x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 6/7 aprilie 2013. Vezi ce ți se va întâmpla

Horoscop de weekend, 6/7 aprilie 2013. Vezi ce ți se va întâmpla

06 Apr 2013   •   01:15
Horoscop de weekend, 6/7 aprilie 2013. Vezi ce ți se va întâmpla

 astrolog Nicoleta Svârlefus 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

________________________________________

< Berbec 
Sambata esti solicitat de catre prieteni, insa actiunile intreprinse alaturi de acestia se pot dovedi o pierdere de vreme. Canalizeaza-ti energia catre treburile casnice si evita provocarile celorlalti. Duminica, organismul iti va da semne serioase de oboseala. Odihneste-te, plimba-te in aer liber si foloseste mai mult remedii naturiste pentru imbunatatirea starii tale generale. Atentie la dusmanii ascunsi, care iti pandesc fiecare miscare!


Taur 
Sambata esti chemat la rampa de catre evenimente sociale care mai de care mai zgomotoase. Insa, mai mult zgomotul este de ele. Fii prudent cum te prezinti in lume si evita discutiile frivole. Duminica se contureaza intalniri si dialoguri deosebite cu prietenii. Iti vor reamini de visele si iluziile tineretii care au ramas nealterate undeva in fundalul vietii tale. Atentie la sanatatea capului!


Gemeni 
Finalul acestei saptamani iti aduce noutati despre cunostintele din strainatate. Sunt momente pasagere, asa incat subiectele dezbatute sambata sunt mai mult pentru antrenament vocal. Duminica s-ar putea sa fii invitat la un eveniment cu multa lume. Mentalul iti este destul de confuz si de aici comunicarea foarte ingreunata. O persoana cu autoritate te poate provoca la o disputa interesanta.


Rac 
Sambata s-ar putea sa iti faci griji legate de bani. Recomandabil este sa iti achiti mai intai facturile si datoriile de orice fel. Sunt momente pasagere si vei reusi sa iti rezolvi problemele financiare cu usurinta. Duminica este o zi potrivita pentru activitati culturale. Mergi la o piesa de teatru, la o expozitie de pictura sau participa la o intalnire pe teme spirituale. Vrei nu vrei, luminile scenei vietii sunt indreptate asupra ta.


Leu 
Relatiile parteneriale te solicita destul de mult sambata. Sunt posibile altercatii, nemultumiri, dar mai devreme sau mai tarziu vei iesi la liman invingator. Tintesti departe, ai aspiratii deosebite, insa teama de a fi inteles incorect de catre ceilalti este destul de mare. Detaseaza-te de tot si toate si urmeaza-ti visele cu daruire si curaj. Duminica, gandurile tale vor zbura catre banii pe care este nevoie sa ii imparti cu ceilalti.


Fecioara 
Sambata se anunta activitati de rutina fie la serviciu, fie acasa. Recomandabil este sa iti dozezi eforturile, pentru ca sistemul circulator si inima iti sunt slabite. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil. Odihna, hrana sanatoasa, plimbarile in aer liber iti sunt suficiente pentru a-ti intretine sanatatea. Duminica se anunta dialoguri furtunoase cu partenerii de viata sau de afaceri.


Balanta 
Finalul acestei saptamani este potrivit pentru distractii. Starile tale de spirit fluctueaza mult, insa hotaraste-te in timp util daca vrei sa iti petreci zilele weekend-ului singur sau in compania celor dragi. Duminica ar fi bine sa iti ingrijesti sanatatea. Se pot accentua afectiunile picioarelor si aparatului digestiv. Evita excesele de orice fel si odihneste-te suficient. Nu se recomanda consultatii, analize medicale si interventii chirurgicale pe cat posibil.


Scorpion 
La treburile gospodaresti ai mult spor in zilele weekend-ului. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, insa le poti depasi cu putin efort si bunavointa. Duminica, copiii sau persoana iubita te pot provoca serios. Dialogurile cu acestia sunt confuze, enervante, asa incat ai face bine sa lasi temele importante de dezbatut pentru o alta perioada. Mai bine organizeaza o mica petrecere si bucura-te de muzica, mancare buna si de prezenta celorlalti.


Sagetator 
Se pare ca sambata ai de facut mai multe drumuri scurte. Poate fi vorba despre cumparaturi in mai multe etape sau de vizite la mai multe cunostinte apropiate. S-ar putea sa afli informatii alarmante legate de cineva drag, dar mai intai verifica sursa acestora si abia apoi vezi ce ai de facut. Duminica, pregateste-te sa dai piept cu membrii familiei. Ti se vor cere explicatii legate de modul in care iti petreci timpul liber sau despre locul de munca.


Capricorn 
Sambata ar fi bine sa te ocupi de cumparaturile necesare traiului zilnic. Bani se pare ca ai din salariul de la un serviciu, chiar daca putini si in salturi. Atentie ca energia vitala este fluctuanta si de aici relatiile cu ceilalti iti pot crea neplaceri. Duminica se anunta intalniri si dialoguri cu o ruda apropiata sau cu un prieten drag. Cu toate ca una se gandeste si alta se spune, nu pune la suflet si bucura-te de tot si toate.


Varsator 
Sambata ai toane greu de suportat de catre cei din jur. Tendinta de a te implica in viata altora fara sa ceri voie te poate duce la singuratate si critici aspre. Ocupa-te mai mult de tine si relaxaza-te la un salon de infrumusetare sau la o sala de gimnastica. Duminica, gandurile iti vor zbura catre castigurile pe care le obtii de la serviciu. Nemultumirea se vede si se simte de la o posta, insa deocamdata esti subiectiv in aprecierea acestui capitol al vietii.


Pesti 
La finalul acestei saptamani se recomanda retragere din forfota vietii cotidiene si momente de singuratate. Organismul iti va da semne de oboseala, de aceea fii prudent. Foloseste remedii naturiste, odihneste-te suficient si evita pe cat posibil tratamentele alopate. Duminica te vei simti mai bine, insa nu forta nota. Mentalul iti este bulversat si cu greu poti comunica cu ceilalti. Rezuma-te la discutiile strict necesare si la activitati care necesita putin efort intelectual si fizic.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic