x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop iulie 2022. Schimbările vor fi rapide iar rezultatul va fi distracția!

Horoscop iulie 2022. Schimbările vor fi rapide iar rezultatul va fi distracția!

de Moira Dună    |    29 Iun 2022   •   09:58
Horoscop iulie 2022. Schimbările vor fi rapide iar rezultatul va fi distracția!
Sursa foto: Vitolda Klein Unsplash.com

Horoscop iulie 2022. Soarele părăsește zodia Racului și intră în Leu spre sfârșitul lunii iulie, ceea ne duce de la calm și relaxare, la distracție, dramă și creativitatea.

Horoscop iulie 2022. Este vară și ultimul lucru pe care îl avem în vedere este proasta dispoziție. Deși s-ar putea să fim obligați să avem momente de neliniște, cu siguranță nu trebuie să facem din toată luna iulie o dezamăgire.

Planeta Mercur face conjuncție cu Venus în Gemeni pe 25 iulie și Chiron din zilele din 5 și 31 iulie ne ajută să vindecăm problemele în dragoste. Așadar, luna iulie ne readuce pe drumul cel bun în iubirea față de partener dar și față de iubirea de sine. 

Din fericire, nu vom mai fi bombardați de planeta Marte ostilă în tranzitele Berbecului. Cu toate acestea, vom avea de-a face cu Saturn, Neptun și Pluto retrograde pe tot parcursul lunii. În ziua de 23 iulie, Soarele va intra în Leu, iar pe 13 iulie avem o Lună Plină în Capricorn.

Ceea ce avem din abundență în această lună sunt tranzitele lui Mercur, care va intra în Rac pe 5 iulie și în Leu pe 19 iulie. Lucrurile se vor schimba rapid iar rezultatul va fi distracția!

Berbec

În această lună s-ar putea să fii sfâșiat între a dori să faci o treabă excelentă la muncă și a dori să te eliberezi. Deoarece ai o lună întreagă pentru a le reconcilia, vei reuși să faci acest lucru cu succes. Iulie îți aduce ideea de „alegere”. Cu toate acestea, să faci alegerea corectă va fi dificil. Există ceva în tine care vrea să fugă. Așa că pregătește-te pentru o vacanță adevărată, nu doar pentru o zi liberă. Oferă-ți acest răsfăț, pentru că ai nevoie disperată de el.

Taur

Iulie înseamnă doar distracție pentru tine și, deși nimeni nu are o lună plăcută, pui eforturi în acest sens. Dar este de preferat să renunți la cheltuieli mari care te-ar putea duce la datorii. Nu-ți lăsa mintea să te împiedice să te distrezi; nu-ți face griji prea mult pentru viitor. Vei vedea îmbunătățiri și în dragoste. 

Gemeni

Iulie îți aduce sărbători și reînnoiri. Aceasta este luna în care te gândești foarte mult la schimbări în viața ta. Vei avea mult succes în artele creative și vei fi lăudat pentru munca ta. Este posibil să întâmpini câteva probleme legate de comunicare, deoarece nu vei fi pe deplin înțeles la locul de muncă. Dragostea arată bine si se pare că, în sfârșit, vei obtine ceva ce ti-ai dorit mereu.

Rac

Vei absorbi ultimele raze ale Soarelui în Rac, ceea ce ți se va potrivi foarte bine. Luna aceasta se referă la finalizarea unui proiect care îți va permite să-ți iei timp liber. Venus intră în Rac pe 18 iulie, ceea ce te va face predispus pentru dragoste. Pe măsură ce Soarele intră în Leul, te vei simți reîncărcat și pregătit pentru un nou proiect. 

Leu

Sunt multe motive de bucurie în această lună deoarece te vei simți puternic și atractiv pentru cei din jur. Luna Nouă se produce în Leu spre sfârșitul lunii, șa că îți vei finaliza obiectivul pe 28 iulie. Nu vei fi nsingur în această lună, iar prietenii tăi vor fi iubitori, atenți, și plini de compasiune.

Fecioară

Iulie aduce un test pentru tine deoarece va fi nevoie de răbdare  Problema? Muncă. Restul este prăjitură. Să presupunem că poți fi cu ochii pe premiu, care este timpul liber și un plan solid pentru distracție și relaxare. În acest caz, vei putea să faci față și la locul de muncă. Totuși, nu te lăsa copleșit de presiune. 

Balanță

O mare parte din munca ta bună și grea va da roade în iulie, deoarece ești unul dintre exemplele modului în care tranzitele pot vindeca o dezamăgire. Dragostea ta de sine câștigă în această lună, ceea ce nu ți-a fost ușor. Din păcate, ai învățat atât de multe lecții de viață anul acesta încât ești gata să te descurci singur. Deși în general ești o persoană nerăbdătoare, dar acum îți dai seama că ai capacitatea de a pleca atunci când nu-ți mai este bine. 

Scorpion

Iulie te face să fii pe cont propriu, dar ai un pic de probleme ici și colo pentru că nu cedezi. Acesta este momentul în care îți cimentezi convingerile; știi cine ești și știi ce vrei și, deși s-ar putea să arăți ca un snob insistent, intențiile tale sunt bune. Asta iti aduce iulie din belsug: respectul de sine. Dacă te bazezi pe tine pentru a obține ceva important, atunci cel puțin știi că va fi finalizat.

Săgetător

Intri în iulie purtând atitudinea calmă a Soarelui în Rac. Până când Soarele va intra în Leu,pe 23 iulie, vei fi vindecat și te vei simți ca o rachetă de energie creativă până la jumătatea lunii. Aceasta este o perioadă grozavă pentru tine în ceea ce privește recordurile personale. Lucrezi din greu luna aceasta și joci și mai mult

Capricorn

Cu Luna Plină în zodia ta pe 13 iulie, vei fi gata să începi ceva nou în viața ta și vorbim de un „upgrade major”. S-ar putea să nu fi avut nervi înainte. Totuși, luna aceasta îți va insufla încrederea de a lăsa în urmă o situație veche, astfel încât să poți păși liber în viitor, fără bagaje. Acest lucru poate, din păcate, să însemne că te vei despărți de cineva, dar nu este regretabil dacă acea persoană ți-a provocat durere. Fii tare și fii tu însuți. Faci ceea ce trebuie..

Vărsător

Vei lucra cu energia lui Chiron pentru cea mai mare parte a lunii. Într-un fel, aceasta este dulceața ta; ești mereu deschis către vindecare și ești unul dintre cei care urmăresc în mod activ îmbunătățirea propriei stări mental-emoționale. Vrei să te vindeci și să crești, iar acum vei depune eforturi mari pentru a le face pe amândouă. De îndată ce Leul te lovește, vei fi pe cale de a crea ceva atât de special, încât inima și sufletul tău vor fi eliberate.

Pești

În timp ce Pluto este retrograd pentru întreaga lună, veți simți nevoia să te răzvrătești împotriva a tot ceea ce pare că te frânează. Luna aceasta te pune pe calea rapidă pentru a-ți limpezi mintea. Dacă ceva nu are sens, afli de ce sau renunți la el. Nu ai timp sau răbdare pentru ceea ce îți distruge progresul. Iulie există ca un obstacol necesar pentru succes. Te ghidezi după cuvintele „Nu-mi spune ce nu pot face!”

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop iulie