x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 29 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 29 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

28 Noi 2013   •   21:07
Horoscop zilnic, vineri 29 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Astăzi eşti într-o dispoziţie hiperemoţională. Acasă vrei să fii înconjurat de membrii familiei, să petreceţi cât mai mult timp împreună, să fii susţinut şi înţeles. Problemele apar atunci când nu eşti atent la nevoile şi părerile celorlalţi, putând apărea conflicte din senin, vorbe spuse la nervi, pe care apoi le regreţi. În carieră, nu te teme de schimbările de direcţie dar nu lua decizii pe încredere, verifică înainte orice ofertă. Călătoriile îţi pot aduce contacte cu persoane influente.

Taur
Încărcătura emoţională se face simţită mai ales la locul de muncă, în relaţiile cu colegii. Nu te lăsa afectat de vorbele celorlalţi, încearcă să-ţi păstrezi calmul şi să nu dai curs provocărilor. Temperează-ţi pornirea de a lua decizii la nervi. Sunt favorizate în schimb toate formele de studiu, comunicarea atât verbală cât şi în scris decurgând abil şi ingenios. Dacă desfăşori activităţi pedagogice, îţi va fi apreciată transmiterea însufleţită a mesajelor şi spiritul motivaţional.

Gemeni
Din dorinţa de a fi pus la punct cu noile tale preocupări sau hoby-uri cu care îţi ocupi timpul, eşti tentat să faci excese financiare pe care apoi să le regreţi. Această moderaţie se recomandă şi în investiţii, alegând variante sigure, verificate în timp. Relaţiile sunt şi ele în prim-plan, ai o dispoziţie romantică şi eşti mai atent la menţinerea echilibrului, a armoniei în cuplu. De asemenea, poţi să dedici mai multă atenţie copiilor, petrecând mai mult timp împreună.

Rac
Azi doreşti să te răsfeţi mai mult ca de obicei, să petreci mai mult timp acasă împreună cu cei dragi şi să depănaţi amintiri. Nici indulgenţele culinare probabil că nu vor lipsi, nimic grav dacă nu te-ai apucat de vreo cură de slăbire! Se pune în discuţie şi oficialiazarea unei relaţii, asumarea unui angajament, dar partenerul nu este prea entuziast. În sfera profesională ai mai multă energie şi uimeşti prin soluţiile originale pe care le găseşti la orice problemă.

Leu
Eşti în continuare mai tot timpul pe drumuri, eşti plin de viaţă şi te bucuri din plin de ea, întâlneşti oameni noi. Există şi un aspect provocator al acestor interacţiuni, acela de a trebui să fii de un real ajutor pentru alţii, de a da curs unei acţiuni caritabile şi de a fi consecvent în aceste acţiuni. La sfârşitul zilei însă, toată această agitaţie va fi percepută ca o adevărată lecţie de compasiune. Poţi încerca cu succes terapii alternative pentru eliberarea de vechi tipare emoţionale.

Fecioara
Este o zi favorabilă pentru a discuta împreună cu rudele despre proiecte comune cu bătaie lungă de acţiune. Ai destulă energie pentru aceste demersuri, analizezi totul până la ultimul detaliu, totuşi încearcă să nu te ambalezi mai ales când vine vorba de bani, pentru că s-ar putea lăsa cu dureri de cap la propriu. În dragoste, eşti destul de pretenţios, nu mai eşti dispus să accepţi orice şi visezi la un partener de modă veche şi la gesturi teatrale de afecţiune.

Balanţă
Provocările din sfera carierei continuă şi astăzi dar dispoziţia ta puternic emoţională te-ar putea afecta, aceasta fluctuează pe tot parcursul zilei şi ai putea avea ieşiri temperamentale, total necaracteristice. Încearcă să laşi deciziile importante pentru o altă zi. Poate ar fi mai indicat să petreci mai mult timp în compania cuiva din familie sau cu cineva cu care te simţi comfortabil, să vizionaţi un film vechi, să discutaţi la un ceai despre o carte bună.

Scorpion
Nu prea ai energie pentru zona socială dar ziua este favorabilă acţiunilor creative. Poţi aborda cu uşurinţă subiecte profunde şi le poţi exprimă foarte bine şi înscris. De asemenea, poţi lucra cu tine spre a conştientiza mai bine care sunt atuurile personale şi la creşterea încrederii de sine. În aspectele legate de legislaţie, şansa pare a fi de partea ta, pot apărea oameni străini care să îţi susţină cauza dar vei fi contrariat dacă să ai sau nu încredere în ei.

Săgetător
Eşti în continuare dornic de contacte interumane, simţi nevoia să fii în lumina reflectoarelor şi ai o atitudine încrezătoare şi noncomformistă. Prietenii se pot baza pe tine. Eşti dispus să fi cheltuitor pentru a obţine confortul dorit, dar găseşti resursele de a face rost de banii necesari. Nu scăpa însă din vedere că obiectele materiale achiziţionate nu-ţi pot satisface dorinţa de putere şi control. În dragoste, eşti atras de persoane mai altfel, puţin neobişnuite.

Capricorn
Te simţi fermecător, vrei să atragi priviri asupra ta şi astăzi părerea celorlalţi despre tine contează mai mult. Te remarci printr-o exprimare manierată, elegantă, rafinată. În sfera relaţională ştii clar ce îţi doreşti – un partener stabil, de încredere şi acum este o perioadă când ai putea oficializa relaţia. Însă, nu face compromisuri prea multe şi distanţează-te de relaţiile fără viitor. În compania prietenilor, savurezi dezbaterile interesante, constructive şi îţi displac contactele superficiale.

Vărsător
Şi astăzi continuă activităţile intelectuale, eşti atras de metafizică sau zona spirituală, dar există riscul de a te risipi pe mai multe planuri. Interacţionezi bine cu colegii de muncă, iar în cercurile pe care le frecventezi eşti apreciat şi respectat pentru ideile şi viziunea originale. Pe plan relaţional, eşti mai reţinut în exprimarea emoţiilor. Îţi pot ieşi în cale persoane faţă de care să te simţi atras într-o manieră karmică sau care au nevoie să fie ajutate de tine.

Peşti
Azi sunt favorizate relaţiile afective şi există posibilitatea ca o veche prietenie să se transforme într-o relaţie amoroasă, iar acest lucru pare firesc deoarece aveţi aceleaşi gusturi, urmăriţi aceleaşi scopuri. Intensitatea emoţională creşte şi sunt de evitat manifestările de posesivitate sau gelozie. La serviciu, eşti încrezător în forţele proprii, îţi este recunoscută munca întreprinsă şi poţi găsi modalităţi originale de creştere a surselor de venit, dar nu risca inutil.

Ana Ozsvath  www.astrocafe.ro
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________


×