x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul lunii septembrie 2023. Fecioarele sunt preocupate de sănătate. Săgetătorii fac schimbări. Peștii trebuie să aleagă

Horoscopul lunii septembrie 2023. Fecioarele sunt preocupate de sănătate. Săgetătorii fac schimbări. Peștii trebuie să aleagă

de Moira Dună    |    01 Sep 2023   •   16:00
Horoscopul lunii septembrie 2023. Fecioarele sunt preocupate de sănătate. Săgetătorii fac schimbări. Peștii trebuie să aleagă
Sursa foto: Hepta

Berbecii și Leii au parte de schimbări personale, Taurii au nevoie de optimism, Gemenii privesc în interiorul lor, Racii își cunosc valoarea, Balanțele sunt cuceritoare, Scorpionii se transformă, Capricornii își pun întrebări incomode iar Vărsătorii ajung la un final.

Berbec
Schimbarea nodului în axa Berbec-Balanta a adus haos în viața ta. Având în vedere frământările pe care le-ați experimentat deja, îți va fi mai ușor să le faci față. Universul îți oferă șansa de a te confrunta cu aspectele mai puțin plăcute ale ființei tale și care te împiedică să-ți îmbrățișezi pe deplin puterea. Permite ca ceea ce trebuie să se desfacă, să se desfacă, în timp ce îți oferi spațiu pentru curățare.

Uită lucrurile pe care le știai despre dragoste și relații pentru a învăța altele noi. Viitorul partener te va provoca să privești lumea cu alți ochi. Știi că, în cele din urmă, vei avea o oportunitate de a învăța unul despre celălalt în mod intim și de a promova o conexiune mai profundă. Secretul pentru construirea unei fundații stabile: păstrarea spațiului personal, pe măsură ce îți comunici clar nevoile. 

Taur
Norocul îi favorizează pe cei curajoși și acest lucru este ceva de care ești conștient. Așadar, asumă-ți acest risc și crede în cel mai bun rezultat posibil. Destinul este doar liberul arbitru exercitat de sinele tău superior. Ia în considerare munca la distanță dintr-o locație pitorească, de preferință aproape de ocean sau de orice alt corp natural de apă. Poți munci mult în timp ce te bucuri de o plajă exotică, îți faci prieteni noio și descoperi alte locuri. 

Aceasta este o lună plină de acțiune și pe frontul dragostei și al romantismului, având în vedere că probabil că vei întâlni o mulțime de oameni care se vor potrivi cu vibrația ta. Dar, dacă vrei mai mult decât o poveste de dragoste de vacanță, va trebui să-ți comunici nevoile cu claritate. Cel mai bine este să nu consideri nimic de la sine înțeles.

Gemeni

Oh, cât de mult ne-am dori ca lucrurile să fie întotdeauna perfecte. Dar adevărul este că dualitatea e un mod de viață pe tărâmul pământesc. Cu alte cuvinte, confruntarea cu întunericul este o parte esențială a procesului de ascensiune. Observă de la distanță dansul demonilor, în interior și în exterior. Observă de la distanță problemele care reapar, mai ales în domeniul relațiilor. Doar o reamintire: diferențele sunt o oportunitate de a crește și de a crea o legătură mai profundă cu celălalt. În plus, nu există munte pe care să nu-l urci când lucrați împreună.

Finanțele tale vor primi un impuls major în lunile următoare. Învățământul superior este favorizat în acest moment. Î

Rac

Ești atât o persoană de casă, cât și un spirit liber. Așadar, păstrează spațiu pentru multele contradicții. Odihnește-te în locuința ta. Poate te gândești la o nouă proprietate unde să te muți dar nu este moemntul acum. Asigură-te că citești cu atenție documentul ofertei înainte de a semna. Comunicarea cu claritate va fi o temă majoră și pe planul muncii. În loc să perpetuezi povestea despre felul în care te simți neînțeles sau să te complați în politici mărunte, lasă-i pe ceilalți să știe exact cum trebuie să fii sprijinit în acest moment. Oh, și încă ceva! Cunoaște-ți valoarea și înmulțește-o cu zece. 

Leu

Ești acolo unde ar trebui să fii și ce loc magic este acesta! Simți că stelele de pe cerul nopții conspiră pentru a aduce în existența ta ceea ce îți dorești și meriți cu adevărat. Simți că echipa ta de îngeri lucrează suplimentar pentru a te aduce mai aproape de acea reuniune a sufletelor pereche pe care o vizualizezi de ceva vreme! Nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a iubi și a fi iubit!

Când vine vorba de carieră și creativitate, ți se cere să observi decalajul dintre locul în care te afli și locul în care vrei să fii. S-ar putea să lași judecățile altora să interfereze cu ceea ce ai venit aici să creezi? Lucrează cu energia lunii în descreștere pentru a elibera convingerile interiorizate care nu îți mai sunt de folos. Aceasta este luna în care să te uiți lung și intens în oglindă, să amintești cine ești și comoara pe care o porți înăuntru. Aceasta este luna pentru a trezi rebelul sacru și pentru a contesta status quo-ul!

Fecioară

Acordă prioritate sănătății și bunăstării în această lună. Prioritizează ceea ce îți ridică vibrația și te face să te simți hrănit. Mergeți la sală, la yoga sau la o plimbare lungă în sălbăticie. Opțiunile sunt nesfârșite! Doar o reamintire: meditația în mișcare nu te va ajuta doar să eliberezi emoțiile stagnante, ci și să-ți limpezească capul.

