x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 4 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 4 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

03 Ian 2013   •   18:22
Horoscop zilnic, vineri 4 ianuarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Luna trece astăzi în zodia Balanţei şi îţi activează dorinţa de companie, de pace şi armonie în relaţii sau parteneriate. Se pot produce rupturi bruşte, în special în ceea ce priveşte parteneriatele profesionale. Deşi ai tendinţa de a opune rezistenţă acestor schimbări, permite noilor parteneriate să prindă contur. Priveşte cu optimism spre viitor.

Taur
În cazul tău, Luna în Balanţă îşi pune amprenta asupra modului în care munceşti şi te organizezi. De voie, de nevoie, evenimentele care se produc te determină să inovezi şi să faci lucrurile altfel decât erai obişnuit. Poţi atrage evenimente prin care să îţi manifeşti compasiunea, dar pot aduce cu ele revelaţii de preţ, care îţi lărgesc conştiinţa şi prin care te eliberezi de unele inhibiţii sau frici.

Gemeni
În ceea ce te priveşte, Luna în Balanţă, prin aspectele în care este implicată, poate aduce tranformarea sau reconfigurarea parteneriatelor în care eşti implicat, fiecă este vorba despre parteneriate profesionale sau partenerul de viaţă. Poţi simţi că păşeşti în afara grupului sau organizaţiei în care activezi sau pot fi alţii care decid să fii exclus. Mişcă-te şi păstrează-ţi zâmbetul caracteristic.

Rac
Ţie, Luna în Balanţă îţi activează axa familie-carieră şi atrage schimbări de parteneriate sau colaborări. Te-ai putea trezi subit că raportezi la un alt şef şi, implicit, modul în care te raportezi la autorităţi va trece printr-un proces de reconfigurare. Poţi păşi într-un alt cerc de interese şi ţi se dă acces la alte resurse, avangardiste şi originale. Manifestă-ţi calităţile artistice şi de bun diplomat.

Leu
Evenimentele pe care le ai de gestionat astăzi sunt atât de surprinzătoare, încât pur şi simplu nu ştii ce să faci. Observă şi nu te grăbi să acţionezi. Dispui de o intuiţie foarte bună şi îţi recomand să te laşi ghidat de ea, căci gândirea raţională nu îţi este de prea mare folos acum. Oricât de mult te străduieşti, nu reuşeşti să ai control asupra programului tău, aşa că adaptează-te din mers.

Fecioară
Tu eşti vizat de tranzitul Lunii prin Balanţă în zona banilor proveniţi din munca proprie. Poţi trăi sentimentul că ”ce iei pe mere dai pe pere”, dar nu opune rezistenţă fluxului, primeşte şi dăruieşte resursele de care dispui, aşa cum o dictează evenimentele zilei. Evită măsurătorile sau certurile pentru bani. Ai încredere că ce este al tău este pus deoparte şi poţi accesa tot ce îţi este necesar la momentul potrivit.

Balanţă

Ţie pare să îţi fie dat să te confrunţi cu evenimente neprevăzute, care au implicaţii asupra casei sau a familiei. Structura sau numărul membrilor familiei s-ar putea modifica prin venirea sau plecarea cuiva. Ambianţa de acasă şi spaţiul în care locuieşti sunt în reconfigurare. Manifeşti o fire egocentrică, ce îşi vede doar propriul interes, dar ai grijă să nu îţi pierzi partenerul de viaţă pe drum.

Scorpion
Sensibilitatea, emotivitatea şi atenţia sporită la nevoile celorlalţi te-ar putea implica în conflicte puternice şi nejustificate. Vezi-ţi de treburile tale şi lasă-i pe ceilalţi să îşi rezolve singuri problemele, atât timp cât nu îţi solicită sprijinul. Izolează-te dacă aşa simţi, căci tumultul din jurul tău ţi-ar putea da o stare de agitaţie şi stres. Rămâi în zona armoniei şi echilibrului, chiar dacă fierbi în interior.

Săgetător
În cazul tău, Luna în Balanţă intensifică activităţile sociale. Chiar dacă ai deja planuri de distracţie, biletele la spectacol sunt gata cumpărate şi întâlnirea stabilită din timp cu prietenii, nu ştii până în ultima clipă dacă reuşeşti să ajungi sau te-ai putea răzgândi în ultimul moment. Petreci mult timp pe drumuri şi probabil te angrenezi în noi contracte sau noi parteneriate profesionale sau chiar afective.

Capricorn
Ziua de astăzi va fi probabil una memorabilă, căci este plină de evenimente care mai de care mai neprevăzute. La serviciu eşti solicitat din toate părţile. Fii calm, respiră intens şi tratează solicitările pe rând. Nu recurge la autoritate sau agresivitate pentru rezolvarea situaţiilor delicate, căci ţi s-ar putea răspunde cu aceeaşi monedă. Acasă ai putea fi nevoit să faci faţă unor reparaţii la instalaţia electrică sau aparatura electronică.

Vărsător
Luna în Balanţă activează zona călătoriilor în străinătate şi a filosofiei de viaţă. Planurile tale de călătorie s-ar putea reconfigura într-o clipită. Faci multe drumuri pe distanţe scurte, dar al căror rezultat nu se ridică la nivelul aşteptărilor tale. Eşti nemulţumit de modul în care decurg lucrurile, experienţa ta de viaţă pare să nu îţi fie de mare ajutor şi ai putea aluneca pe o pistă pesimistă.

Peşti
Având Luna în Balanţă proiectată în zona transformării, regenerării şi a banilor proveniţi ca urmare a muncii prestate în colaborare, tu eşti foarte corect când vine vorba despre împărţirea drepturilor şi obligaţiilor. Te-ai putea confrunta cu opozanţi puternici, care împărtăşesc o viziune diferită şi care ar putea reuşi să îşi impună punctul de vedere. Nu este exclus să hotărăşti subit să părăseşti grupul în care activezi.

________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic