x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 4 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 4 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

03 Oct 2013   •   20:21
Horoscop zilnic, vineri 4 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Luna Nouă în Balanţă, destul de provocatoare, este un prilej de a schimba ceva în relaţiile tale. Dacă relaţia ta de cuplu este deja fisurată, nu este exclus să iei nişte decizii importante, cum ar fi să o rupi radical sau să o aşezi pe noi coordonate. E posibil să afli lucruri suprinzătoare de la sau despre partener. De asemenea, este un moment potrivit pentru a tria nişte colaborări, asocieri, parteneriate.

Taur
E posibil ca în această perioadă să simţi că întreg universul stă pe umerii tăi. Responsabilităţile pe care ţi le-ai asumat sunt resimţite acum ca nişte adevărate corvezi, motiv pentru care simţi o nevoie acută de a schimbă radical nişte lucruri în ce priveşte activitatea profesională, sănătatea, obiceiurile, stilul de viaţă în general. E momentul să te relaxezi, să faci un pas în lateral şi să priveşti imaginea de ansamblu. Apoi, lasă intuiţia să-ţi indice alegerile de făcut.

Gemeni

O Luna Nouă în Balanţă destul de provocatoare, mai ales în ce priveşte relaţia afectivă. E posibil că acum să pui piciorul în prag şi să ceri clar şi răspicat, ceea ce îţi doreşti sau ţi se cuvine. În următoarele săptămâni, relaţiile se pot reconfigura, un proiect nou poate începe, altele care nu mai rezonează cu tine sunt lăsate în urmă. E momentul să hotărăşti care sunt talentele pe care doreşti să le valorifici şi să le explorezi mai mult, dar şi care sunt sentimentele pe care nu le-ai manifestat până acum.

Rac
Luna Nouă în Balanţă activează zona familiei, casei şi patrimoniului. E posibil ca astăzi să ajungi la limita răbdării în ce priveşte constrângerile şi condiţiile impuse de cei din jur. Simţi o nevoie lăuntrică puternică să te eliberezi de emoţii toxice sau relaţii complicate. Se pare că ceea ce te mobilizează, în deciziile p ecare le vei lua în următoarea perioadă, este respectul de sine şi dorinţa de libertate. Compromisurile nu mai au loc în viaţa ta, vrei să primeşti respectul cuvenit de la ceilalţi şi să ţi se întoarcă gesturile generoase.

Leu
Ceva în modul de a comunica cu cei din jur se poate schimba în următoarele săptămâni. Nu mai eşti dispus să faci compromisuri, le spui tuturor exact ce crezi şi simţi, fără să te preocupe că te-ar putea judeca, eşti hotărât să faci exact ce simţi şi când simţi. Unele relaţii se pot rupe, altele pot începe. De asemenea, pot apărea surprize legate de călătorii sau documente, aşa că e necesar să fii flexibil şi să găseşti mereu soluţiile potrivite şi, eventual, rutele ocolitoare.

Fecioara
Ziua de astăzi poate aduce surprize legate de zona financiară. Priorităţile se redefinesc, căpătând noi valenţe şi coordonate. Pot apărea cheltuieli neprevăzute sau te gândeşti serios să schimbi sursa de venit, făcând ceva nou, care te inspiră mai mult şi ţi se potriveşte cu adevărat. Poate fi un moment de cotitură, în care eşti cumva forţat de împrejurări să-ţi explorezi mai îndeaproape calităţile şi talentele şi, astfel, să descoperi noi posibilităţi de creştere şi evoluţie.

Balanţă
Luna Nouă în zodia ta te provoacă să-ţi redefinesti priorităţile, imaginea, personalitatea. Devii mai atent la nevoile şi dorinţele tale, începi să emiţi semnale clare legate de ceea ce-ţi doreşti să se schimbe în viaţa ta, eşti mult mai tranşant în comunicare şi relaţii. Poţi avea parte şi de surprize în zona relaţiilor şi parteneriatelor. Poate cineva doreşte să se retragă dintr-o colaborare sau, pur şi simplu, îţi face mărturisiri surprinzătoare. Ia totul aşa cum este şi foloseşte orice informaţie sau experienţă în favoarea ta.

Scorpion
Pentru tine, este o zi a interiorizării, izolării, meditaţiei. Multe răspunsuri ţi se vor revela astăzi, dacă îţi acorzi timp pentru tine şi eşti dispus să te uiţi cu sinceritate la consecinţele unor alegeri trecute. Vei şti pe ce drum să păşeşti în zona profesională şi ce e de vindecat în interior pentru a-ţi asuma schimbările care urmează. Totul începe din interior, aşa că este un moment bun pentru a-ţi lansa intenţiile în Univers.

Săgetător
Iată o zi în care ai sentimentul că nimic din ce vezi în jur nu mai e în acord cu ţine. Te uiţi la relaţiile de prietenie şi ţi se par nepotrivite, aspiraţiile pe care le aveai până acum nu mai corespund noilor convingeri, iar asta te determină să faci nişte schimbări radicale în acest sens. E timpul să dezvălui intenţiile ascunse ale unor oameni din anturaj, să recunoşti adevărul de care te-ai ferit, să te uiţi la ce poate fi transformat profund în viaţa ta.

Capricorn
Schimbări radicale se anunţă mai ales în zona carierei, popularităţii, statutului profesional. Păstrează-ţi credinţa şi uită-te cu sinceritate la ce-ţi doreşti şi-ţi place cu adevărat să faci de acum încolo. Nu-ţi face probleme din punct de vedere al resurselor materiale, pentru că te bucuri de sprijin din acest punct de vedere. Important, acum, este să îţi clarifici nişte parteneriate şi colaborări, cu cărţile pe faţă.

Vărsător
Viitorul tău se poate reconfigura complet prin schimbări făcute acum. Schimbarea convingerilor şi atitudinii, a filozofiei de viaţă şi aspiraţiilor este aproape inevitabilă. Şi în sfera profesională, la locul de muncă, există premisele unor schimbări. Sprijinul vine dinspre partenerul de viaţă şi alte persoane cu care ai colaborări serioase. În altă ordine de idei, e posibil să apară surprize în ce priveşte călătoriile, mijloacele de transport, comunicarea şi documentele.

Peşti
Luna Nouă în Balanţă activează zona transformărilor, dar şi a resurselor altora. Astăzi ai putea avea trăiri foarte intense, resimţite ca nişte crize interioare. Acestea nu sunt decât nişte semnale că e momentul să schimbi ceva în viaţa ta. Poate să renunţi la nişte aşteptări, la control, la o relaţie etc. Pe de altă parte, pierderile materiale care pot surveni te atenţionează că e momentul să-ţi revizuieşti atitudinea inclusiv faţă de bani şi bunuri materiale, să devii mai relaxat în privinţa asta.
 
Astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×