x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 1 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 1 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

31 Ian 2013   •   17:52
Horoscop zilnic, vineri 1 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Berbec
Astăzi nu prea îţi place singurătatea, cauţi să te însoţeşti fie cu persoana iubită, fie cu alţi oameni care te inspiră, din anturaj. Percepi şefii ca fiind autoritari şi poate chiar cu tendinţe dictatoriale pe alocuri, ceea ce îi face greu de tolerat. Din cauza tensiunilor create, poţi alege să urmezi o altă cale în carieră sau pur şi simplu să rupi legăturile profesionale actuale.

Taur
Modul în care munceşti şi îţi construieşti activităţile acestei zile, pot primi mai multă prospeţime, datorită dizolvării unor prejudecăţi sau convingeri care te limitau să vezi soluţiile pe care o bună cooperare la locul de muncă le-ar putea aduce. Poziţia ta socială şi profesională este consolidată de tranzitele astrale actuale, aducându-ţi recunoaştere publică şi autoritate.

Gemeni
Astăzi ai tendinţa de a te uită în ograda vecinului, de a trage cu ochiul la posesiunile sau beneficiile celorlalţi şi poate nu condus de cele mai bune intenţii. Renunţă la aşteptări, fii receptiv. Şi recunoscător pentru ceea ce viaţa îţi oferă. Îţi recomand să urmezi sfatul persoanei iubite, căci te poate ghida către echilibrul interior atât de mult dorit.

Rac
Tu manifeşti o fire emotivă, retrasă, poate chiar puţin temătoare când vine vorba despre a socializa. Ai tendinţa de a te retrage în carapacea ta, în intimitatea căminului care îţi conferă protecţie şi confort. Se pot crea premisele demarării unei afaceri în colaborare cu un membru al familei sau pentru revendicarea unei moşteniri sau alt bun de patrimoniu.

Leu
Tu te remarci astăzi graţie ideilor foarte profunde pe care le împărtăşeşti, dar pe care le-ai putea comunica într-un mod foarte tranşant, dur, dornic să tai răul de la rădăcină. Eşti intransigent la serviciu şi ai putea aplica chiar sancţiuni celor care insistă să iasă din cuvântul tău. Ai putea bate palma cu un partener neconvenţional sau pe un proiect de anvergură.

Fecioară
Tu ai putea conştientiza astăzi strădaniile tale din ultima perioadă de a activa o latură creativă a ta şi de a o exploata în folosul tău, poate chiar ca şi sursa principală de venit. Acum poţi schimba macazul şi ai putea alege să transformi un hobby într-o profesie, din care ai putea câştiga bani frumoşi dar nu fără strădanie. Tot ce semni acum vei culege din abundenţă.

Balanţa
În decursul acestei zile, tu ai tendinţa de a înclina balanţa în favoarea ta, prin atitudinea şi prin faptele tale. Manifeşti un spirit surprinzător de independent şi poţi alege să rupi ataşamente profunde faţă de părinţi, de rădăcini sau de trecut. Relaţia cu persoana iubită capătă strălucire, îţi menţine viu interesesul şi îţi dă o doză aparte de optimism şi încredere.

Scorpion

Stimulat de tranzitele astrale de astăzi, tu îţi cauţi echilibrul şi pacea interioară cufundat în sinele tău, în intimitatea propriilor gânduri, temeri ori revelaţii. Este o zi potrivită pentru reculegere într-un lăcaş de cult, prin meditaţie sau rugăciune, căci mentalul tău este foarte activ şi ai putea simţi nevoia de linişte. Familia sau domiciliul sunt refugiul ideal pentru tine.

Săgetător
Tu te laşi uşor absorbit de situaţiile de viaţă ale prietenilor sau ale celor din anturaj şi ai tendinţa de a-i pune pe ceilalţi pe primul loc, neglijând poate aspecte importante din viaţa ta. Un prieten ţi-ar putea solicita cu împrumut o sumă importantă de bani. Menajează-te mai mult, fii mai atent la tine, relaxează-te şi bucură-te de o carte bună sau de o plimbare.

Capricorn
Relaţiile cu şefii sau cu autorităţile ar putea fi destul de greu încercate de unele evenimente pe care le ai de gestionat astăzi. Manifeşti o fire extrem de vehementă, pare că ţi-a ajuns cuţitul la os şi nu mai accepţi nici o formă de compromis. Exprimă-ţi punctul de vedere, dar fii diplomat şi fă-o de o manieră paşnică, binevoitoare şi privind cu încredere spre viitor.

Vărsător
Vrei, nu vrei, astăzi ţi-ar putea fi dat să te confrunţi cu unele frici, fobii sau complexe pe care poate încercai să le ascunzi chiar şi faţă de tine însuţi. Partea bună a acestui tranzit astral este conştientizarea, deschiderea unui culoar de lumină, pentru evoluţia ta. Ai prilejul să te descoperi pe tine însuţi, de a străluci într-o nouă lumină, construindu-ţi o nouă identitate.

Peşti
Sub acest tranzit astral, tu eşti provocat să îţi revizuieşti şi să reconfigurezi colaborările, asocierile sau parteneriatele în care eşti implicat. Ai putea simţi să faci o schimbare majoră, de mare impact în ceea ce priveşte anturajul sau organizaţiile în care acţionezi. Este posibil ca direcţia de urmat să nu îţi fie foarte clară, să nu îţi dai seama cu uşurinţă ce ţi-ar plăcea să faci.
________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic