x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 5 aprilie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 5 aprilie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

04 Apr 2013   •   20:51
Horoscop zilnic, vineri 5 aprilie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Berbec
Excelentă zi pentru afirmare, expunerea unor idei progresiste, găsirea unor aliaţi pentru proiectele tale. Priveşti spre viitor cu mai multă seninătate, eşti gata să îmbrăţişezi o viziune nouă, nonconformistă. Nu mai poţi da vina pe circumstanţe şi pe oamenii din jur, pretextele nu mai stau în picioare. E timpul să te ridici, să te aşezi pe drum şi să mergi. Ceva nou şi frumos te aşteaptă, dar pentru asta e nevoie să-ţi asumi riscuri şi să faci schimbările potrivite.

Taur
Luna în Vărsător aduce în prim plan, oportunităţi pe care nu le-ai văzut până acum, în ce priveşte cariera şi afacerile. Ai ocazia astăzi să vezi la ce ţi-au folosit stagnarea, frământările, blocajele din ultima vreme. Reuşeşti să extragi beneficii din toate acestea, dacă renunţi la plângeri, victimizare şi pesimism. Lasă trecutul în urmă şi priveşte totul în perspectivă. O şansă de afrimare şi câştig se poate ivi astăzi, dacă eşti dispus să ieşi din zona de confort.

Gemeni

Dintr-odată, norii care ţi-au întunecat privirea şi mintea în ultima perioadă dispar. Îţi devine mult mai clar ce vrei, care este drumul potrivit, ce fel de viitor îţi doreşti şi cum să ajungi în punctul la care aspiri. Atenţie la informaţiile accesate astăzi, la cuvintele pe care le auzi, la mesajele primite prin intermediul conversaţiilor, cărţilor, filmelor sau al altor surse de informare. Totul are un sens, totul se leagă, sincronicităţi extraordinare ţi se revelează. Doar ascultă şi priveşte cu atenţie.

Rac
Pentru tine este o zi a întorsăturilor de situaţie, în sens favorabil, în ce priveşte aria profesională, afacerile, afirmarea socială. Te poţi afla în locul potrivit, la momentul potrivit, şi poţi fructifica din plin o şansă care ţi se oferă astăzi, un favor apărut parcă de nicăieri. Norocul vine prin intermediul partenerului de viaţă (un sfat inspirat, o ideie, crearea spaţiului necesar în care să te manifeşti) sau al unui partener de afaceri (o mână întinsă, o uşa deschisă, o trambulină aşezată în cale, un favor, susţinere).

Leu
O zi veselă, optimistă, senină! Luna în Vărsător şi aspectele formate cu planetele din Berbec şi cu Jupiter din Gemeni creează un spaţiu al creativităţii, originalităţii, inspiraţiei. Astăzi, ideile şi viziunea ta permeabilizează şi cele mai ostile medii, atitudini, păreri. Te bucuri de apreciere şi recunoaştere, ai trecere în faţa unor oameni influenţi, primeşti răspunsuri favorabile. E posibil să se ivească posibilitatea unei călătorii neaşteptate sau a unui proiect avantajos.

Fecioară
Astăzi e bine să laşi la o parte ceea ce ştii deja, adică experienţă, rutină, metodele vechi, mai ales la locul de muncă şi în activităţile profesionale pe care le desfăşori. Luna în Vărsător îţi cere să fii inventiv, să-ţi foloseşti imaginaţia, să crezi în soluţii miraculoase şi să-ţi înnoieşti reperele. Este o zi a schimbărilor favorabile, pentru toţi cei care au curajul să se arunce în necunoscut, au încredere în ei şi sunt dispuşi să-şi asculte intuiţia.

Balanţa
Pentru tine, această zi poate fi una dintre cele mai frumoase din ultima perioadă. Luna se află în Vărsător, stimulându-ţi creativitatea şi bucuria de viaţă. Întregul context astral favorizează un nou start, fie în viaţa amoroasă, fie în ce priveşte proiectele şi parteneriatele. Lucrurile frumoase vin singure la tine, în urma a ceea ce ai semănat în ultima vreme. Doar să fii gata să le recunoşti şi să le primeşti. Iar dacă ai vreo idee care nu se încadrează în tiparele cunoscute, dă-i curs fără să eziţi.

Scorpion
O zi provocatoare pentru firea ta orientată către control şi siguranţă. Contextul astral de astăzi te pune în situaţia de a face o alegere îndrăzneaţă, de a părăsi confortul pentru o zonă de manifestare nouă sau o abordare inedită a unui proiect demarat deja. Ascultă-ţi intuiţia, lasă-te condus de ea, ai încredere în ideile tale. Astăzi, pur şi simplu, mergi doar pe mâna ta şi vei avea doar de câştigat. Imitaţia se lasă cu regrete, în timp ce originalitatea este recompensată.

Săgetător
Zona mentalului şi comunicării primeşte astăzi o infuzie de optimism, inspiraţie şi creativitate. Schimbul de informaţii, documentarea, deplasările sunt de bun augur şi te ajută să conturezi o nouă imagine de sine şi o nouă cale de îmbrăţişat în următoarea perioadă. Capeţi claritate cu privire la dorinţele tale, mai ales că ţi se întorc şi confirmările de care aveai nevoie pentru a fi sigur. E esenţial să faci alegeri ferme, să nu mai tărăgănezi lucrurile şi să ai încredere.

Capricorn
E posibil ca, în ultimele zile, părerile unor cunoştinţe sau prieteni ori blocajele întâmpinate într-un proiect, să-ţi fi clătinat stima de sine. Astăzi, ai capacitatea să înţelegi pe de o parte la ce ţi-au folosit acele experienţe, iar pe de altă parte, faptul că tu nu eşti cum te văd alţii. Prin urmare, o zi numai bună pentru a-ţi recăpăta încrederea şi a-ţi reface imaginea de sine. În această lumină, poţi avea ocazia de a explora şi valorifica nişte talente şi abilităţi personale.

Vărsător
Cu Luna prezentă în semnul tău zodiacal şi cu aspectele minunate pe care astrul le formează cu planetele din zona creativităţii şi comunicării, ce ţi-ai mai putea dori? Astăzi poţi avea senzaţia că pluteşti la propriu, datorită entuziasmului generat de ideile împărtăşite şi atât de bine primite. Mesajul tău este unul plin de încredere, pozitiv, constructiv. Asta te ajută să creezi noi conexiuni cu oamenii şi noi proiecte curajoase.

Peşti
E timpul să te dai la o parte din calea ta, renunţând la orice strategie, calcule, analize mentale. Astăzi, binecuvântările apar dincolo de toate acestea, exact când şi de unde nu te aştepţi. Prin urmare, lasă lucrurile să curgă şi fii atent la imaginile care ţi se derulează prin faţa ochilor şi la mesajele care-ţi ajung la urechi şi nu numai. Ai parte de sprijin providenţial, dar pentru a-l primi e nevoie să creezi spaţiu... în minte şi suflet.



×
Subiecte în articol: horoscop zilnic