de vedere material şi financiar. Prin dezvoltarea şi expunerea unor talente, printr-o conştientizare a potenţialului personal, acum ai ocazia să ieşi la rampă şi să arăţi ce poţi. Bineînţeles, pentru asta e nevoie să te evaluezi la adevărata valoare şi să încetezi să mai aştepţi salvarea de la cineva din afară. E timpul să declari ce vrei, să primeşti provocările şi să acţionezi după cum simţi.

Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

×