x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 29 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 29 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

28 Mar 2013   •   21:15
Horoscop zilnic, vineri 29 martie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Cu Luna în Scorpion, este o zi excelentă pentru a gândi o strategie de câştig sau de conservare a resurselor din prezent. Astăzi ai nevoie să ştii exact pe cine te poţi baza, pentru cât timp şi în ce condiţii. Se pot discuta termenii unui parteneriat şi se pot stabili nişte coordonate clare de colaborare. Este o zi bună şi pentru a te degreva de nişte datorii, administrând banii înţelept şi precaut. Găseşti soluţii în orice situaţie, dacă te ajuţi de intuiţie.

Taur
Astăzi beneficiezi de susţinere astrală, pentru a reevalua o situaţie tensionată din zilele anterioare. Ceva ce părea pierdut, poate o relaţie sau o colaborare, acum se poate clarifica, de pe o poziţie ceva mai înţeleaptă, precaută şi conservatoare. E foarte important să comunici clar şi concis în privinţa dorinţelor şi aşteptărilor tale, mai ales dacă miza este importantă. De asemenea, poate fi util să apelezi la consiliere din partea unui specialist.

Gemeni
Întreaga ta atenţie pare să fie îndreptată astăzi spre zona muncii şi a activităţilor de rutină. Luna îl întâlneşte pe Saturn în Scorpion, semn că e timpul să-ţi recâştigi autoritatea şi să-ţi delimitezi foarte clar atribuţiile. Pentru a obţine ce-ţi doreşti, e necesar însă să abordezi întregul context de la locul de muncă, în mod responsabil. Poţi cere ceva unui superior ierarhic, pentru că eşti ascultat şi girat cu încredere.

Rac
Pentru tine, este o zi de reinstaurare a puterii şi autorităţii. Veştile primite şi informaţiile la care ai acces te ajuta să capeţi o viziune mult mai clară în ce priveşte un proiect şi viitorul tău în general. Semne bune ziua are, mai ales dacă aşteptai un răspuns, o aprobare, o soluţie. De asemenea, dacă întreţii relaţii cu străinătatea sau ai de gând să stabileşti o strategie de urmat într-un proiect, această zi îţi oferă contextul optim, cu condiţia să eviţi compromisurile.

Leu
O zi potrivită pentru introspecţie, autoîngrijire, timp petrecut cu familia, activităţi casnice, eventual alcătuirea unei strategii de investiţii şi de protejare a resurselor existente, pe termen mediu şi lung. Este o zi excelentă pentru a renunţa la un viciu sau la unele obiceiuri dăunătoare. Pentru decizii importante, cât şi pentru regăsirea echilibrului atât de necesar, familia este cea care te poate sprijini.

Fecioară
O zi axată pe comunicare directă, clară, concisă şi onestă. Luna îl întâlneşte pe Saturn în Scorpion şi trimite influenţe benefice către planetele din zona imaginii publice şi parteneriatelor, prin urmare, astăzi eşti invitat să-ţi reinstaurezi integritatea în faţa unei persoane importante din viaţa ta, mergând pe firul adevărului tranşant. Poţi avea parte de reconcilieri în cadrul unor relaţii, însă pentru asta e necesar să renunţi la control, să fii atent la detalii şi la mesajele care vin spre tine.

Balanţă

O zi numai bună pentru a-ţi face monetarul. E timpul să-ţi revizuieşti atitudinea faţă de bani fiind ceva mai precaut în ce priveşte cheltuielile, să stabileşti priorităţi pe care să le respecţi, să găseşti soluţii pentru a reduce pierderile şi a-ţi securiza veniturile. E posibil să iei în calcul o învestiţie substanţială, iar pentru asta e necesar să schimbi strategia administrării resurselor materiale, începând din acest moment.

Scorpion
Astăzi eşti pe post de legiuitor. Având în vedere că nu eşti mulţumit de o serie de rezultate din viaţa ta, mai ales în ce priveşte un proiect, e timpul să schimbi macazul. Nu să părăseşti terenul de joacă, ci să schimbi regulile jocului. Cert este că nu prea mai laşi loc de echivoc şi eşti gata să abordezi lucrurile cu mai multă responsabilitate şi seriozitate, luând frâiele în propriile mâini şi prinvind lucid acţiunile trecute. Acum îţi sunt clare nevoile şi chiar poţi lua măsuri înacest sens.

Săgetător
O zi a revelaţiilor profunde şi a răspunsurilor venite în urma întrebărilor pe care ţi le-ai adresat în mod repetat, în ultima vreme. O dată cu conştientizarea şi recunoaşterea unor limitări şi constrângeri, astăzi realizezi şi ce e de făcut pentru a depăşi nişte inhibiţii şi a distila nişte frustrări, în curaj, înţelepciune şi putere. Este momentul să te confrunţi cu consecinţele unor alegeri, să vezi cercul vicios în care te tot învârţi de ceva vreme. Dar de data asta vezi şi portiţele de ieşire, cu ajutorul cuiva drag din familie.

Capricorn

Luna în Scorpion îţi stimulează dorinţa de a reconstrui unele relaţii de prietenie, mai ales dacă în ultimele zile au avut loc neînţelegeri şi tensiuni în cadrul acestora. Astăzi se pot reitera discuţii, cu cărţile pe faţă şi cu dorinţa, de ambele părţi, de a reînnoi legăminte şi afinităţi. În plus, ziua de astăzi este exact ceea ce ai nevoie pentru a-ţi tria relaţiile, dar şi proiectele. Cert este că nu mai accepţi pierderile de energie inutile. Vrei să ştii în ce te implici şi de ce.

Vărsător
Zona autorităţii şi puterii primeşte astăzi influenţa Lunii în Scorpion. Aspectele fiind armonioase, îţi conferă susţinerea necesară pentru a reconfirma o poziţie, un statut, o funcţie. Este momentul potrivit pentru a-ţi asuma responsabilităţi, pentru a te aşeza în fruntea unei echipe şi a coordona un proiect. Succesul este asigurat, doar dacă ai curajul să te expui şi să-ţi asumi un drum, nu uşor, dar necesar creşterii şi evoluţiei tale.

Peşti
Te afli într-o perioadă importantă a acestui an, prin urmare, mai ales astăzi, fii atent la mesajele primite, la informaţiile care-ţi ajung la urechi sau în faţa ochilor, la oamenii care se ivesc în calea ta. Astăzi se poate contura clar un drum, se pot tria unele dorinţe şi aspiraţii, îţi poţi recâştiga încrederea şi siguranţa că eşti pe calea corectă. E posibil ca, pentru a atinge un obiectiv, să constaţi că mai ai nevoie de nişte studii sau de o specializare.




___________________________
astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de
www.astrocafe.ro



×
Subiecte în articol: horoscop zilnic