x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP: Zodiile care au ghinion la bani!

HOROSCOP: Zodiile care au ghinion la bani!

11 Mai 2018   •   18:58
HOROSCOP: Zodiile care au ghinion la bani!

In opinia astrologilor, zodiile care nu au noroc in plan financiar apartin furiei aerului. Dar, cum se stie, fiecare regula are exceptia ei.

 

Varsator

De regula, finantele nu intra in sfera de intereses a unui Varsator tipic. Natura visatoare si ganditoare, el traieste intr-o lume rupta de realitate, nu este foarte practic si, de aceea, banii nu rezista prea mult in buzunarul lui. Principiul ca "banii iubesc rigoarea" este pentru el o expresie lipsita de sens.

Priveste lucrurile filosific, sustinand ca fiecare zi aduce noi sanse de castig. Bugetul Varsatorului depinde strict de starea lui de spirit: intr-o clipa poate cheltui toti banii pe care ii are pentru un fleac, dar, in acelasi timp, poate sa nu cumpere nimic in plus luni la rand.

Desi castiga destul de bine, Varsatorul nu stie sa-si gestioneze finantele. Langa el trebuie sa fie cineva care cunoaste limbajul cifrelor.

Gemeni

Pentru Gemeni, bogatia este doar o vorba, fara legatura cu realitatea. Desi Gemenii obtin rezultate in comert, mediere, banii dispar cu viteza sunetului. Se creaza sentimentul ca bancnotele sunt purtate de vantul schimbarii, atat de necesar pentru Gemeni. Sunt foarte putini Gemeni care stiu sa puna bani pentru zile negre.

In schimb, sunt mult mai multi Gemeni care arunca, pur si simplu, cu banii pe fereastra, neputandu-si explica de ce raman de fiecare data cu portofelul gol cu mult inainte de leafa. Gratie curiozitatii lor, Gemenii stiu multe despre finante, dar nu nu pot sa transpuna in practica aceste cunostinte, pentru ca sunt dezordonati.

Balanta

Nu le place sa castige multi bani, incercand o sursa usoara de venit. Nu sunt atrasi de munca asidua si asteapta ca banii sa vina singuri in mainile lor. Cheltuiesc mai mult decat incaseaza, desi se straduiesc sa pastreze un echilibru intre cele doua componente. Sa faca economii? Iata o adevarata provocare.

Balantele sunt sortite sa piarda bani din cauza unor intamplari nefericite: jaf, ghinion, criza financiara. Sume importante se duc pe plata creditelor, a amenzilor, pensiilor alimentare. Cheltuiesc foarte mult pentru reparatii, pentru schimbari in casa, pentru placeri proprii.

×