x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 6 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 6 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

05 Dec 2013   •   21:39
Horoscop zilnic, vineri 6 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, azi s-ar putea să fie o zi norocoasă. Dacă nu e cazul, laşi o impresie bună la locul actual de muncă, dând dovadă de implicare, seriozitate şi profesionalism. După o zi plină, dornic să schimbi idei, poţi ieşi în oraş cu prietenii. Conversaţiile îţi vor face mare plăcere, vei povesti vrute şi nevrute, dar fii atent să nu monopolizezi discuţia. Ai grijă cum îţi expui convingerile, intuiţia ta nefiind acum un argument prea convingător.

Taur
De dimineaţă, activităţile care-ţi fac plăcere sunt legate de planuri de călătorie, ocazii bune de a intra în contact cu propriile emoţii, explorând mentalităţi şi teritorii noi. Te implici mai mult în viaţa celor din jurul tău şi-ţi foloseşti influenţa pentru a schimba ceva în bine pentru cei mai puţin favorizaţi. Poţi găsi soluţii neaşteptate sau poţi scoate la lumină talente ascunse. Totuşi atenţie la ce sume de bani investeşti în aceste scopuri, fiind şi persoane care vor să profite de bunele tale intenţii.

Gemeni
Eşti alături de familie în ducerea la îndeplinire a planurilor făcute împreună. Dacă vrei să faci investiţii durabile sau să închei o asigurare, acum e un moment prielnic. De azi, planeta comunicării, Mercur, influenţează sectorul parteneriatelor, de cuplu sau de afaceri. Emoţiile tale sunt armonizate cu intelectul, dialogul este prioritar. Eşti dornic să ieşi în lume, să experimentezi medii sociale noi. Încearcă să acorzi atenţie spuselor celorlalţi, temperează-ţi critica.

Rac
Astăzi te deplasezi mult, pe distanţe scurte, te implici activ în comunitatea ta. În relaţiile cu interlocutorii adopţi o exprimare concisă, manierată şi care nu lasă loc de interpretări. După prânz, lasă-te pe mâna intuiţiei în ceea ce priveşte demersurile de la locul de muncă. Mintea ta este acum versatilă, prinde ideile din zbor şi se completează cu perceperea detaliilor ascunse. Prudenţă la deplasările în interes de serviciu, putând apărea momente de neatenţie.

Leu
De dimineaţă te bucuri de o atmosferă plăcută la locul de muncă, mai ales datorită atitudinii tale prietenoase, asertive. Nu este exclusă nici înfiriparea unei idile. Sunt favorizate colaborările care au ca scop îmbunătăţirea veniturilor. Comunicarea cu partenerul decurge uşor, îi oferi sprijin emoţional şi fugi de rutină. Poţi da curs nevoilor recreative prin planificarea unei deplasări în weekend. Singura atenţionare se referă la modul cum cheltuieşti banii.

Fecioara
Debordezi de energie încă de dimineaţă şi ai putea face o alergare prin parc sau orice altă activitate sportivă. După prânz, ai parte de inspiraţie privind investiţiile şi te poţi baza pe ceea ce îţi spune vocea interioară. Munceşti cot la cot alături de colegi, discutaţi mai mult şi vă axaţi pe găsirea unor soluţii, unor abordări originale. În relaţia cu partenerul de cuplu, se cere o clarificare a situaţiei, dar deocamdată emoţiile îţi influenţează deciziile. Ai puţină răbdare.

Balanţă
Dacă în prima parte a zilei eşti mai puţin vizibil în societate sau te dedici împreună cu familia înfrumuseţării locuinţei, în a doua parte resimţi influxul noilor energii lunare şi mercuriene. S-a terminat cu perioada de retragere şi introspecţie. Acum poţi încheia săptămâna ieşind în oraş, relaxându-te în compania prietenilorşi povestind câte-n lună şi în stele. Eşti mai deschis acum legăturilor fără obligaţii. Puţină atenţie la consumul de alcool sau la efectele adverse medicamentoase.

Scorpion
Te implici activ împreună cu prietenii în realizarea unui demers umanitar şi care ar putea presupune mai multe deplasări. După prânz, te retragi la adăpostul căminului şi conversaţiile cu membrii familiei se pot solda cu soluţii originale de îmbunătăţire a surselor de venit. Pune accent pe focusarea mentală şi pe abordarea practică. Nu te lansa în aventuri romantice, idealismul îţi poate juca feste şi rişti să ţi se prezinte o realitate falsă din partea curtezanilor.

Săgetător

Rezultatele muncii depuse până acum încep să se vadă şi banii câştigaţi i-ai putea investi într-un obiect de valoare. Poţi beneficia chiar şi de o primă, ocazie bună să te răsfeţi cu ceva sau să cumperi câteva cadouri. În a doua parte a zilei nu lăsa să treacă neremarcată doza mare de originalitate. Profită de aceste moment şi exprimă-te ingenios. Eşti dornic de conversaţii, să auzi o glumă bună şi poţi face câteva vizite. În schimb relaţiile cu familia sunt uşor confuze.

Capricorn
Încă de dimineaţă te faci remarcat prin prezenţa plăcută, atitudinea prietenoasă şi comunicativă. Acest lucru te avantajează şi-n demersurile cu străinătatea. Acasă poţi demara o renovare, vrei un aer nou sau chiar te gândeşti să schimbi locuinţa. Vrei să investeşti în ceva care să merite toţi banii şi dacă simţi acum că te poţi baza pe fler, este bine să mai aştepţi o zi, două, pentru a evita unele neclarităţi sau confuzii apărute în cursul negocierilor.

Vărsător
Dacă ai o iubire nouă, încerci să o ţii departe de ochii lumii. Ai sentimente puternice, autentice dar nu vrei deocamdată ca aceasta să devină publică, aşa că poţi fi destul de reţinut în exprimare. După prânz, energia creşte vizibil, simţi că n-ai stare şi-ţi ocupi timpul cu tot felul de activităţi. Seara te prinde tot pe drumuri, alături de prieteni care îţi pot furniza soluţii inedite la problemele tale. Fii prudent cum şi cu cine cheltuieşti banii, chiar dacă eşti încântat de companie.

Peşti
În prima parte a zilei ai şansa să beneficiezi de un deznodământ legislativ favorabil sau de a stabili un parteneriat de durată cu ajutorul unui prieten sau datorită intervenţiei unui protector. Este o zi favorabilă demersurilor creative, a exprimării artistice sub orice formă, care îţi poate aduce şi câştiguri neaşteptate. Nu-ţi face totuşi planuri utopice, încearcă să fii raţional şi nu lăsa loc de neînţelegeri în orice negociere privind cariera. Acordă importanţa cuvenită odihnei.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________


×