Pe frontul romantic, lucrurile pot părea în neregulă în acest moment. Nu-ți fie teamă să îți pui întrebări incomode în timp ce renunți la nevoia de a suprima dorința de a trece mai departe din această relație. A te alege pe tine însuți, în ciuda a ceea ce mintea ta condiționată te va face să crezi, este un act de revoluție. Însă, nu totul este nenorocire și întuneric în Sanctuarul Fecioarei. Dacă ești singur,  o dragoste de vacanță poate fi pe val.

Balanță

Pășește în câmpul energetic al abundenței în timp ce împărtăștii recolta cu cei din jur. Când vine vorba de chestiuni ale inimii, angajamentul este cel mai bun. Poate investești chiar într-o relație la distanță. Permite-ți să fii moale, să fii tandru, în timp ceîi accepți pe ceilalți așa cum sunt. 

În carieră ești îndrumat să-ți dai jos mantia invizibilității. Ești aici pentru că ești menit să fii aici, pentru că ți-ai făcut drumul spre vârf. Este timpul să devii cea mai strălucitoare stea din galaxie și să-i inspiri pe cei din jurul tău.

Scorpion

Ești în viața pe care ai manifestat-o cu mult timp în urmă. Permite-ți să sorbiti din elixirurile dulci care sunt turnate în potirul tău chiar acum! Înseamnă  că totul va fi perfect în realitatea ta? Probabil ca nu. Rănile din trecut pot apărea într-o formă nouă. Cu toate acestea, când ești pe calea transformării, realizezi că fiecare declanșator este în cele din urmă o oportunitate de a crește.

O întrebare bună pe care să ți-o pui când ești copleșit: „cum îmi pot transforma durerea în putere?”

Săgetător

Este timpul să-ți îmbunătățești garderoba, apartamentul, alegerile de carieră, atitudinea și tot ce este între ele! Dorința de a-ți investi banii pe o nouă garsonieră/vilă/teren va fi puternică. Asigură-te că citești cu atenție documentul ofertei înainte , având în vedere că suntem încă în plin sezon retrograd. S-ar putea să tânjești și după libertate și flexibilitate. Dacă lucrul de acasă (sau într-o locație pitorească!) este o opțiune, treci treptat la un nou mod de a fi. Oh, și încă ceva! Amintește-ți să fii consecvent în eforturile tale, în ciuda a ceea ce realitatea ta exterioară îți arată în acest moment. Fructele muncii tale promit să fie mai dulci decât crezi.

Când vine vorba de dragoste și relații, totuși, este posibil să experimentezi un fel de tensiune. Ai sentimentul că vrei să duci lucrurile mai departe, dar partenerul tău nu te susține neapărat în modul în care vrei să fii susținut. Lasă-ți intențiile să fie clare. În același timp, predă universul rezultatul rugăciunilor tale. 

Capricorn

Universul ne oferă nu ceea ce ne dorim, ci ceea ce avem nevoie. Cu alte cuvinte, fiecare experiență să accelereze creșterea și să ne ajute să ne îndreptăm spre iluminare. Acceptă cu grație fiecare experiență, bună, rea și urâtă, în timp ce îți pui întrebarea: „La ce trebuie să renunț pentru a păși în cea mai înaltă versiune a mea?” Fii dispus să-ți pui întrebări incomode și atunci când vine vorba de relațiile tale romantice.

Intimitatea fizică nu duce întotdeauna la intimitate emoțională. Cu alte cuvinte, va trebui doar să vorbești despre lucrurile grele. Amintește-ți că totul se schimbă și se transformă odată cu trecerea timpului, iar aceasta te include și pe tine. Climatul cosmic te va ajuta să deblochezi portalul abundenței, bucuriei și creativității. Relaxează-te!

Vărsător

Abilitatea ta de a purta multe pălării este cu adevărat lăudabilă. Defectul acestui plan? Îți dorești constant să faci mai mult, să fii mai mult. Ca urmare, te străduiești să îndeplinești sarcinile pentru care te-ai angajat deja. Acest lucru ne aduce la întrebarea: chiar vrei să fii stăpânul tuturor și stăpânul nimănui? Luna aceasta, cărțile te îndeamnă să contempli ce înseamnă măiestria și cum o poți realiza. Consideră că aceasta este o oportunitate de a te scufunda mai adânc în subiectul ales de tine și de a crea bogăția și abundența pe care le dorești cu adevărat. Când vine vorba de chestiuni ale inimii, ești ghidat să observi fără a judeca ceea ce se întâmplă. Cu toții iubim mirosul și gustul familiarului, dar asta nu înseamnă că familiarul este bun pentru noi. Fii realist cu tine despre ceea ce *nu* vrei; aspectele vieții tale din care ai crescut. Da, finalurile sunt de obicei dureroase. 

Pești

Algoritmul Universal este perfect. Ai încredere că fiecare experiență este o experiență perfectă, deoarece este menită să te învețe o lecție de suflet. Deci, înlocuiește „de ce mi se întâmplă asta?” cu „ce pot învăța din asta?” Aprinderea lămpii conștientizării și observarea tiparelor adânc înrădăcinate va fi o temă majoră, mai ales dacă te afli pe calea realizării de sine. În această lună, ești chemat să devii conștient de vid, în timp ce îți amintești că tot ceea ce cauți există deja în interior. Trecutul s-ar putea să-ți bată la ușă. Există un motiv pentru care lucrurile nu au funcționat. Există un motiv pentru care ai fost îndrumat să mergi mai departe. Când ai îndoieli, amintește-ți alegi.

Lucrurile pe frontul dragostei și romantismului par aprinse. Valorifică marea energie de manifestare care te înconjoară. Cheamă îngerii și ghizii să-țu aducă un partener care să-ți hrănească sufletul și spiritul.

 

×
Subiecte în articol: horoscop septembrie