x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul lunii august 2023. Berbecii reușesc să depășească obstacolele. Gemenilor le cresc veniturile. Vărsătorii călătoresc

Horoscopul lunii august 2023. Berbecii reușesc să depășească obstacolele. Gemenilor le cresc veniturile. Vărsătorii călătoresc

de Moira Dună    |    28 Iul 2023   •   10:00
Horoscopul lunii august 2023. Berbecii reușesc să depășească obstacolele. Gemenilor le cresc veniturile. Vărsătorii călătoresc
Sursa foto: Hepta

Taurii au parte de provocări legate de carieră și bani, Racii se confruntă cu presiuni la locul de muncă, Leii sunt nefericiți în dragoste, Fecioarele au noi oportunități la locul de muncă, Balanțele sunt nesigure cu privire la viitorul lor, Scorpionii au certuri în familie, Săgetătorii primesc oferte de muncă atractive, Capriconilor le scad veniturile, iar Peștii nu pot să facă economii.

Berbec

Rezultatele din această lună sunt moderate. Trebuie să fie mai atenți la sănătate deoarece se contruntă cu tensiuni și anxietăți nedorite. Meditația, yoga sunt recomandate. În cele din urmă, Berbecilor le revine determinarea și lucrurile redevin bune. 

Totodată, cheltuielile lor vor fi mai mari deoarece trebuie să aloce sume importante pentru copiii lor. Cu toate acestea, reușesc să economisească. 

Relațiile nu sunt stabile și are parte de greutăți în dragoste, unde pot să apară unele probleme emoționale.  De asemenea, sunt preocupați de alte lucruri și nu acordă atenție familiei.
În general, rezultate mai bune pot fi posibile dacă se implică în practici spirituale și meditație.
Aspectul benefic al lui Jupiter îi poate influența pe acești nativi să iasă din probleme și să le rezolve cu succes, după ce se confruntă cu unele obstacole pe care nu le pot evita cu ușurință.

Taur

Este o perioadă modestă deoarece pot să apară obstacole în carieră și bani. Norocul nu le prea surâde în această  lună și vor trebui să depună mai multe eforturi. Ascensiunea  profesională este lentă dar constantă. 

Cheltuielile cresc dar pot apărea  și câștiguri neașteptate, dar și pierderi nedorite. 

Dragostea și viața personală nu sunt bine aspectate până pe 18 august. Pe de altă parte, se vor implica mai mult în activități spirituale și pot  călători. 

De  asemenea, se confruntă cu tulburări de somn.

Gemeni

Este o perioadă excelentă pentru Gemeni. Veniturile  vor crește în mod neașteptat. Au oportunități de dezvoltare în domeniul finanțelor și al educației. Însă și cheltuielile vor fi mai mari.

Viața personală și dragostea nu sunt favorizate până pe 18 august. 

Vor avea probleme de sănătate, legate de stres și digestie.

Rac

Vor avea rezultate moderate în carieră, bani și sănătate. S-ar putea confrunta cu presiuni și chiar schimbarea locului de muncă. Pot fi posibile provocări grele în plan profesional. Cu toate acestea există noi oportunități în carieră.  
Pierderea de bani poate fi posibilă în timpul unei călătorii din cauza neglijenței.

Au probleme cu partenerii de afaceri dar și în familie, din cauza unor dispute legate de proprietate. 

Trebuie să aibă grijă de sănătate, mai ales de ochi și dinți. Meditația și yoga sunt recomandate pentru a se menține într-o formă bună. 

Pot exista probleme financiare legate de cheltuieli. Nici viața personală și dragostea nu sunt bine aspectate însă se menține fericirea în familie. Le vor crește și veniturile. 

Leu

Este o perioadă extrem de favorabilă pentru Lei. Ar putea exista însă probleme, certuri, nefericire în relația cu partenerii de viață din cauza confuziilor în familie, a orgoliilor. 

Vor câștiga însă mai mulți bani, dar vor crește și cheltuielile, se vor distra, vor porni în noi aventuri, vor face investiții. Ar putea fi promovați la locul de muncă.

Ar putea face călătorii spirituale și le va spori intuiția. 

Fecioară

Au rezultate moderate în relații dar vor avea succes în carieră dacă vor depune eforturi. Proiectele la care lucrează nu vor fi însă gata la termenele stabilite, ceea ce îi face să muncească mai mult. Vor avea noi oportunități și satisfacții la locul de muncă. 

Vor avea probleme financiare legate de cheltuieli. Vor avea posibilități de câștiguri prin moșteniri. 

Trebuie să acorde mai multă atenție sănătății. 

Balanță

Au unele sentimente de nesiguranță cu privire la viitorul lor. Au ocazii de bun  augur în familie și noi șanse în carieră. Vor avea câștiguri rezonabile. 

Se vor confrunta cu probleme de digestie însă nu sunt grave. 

Cheltuielile vor fi mai mari. 

Scorpion

Se confruntă cu nesiguranță și se simt copleșiți de probleme. Au nevoie să se ocupe de finanțe în mod planificat deoarece există riscul să piardă bani. Ar putea decide să se împrumute însă acest lucru îi va împovăra și mai tare. 

Totodată, se confruntă cu provocări și responsabilități mari în familie dar și în carieră. Vor să cumpere proprietăți. 

Ar putea exista certuri cu partenerul de viață, sentimente și dispoziții contradictorii față de acesta. 

Săgetător

Este o perioadă bună pentru finanțe, chestiuni spirituale, carieră. 

Din punct de vedere financiar, acești nativi pot primi un sprijin bun. Veniturile le vor crește dar într-un ritm lent și nu pot face economii. Au parte de concurență, așa că trebuie să-și schimbe strategia pentru a avansa. 
Ar putea primi oferte de muncă atractive, astfel că pot obține promovări și alte beneficii. Apar schimbări rapide și călătorii legate de carieră. Vor trebui să ia decizii majore.

Capricorn

Veniturile scad în această perioadă, așa că nici economii nu pot face. Vor avea de făcut cheltuieli legate de casă. Au parte de eșecuri în carieră. 

Totodată, se pot confrunta cu pierderi de bani în timpul unei călătorii. 

Vor cheltui mai mulți bani pentru sănătatea unuia dintre părinți. Se simt nesiguri cu privire la viitorul lor. 

Sănătatea este pusă la încercare din cauza unor tulburări de stomac și mese neregulate. Vor fi atrași de activități spirituale. 

Relațiile cu partenerul de viață sunt afectate de lipsa de armonie. 

Vărsător

Au rezultate mixte legate de carieră, bani, familie și sănătate. Au provocări grele și mai multe responsabilități la locul de muncă. 

Cheltuielile vor crește necontrolat. În plus, există riscul de a pierde bani. Vor călători în străinătate și vor fi atrași de activități spirituale. 

Îngrijirea sănătății este esențială. Au sentimente de nesiguranță.

Se confruntă cu neînțelegeri în relații. 

Pești

În această lună, Peștii trebuie să se concentreze pe sănătate, bani, carieră și relație. 

Jupiter îi ajută, astfel că pot câștiga mai mulți bani. Cu toate acestea, le este dificil să economisească.

S-ar putea confrunta cu mai multe responsabilități la locul de muncă, și chiar cu pierderea ori schimbarea acestuia. 
O călătorie neașteptată le-ar putea deranja modul de viață. 

Este esențial să acorde atenție sănătății.

Se pot confrunta cu probleme de orgoliu în relația cu partenerul de viață. 
 

×
Subiecte în articol: horoscop august