x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 8 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 8 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

07 Noi 2013   •   20:57
Horoscop zilnic, vineri 8 noiembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Luna în Capricorn activează zona carierei şi puterii, determinându-te să-ţi iei rolul şi funcţia în serios, să-ţi asumi responsabilităţile aferente poziţiei sociale şi să găseşti măsuri care să te conducă la rezultatele dorite. În prima parte a zilei, te poţi simţi constrâns sau e nevoie să repari nişte greşeli pe care le-ai făcut faţă de o persoană cu autoritate, însă, dacă ţi le asumi, vei găsi soluţiile potrivite.

Taur
Demersurile juridice, relaţiile cu străinătatea sau rezolvarea unor probleme administrative îţi pot da bătăi de cap, cel puţin în prima parte a zilei, când fie nu găseşti oamenii de care ai nevoie, fie se amână o întâlnire, fie nu găseşti cea mai potrivită cale de comunicare. Totuşi, după prânz, lucrurile se pot aşeza de la sine, dacă renunţi la control şi la judecăţi. Cu cât eşti mai flexibil şi mai creativ, cu atât mai multe posibilităţi vei vedea.

Gemeni
S-ar putea că astăzi să ai tendinţa de a vedea conspiraţii peste tot. Ai mereu sentimentul că se coace ceva în spatele tău sau că cineva încearcă să te excludă dintr-un proiect sau dintr-un cerc. În tot cazul, ziua de astăzi este o provocare pentru tine, în sensul că îţi testează capacitatea de a rămâne lucid şi detaşat în orice situaţie. Încearcă să nu cauţi semnificaţii şi conotaţii negative, acolo unde nu există, şi ai răbdare până când vei deţine toate detaliile, pentru a trage concluzii.

Rac
Contextul astral de astăzi te invită să observi cu atenţie oamenii din jur, relaţiile, felul în care eşti perceput, reacţiile celorlalţi la ce spui şi faci. E posibil să constaţi că sunt în anturajul tău oameni care te percep distorsionat sau îşi încalcă promisiunile cu nonşalanţă. Cu toate acestea, nu e o soluţie să încerci să-i schimbi pe ceilalţi, ci e un semnal de alarmă care te avertizează că e timpul să te priveşti cu sinceritate, să-ţi vezi neautenticităţile şi să schimbi tu ceva.

Leu
În cursul dimineţii, e posibil să te mobilizezi mai greu, mai ales în ce priveşte sarcinile profesionale. În plus, comunicarea cu colegii poate fi dificilă, având în vedere că vă aflaţi în situaţia de a corecta nişte greşeli sau a revizui nişte termeni de cooperare, iar pentru asta e necesar să comunicaţi deschis, sincer şi onest. Bazează-te pe intuiţia ta, pe ceea ce simţi că e potrivit să spui şi să faci, fii atent la semnalele pe care propriul corp ţi le dă.

Fecioara
Astăzi e posibil să ţi se ceară mai mult decât eşti dispus să oferi. Fie că e vorba de un serviciu sau de sprijin material, cineva drag are nevoie de tine şi se bazează pe disponibilitatea ta. De asemenea, e posibil ca astăzi să-ţi fie interpretate greşit unele dorinţe, cuvinte şi acţiuni. Totuşi, evită polemicile şi fii gata să cobori de pe piedestal pe cineva din imediata apropiere.

Balanţă
Dacă încă de dimineaţă decizi că această zi este foarte grea, aşa va fi. Dacă, în schimb, alegi să vezi binecuvântările ei, atunci va fi o zi frumoasă. Totul ţine de sistemul tău de convingeri şi de percepţia asupra lucrurilor. Cu alte cuvinte, creează-ţi ziua de dimineaţă, aşteptându-te la experienţe frumoase sau cel puţin utile. Acordă-ţi timp pentru introspecţie, relaxare şi îngrijire personală.

Scorpion
E posibil ca în prima parte a zilei să îţi aminteşti de nişte nemulţumiri mai vechi sau să ai o stare fizică deloc strălucită. De asemenea, gândurile tale fug cu repeziciune în viitor şi te desprind de momentul prezent şi de realitatea în care te afli acum. Nu este exclus să ţi se ia un văl de pe ochi şi să-ţi dai seama că te-ai iluzionat cu privire la unele planuri, proiecte şi promisiuni pe care ţi le-au făcut alţii. Dacă e aşa, e un moment bun să te repoziţionezi.

Săgetător
Luna prezentă în Capricorn activează zona banilor şi siguranţei materiale. În prima parte a zilei, aspectele tensionate vorbesc despre unele limitări în această zonă, însă astfel eşti motivat să găseşti soluţii pentru a îmbunătăţi situaţia ta financiară şi materială. Poţi pune în aplicare cu succes ideile în ce priveşte dezvoltarea unei afaceri. De asemenea, te poţi implica în acţiuni caritabile sau care au un anumit grad de discreţie.

Capricorn

În prima parte a zilei, eşti sensibil şi tentat să iei totul personal, mai ales la locul de muncă, unde ai impresia că cineva abuzează de funcţia şi autoritatea pe care le are. Pe de altă parte, acest context te provoacă să te deschizi mai mult către ceilalţi, să-ţi împărtăşeşti gândurile şi ideile, să ai contribuţie în cercurile în care te învârţi şi în colaborările în care eşti implicat. Conversaţiile, aparent tensionate, se pot dovedi utile şi productive.

Vărsător

Ori de câte ori Luna trece prin Capricorn, pentru tine soseşte vremea introspecţiei, discreţiei şi meditaţiei. Astăzi nu e indicat să te implici în foarte multe ci, pe cât posibil, să-ţi conservi energia făcând doar ceea ce ştii că e potrivit în acest moment. Pe de altă parte, ai idei foarte bune cu privire la o afacere, un proiect profesional aflat în derulare sau un parteneriat. Ascultă-te şi acţionează în consecinţă!

Peşti
Tu eşti încrezător şi optimist, chiar dacă mai apar şi tensiuni în relaţia afectivă sau în cea cu copiii. De altfel, e posibil să realizezi că ai exagerat în unele privinţe, în relaţia cu aceştia, iar acum e momentul să revizuieşti câte ceva în atitudinea ta. Pe de altă parte, eşti foarte bun în a găsi soluţii practice şi eficiente pentru orice blocaj sau situaţie provocatoare în care te afli.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×