x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul lunii octombrie 2023. Taurii au probleme în relații. Scorpionii se împrumută. Capricornilor le scad veniturile

Horoscopul lunii octombrie 2023. Taurii au probleme în relații. Scorpionii se împrumută. Capricornilor le scad veniturile

de Moira Dună    |    27 Sep 2023   •   16:00
Horoscopul lunii octombrie 2023. Taurii au probleme în relații. Scorpionii se împrumută. Capricornilor le scad veniturile
Sursa foto: Hepta

Berbecii au nevoie de planificare, Gemenii și Peștii pot câștiga mai mulți bani, Racii au conflicte legate de o proprietate, Leii sunt nefericiți în dragoste, Fecioarele acordă atenție sănătății, Balanțele sunt nesigure cu privire la viitor,Săgetătorii au oportunități în carieră, iar Vărsătorii au provocări în carieră.

Berbec

În această lună, persoanele născute sub acest semn pot obține rezultate mixte în carieră, sănătate și relație.

Deși muncesc mult, nu primesc recunoașterea așteptată iar acest lucru le provoacă îngrijorări. Lucrările ulterioare ar putea fi întârziate. Obiectivele pe care le-au stabilit s-ar putea să nu fie îndeplinite, așa că au nevoie de o planificare mai atentă și sistematică. Ar putea comite unele erori iar acest lucru le îngreunează dezvoltarea. 

Planificarea banilor este necesară, altfel îți vor depăși bugetul. Acordă atenție dezvoltării copiilor. 

Taur

Este o perioadă obișnuită pentru acești nativi. 

Pot apărea unele probleme în relațiile și parteneriatele lor, mai ales pentru cei care sunt implicați în afaceri.

Vor avea dificultăți să avanseze profesional dar și săă-și sporească veniturile. Nu vor avea mult noroc pe parcursul lunii și trebuie să depună mai mult efort pentru a se descurca. Ar putea avea parte de câștiguri neașteptate dar și de pierderi nedorite. Starea lor financiară ar putea fluctura. 

S-ar putea confrunta cu insomnii din cauza fluctuațiilor pe care le întâmpină în această perioadă, așa că trebuie să acorde mai multă atenție sănătății. 

Gemeni

Gemenii pot câștiga mai mulți bani, într-un mod neașteptat. 

Dar în această lună rezultatele vor fi moderate în carieră și relație. Principalul obiectiv pentru acești nativi va fi să câștige mai mulți bani.

Rac

Racii vor avea rezultate moderate în următoarele săptămâni în carieră, bani și sănătate. Vor face unele schimbări în profesie întrucât se vor confrunta cu presiuni la locul de muncă. În carieră au parte de obstacole. Cei implicați în afaceri vor avea probleme cu partenerii. 
Neglijența poate duce la pierderi financiare în timpul unei călătorii.

Au probleme și în familie provocate de conflicte legate de proprietate. Vor avea dezacorduri și în viața sentimentală, cu partenerul și cei dragi. 

Trebuie să aibă grijă de sănătatea ochilor și a dinților. Practicile de yoga și meditație ar putea ajuta să-ți mențină o sănătate mai bună.

Leu

Leii vor avea rezultate bune în această lună. Vor avea parte de oportunități avantajoase de călătorie, mai ales dacă este spirituală. Intuiția lor este la cote maxime. 

Vor avea rezultate financiare bune și evenimente de bun augur, cum ar fi noi investiții și alte lucruri care pot fi utile, dar și posibilitatea de avansare la locul de muncă. 

Însă vor apărea dificultăți în relațiile cu partenerii de viață. Din cauza problemelor de ego și a confuziei în familie, ar putea exista unele certuri cu acesta, astfel că s-ar putea simți nefericiți. 

Fecioară

Succesul Fecioarelor va fi moderat în luna octombrie.

Vor avea succes în carieră dacă depun eforturi. Însă anumite aspecte îi va determina să rămână în urmă cu sarcinile pe care le au. 

Se ivesc unele probleme legate de sănătate, bani și familie.

Se vor ivi oportunități în carieră care le aduc mai multe satisfacții. Există, de asemenea, șansa să primească o moștenire ori să prospere în alt mod. 

Balanță

Balanțele au rezultate mixe în această perioadă. 

Se vor simți nesigure cu privire la viitor dar vor primi sume rezonabile de bani, vor avea ocazii de bun augur în familie și șanse noi în carieră. Cu toate acestea, s-ar putea să nu se bucure de oportunitățile care le ies în cale. 

Apar probleme de digestie însă nu vor fi majore. 

Scorpion

Rezultatele vor fi mixte pentru nativii Scorpioni dar sunt persoane hotărâte, ceea ce îi ajută să facă față provocărilor. 

Trebuie să-și planifice banii deoarece există risc de pierderi. S-ar putea să fie nevoiți să apeleze la împrumuturi, deoarece angajamentele pot crește într-un mod nedorit. Însă asta îi va obliga să suporte o povară mai mare. Vor să cumpere proprietăți imobiliare. 

În această lună sunt mai înclinați spre spiritualitate și s-ar putea să călătorească în acest scop. 

S-ar putea îndrepta spre o muncă mai flexibilă, ceea ce i-ar putea determina să-și schimbe locul de muncă pentru a avansa. 

În familie vor avea probleme din cauza ego-ului dar se vor confrunta și cu provocări mai mari. 

Săgetător

Este o lună bună din punct de vedere financiar pentru Săgetători. Vor avansa profesional dar și spiritual. Vor primi un sprijin financiar semnificativ.  Însă banii vor veni lent. 

Vor avea oportunități să lucreze în străinătate ori să călătorească mult. Însă vor avea și concurență, așa că vor trebui să-și schimbe strategia.

Ar putea exista probleme în relațiile lor. 

Capricorn

Capricornilor le scad veniturile și nu vor mai putea să-și sporească economiile. În schimb cresc cheltuielile pentru casă. Mai mult, s-ar putea să piardă bani în timpul unei călătorii. Trebuie să fie atenți și la piederea ori furtul unor bunuri din locuință. 

Vor spori cheltuielile cu familia, trebuind să plătească pentru îngrijirea sănătății unui membru al familiei, ceea ce îi va îngrijora. Se confruntă astfel cu sentimente de nesiguranță cu privire la viitor. 

Au probmele digestive deoarece ar putea să sară peste mese. 

Vărsător

Vărsătorii vor avea rezultate mixte în carieră, bani, familie și sănătate. 
Ar putea avea nevoie să se concentreze mai mult asupra sănătății și carierei, deoarece pot exista unele eșecuri.
Cheltuielile vor crește necontrolat însă au șansa să călătorească în străinătate și să câștige prin activități spirituale.

În carieră vor fi provocări grele, mai multe responsabilități, dar și șansa de promovare și noroc. 
Îngrijirea sănătății este esențială. Pot încerca sentimente nesigure în această lună.

Pești

Nativii care aparțin acestui semn au nevoie să se concentreze mai mult pe sănătate, bani, carieră și relație.

Ar putea câștiga mai mulți bani dar vor avea mai multe responsabilități la serviciu sau își vor schimba locul de muncă. 

Totodată, ar putea face călătorii nedorite care îi scoate din zona de confort. Vor avea parte de bună înțelegere cu prietenii și familia. 

×
Subiecte în articol: horoscop octombrie