x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 6 septembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 6 septembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

05 Sep 2013   •   22:00
Horoscop zilnic, vineri 6 septembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Luna rămâne şi astăzi în Fecioară şi sunt favorizate demersurile care ţin de încheierea unor lucrări sau de perfecţionarea acestora. Orice activitate care necesită atenţie la detalii este binevenită şi se poate finaliza cu rezultate foarte bune. Pe de altă parte, astăzi ar fi bine să manifeşti mai multă grijă pentru sănătate şi pentru echilibrul tău în toate sensurile. E posibil să afli informaţi preţioase care te vor ajuta să adopţi o nouă conduită şi un nou stil de viaţă.

Taur
Gândirea este mult influenţată de emoţii astăzi, prin urmare ar fi bine să amâni deciziile importante şi să te axezi pe proiectele deja începute care necesită doar mici ajustări şi nu schimbări majore. De asemenea, este o zi bună pentru gesturi care au la bază iubirea şi compasiunea, mai ales dacă cineva drag are nevoie de tine sau îţi vine în întâmpinare cu cuvinte de apreciere. Relaţia sentimentală şi cea cu copiii sunt avantajate.

Gemeni
O zi numai bună pentru întruniri de familie şi împărtăşiri intime. Dacă până acum ţi-ai reprimat unele sentimente şi trăiri, dacă nu ai avut curaj să spui ce aveai de spus, cuiva din familie, acum a venit momentul s-o faci, cu mai multă uşurinţă decât te-ai fi aşteptat. De asemenea, este un moment favorabil pentru a începe redecorări şi renovări, fie acasă, fie în spaţiul de lucru. Nu este recomandată viaţa socială intensă, ci e bine să optezi pentru cât mai multe momente de linişte.

Rac
Luna în Fecioară te ţine ocupat cu tot felul de documente, scrieri, informaţii pe care fie le gestionezi şi foloseşti, fie le rafinezi şi le transmiţi mai departe. De asemenea, e posibil să faci multe drumuri sau, în orice caz, să fii activ şi comunicativ. Lucrurile curg astăzi de la sine, aşa că nu e cazul să le forţezi în vreun fel. E posibil să ai întâlniri cu tineri şi cu femei, de la care îţi iei doza de inspiraţie, dar şi ponturile bune.
 
Leu
Poate fi o zi aglomerată, dar nu te deranjează câtuşi de puţin, pentru că reuşeşti să fii foarte eficient şi chiar să obţii rezultate bune. Unele soluţii găsite astăzi ajută la restabilirea echilibrului financiar, iar ideile care-ţi vin e bine să fie luate în seamă şi puse în practică fără ezitare. E un moment bun pentru explorarea de noi mijloace şi metode de câştig, în principal prin valorizarea abilităţilor şi talentelor personale.

Fecioara
Tu eşti în continuare atent la confortul şi nevoile tale şi bine faci. Cât timp Luna mai stă în Fecioară, e un prilej bun de a te ocupa de tine, de a-ţi revizui unele priorităţi şi a schimba câte ceva în ce priveşte atitudinea faţă de ceilalţi. Eşti deschis, te faci uşor auzit, aşa că nu ezita să-ţi expui viziunea şi opiniile, pentru că acestea chiar pot face o diferenţa în jurul tău. Pe de altă parte, cu cât cultivi mai mult pacea şi acceptarea, cu atât mai bine îţi va fi.

Balanţă
Cu Luna în Fecioară, pentru tine e recomandat un ritm ceva mai lent în tot ce faci. Nu e momentul să te suprasoliciţi şi nici să-ţi propui “marea cu sarea”, pentru că n-ai face decât să-ţi epuizezi şi ultimele resurse energetice. Aşadar, cel mai indicat este să cauţi metode prin care să te deconectezi şi relaxezi. În altă ordine de idei, este posibil ca astăzi să ajungă la tine multe informaţii, unele cu iz de bârfă, aşa că triază-le cu atenţie şi, mai ales, încearcă să stai departe de pesimişti şi revoltaţi.

Scorpion
O zi potrivită pentru a reflecta la unele situaţii recente, apropo de relaţii de prietenie, comunicare, proiecte împărţite cu alţii. Poate că acum vei căpăta o percepţie diferită. Nu neapărat mai bună sau mai rea, ci doar diferită. În perioada asta, unii oameni pleacă de lângă tine sau tu pleci de lângă ei. Alţii noi apar în drumul tău. Nu e exclus ca astăzi să primeşti şi propuneri de asociere sau să-ţi fie împărtăşite câteva idei care te inspiră, legat de un proiect.

Săgetător
Tu poţi încă să profiţi de tranzitul lunar prin Fecioară, pentru a pune la punct nişte detalii ale unui plan de afirmare profesională sau de dezvoltare a unei afaceri. Eşti în perioada unui nou început profesional şi social. Aşa că, având în vedere natura Fecioarei, fii atent la orice detaliu şi la orice informaţie care-ţi ajunge la urechi sau un faţa ochilor, pentru că ideile bune se nasc acum din detalii. De asemenea, e important să respecţi programul pe care-l stabileşti.

Capricorn
Pentru tine este o perioadă în care tinzi să te cramponezi de tot felul de reguli, precepte morale şi chiar prejudecăţi. Astăzi eşti invitat să priveşti pe deasupra lucrurilor cu care te întâlneşti şi situaţiilor pe care le trăieşti, mai ales dacă acestea sunt tensionate, provocatoare. Încearcă să priveşti dintr-o perspectivă mai înaltă şi să înţelegi că toate au o logică a lor. Oricum, astăzi poţi învăţa ceva nou sau îţi poţi schimba unele convingeri.

Vărsător
Eşti în continuare concentrat asupra profunzimilor, privind atât oamenii, lucrurile şi experienţele dincolo de ce par a fi. Totuşi, analiza dusă la extrem ar trebui evitată, întrucât este generatoare de confuzie, nelinişte şi nesiguranţă. Prin urmare, ia în calcul mesajele subtile, priveşte în profunzime, dar cu intenţia de a găsi căi adecvate de acţiune, alegeri optime şi soluţii bune, şi nu pentru a te destabiliza creând scenarii.

Peşti

O zi cu forfotă multă în relaţii. Vin multe mesaje, întâlneşti oameni care-ţi împărtăşesc opiniile lor, fie că le ceri fie că nu, prin urmare, încearcă să nu iei chiar totul de bun, ci să selectezi ce ai nevoie, ţi se potriveşte şi îţi foloseşte. Există şi o dimensiune benefică, şi anume aceea că poţi primi cuvinte de apreciere, recunoaşterea muncii sau a calităţilor pe care le-ai lăsat la vederea unor oameni, în ultima vreme.

Astrolog Nicoleta Svârlefus 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!×